Nincs készleten

Fermentált konyha - Több mint 100 recept erjesztett alapanyagokból a reggelitől a vacsoráig

Horváth Judit
Értékelés: 0 / 5

Original price was: 7500 Ft.Current price is: 6375 Ft.

checkNincs készleten
i Az előjegyzés nem minősül automatikusan megrendelésnek. A termék beérkezését követően e-mailben értesítjük Önt, mely után a levélben található linken keresztül kosárba tudja tenni a terméket és le tudja adni a megrendelését.

Elfogyott

A termék vásárlása után 630 pont jár!

További információk

Tömeg 1350,000 g
Méretek 32 × 188 × 248 mm
ISBN

9789635652815

Kiadási év

2022

Lapszám

304

Szerző

Kiadó

Termékcsoport

Kötési mód

keménytábla

Leírás

Az erjesztett ételeket a legtöbben savanyúságként, ételek kísérőiként fogyasztjuk, pedig változatos, egészségtudatos, finom fogásokat is készíthetünk belőlük.
A szerzők a fermentálás alapjai mellett több mint 100, erjesztett alapanyagok felhasználásával készült receptet mutatnak be a reggelitől a vacsoráig.
Sok közülük a hagyományos magyar konyha kedvelt, ám kissé elfeledett fogásait eleveníti fel egy kis csavarral, de a nemzetközi konyha által inspirált ...
Az erjesztett ételeket a legtöbben savanyúságként, ételek kísérőiként fogyasztjuk, pedig változatos, egészségtudatos, finom fogásokat is készíthetünk belőlük.
A szerzők a fermentálás alapjai mellett több mint 100, erjesztett alapanyagok felhasználásával készült receptet mutatnak be a reggelitől a vacsoráig.
Sok közülük a hagyományos magyar konyha kedvelt, ám kissé elfeledett fogásait eleveníti fel egy kis csavarral, de a nemzetközi konyha által inspirált ételek közül is válogathatunk. Több meglepő és kreatív desszertötlettel is gazdagodhatunk, mint például a káposztás körtetorta vagy a céklás kuglóf.
A tej-, tojás- és gluténmentes diéta követőiként is számos tippet kapunk, és könnyedén varázsolhatunk egészséges és ízletes ételeket az asztalunkra.

Horváth Judit a Mentes Kovászműhely Facebook-csoport alapítója, recepteket fejleszt. Tej- és gluténérzékenyeknek tart mentes főzőtanfolyamokat, így nekik sem kell nélkülözniük a finom fogásokat, a jó kenyeret vagy a hagyományos süteményeket.

Király Ágnes A fermentálás akkor vált az élete részévé, amikor egészségügyi problémáira kereste a megoldást. A fermentálás mára a hivatásává vált. A FerMentor Blog szerzője és a Fermentálás – tippek, trükkök, receptek Facebook-csoport alapítója. Egyszerűen fermentálj c. könyve 2021. egyik legnagyobb gasztronómiai könyvsikere volt.
BővebbenKevesebb

További információk

Tömeg 1350,000 g
Méretek 32 × 188 × 248 mm
ISBN

9789635652815

Kiadási év

2022

Lapszám

304

Szerző

Kiadó

Termékcsoport

Kötési mód

keménytábla

Leírás

Az erjesztett ételeket a legtöbben savanyúságként, ételek kísérőiként fogyasztjuk, pedig változatos, egészségtudatos, finom fogásokat is készíthetünk belőlük.
A szerzők a fermentálás alapjai mellett több mint 100, erjesztett alapanyagok felhasználásával készült receptet mutatnak be a reggelitől a vacsoráig.
Sok közülük a hagyományos magyar konyha kedvelt, ám kissé elfeledett fogásait eleveníti fel egy kis csavarral, de a nemzetközi konyha által inspirált ...
Az erjesztett ételeket a legtöbben savanyúságként, ételek kísérőiként fogyasztjuk, pedig változatos, egészségtudatos, finom fogásokat is készíthetünk belőlük.
A szerzők a fermentálás alapjai mellett több mint 100, erjesztett alapanyagok felhasználásával készült receptet mutatnak be a reggelitől a vacsoráig.
Sok közülük a hagyományos magyar konyha kedvelt, ám kissé elfeledett fogásait eleveníti fel egy kis csavarral, de a nemzetközi konyha által inspirált ételek közül is válogathatunk. Több meglepő és kreatív desszertötlettel is gazdagodhatunk, mint például a káposztás körtetorta vagy a céklás kuglóf.
A tej-, tojás- és gluténmentes diéta követőiként is számos tippet kapunk, és könnyedén varázsolhatunk egészséges és ízletes ételeket az asztalunkra.

Horváth Judit a Mentes Kovászműhely Facebook-csoport alapítója, recepteket fejleszt. Tej- és gluténérzékenyeknek tart mentes főzőtanfolyamokat, így nekik sem kell nélkülözniük a finom fogásokat, a jó kenyeret vagy a hagyományos süteményeket.

Király Ágnes A fermentálás akkor vált az élete részévé, amikor egészségügyi problémáira kereste a megoldást. A fermentálás mára a hivatásává vált. A FerMentor Blog szerzője és a Fermentálás – tippek, trükkök, receptek Facebook-csoport alapítója. Egyszerűen fermentálj c. könyve 2021. egyik legnagyobb gasztronómiai könyvsikere volt.
BővebbenKevesebb

Original price was: 7500 Ft.Current price is: 6375 Ft.

checkNincs készleten
i Az előjegyzés nem minősül automatikusan megrendelésnek. A termék beérkezését követően e-mailben értesítjük Önt, mely után a levélben található linken keresztül kosárba tudja tenni a terméket és le tudja adni a megrendelését.

Elfogyott

A termék vásárlása után 630 pont jár!
Értékelés: 0 / 5

Kapcsolódó termékek

    • Nincs készleten
    Nagyszüleink kenyere mentesen - A mentes kovászműhely legjobb receptjei
    • Nincs készleten
      -15%
        Nincs készleten
      Nagyszüleink kenyere mentesen - A mentes kovászműhely legjobb receptjei
    • Nagyszüleink kenyere mentesen - A mentes kovászműhely legjobb receptjei

      Horváth Judit
      Mi a kívül ropogós, belül foszlós mentes kenyér titka? Lehet-e a gluténmentes péksütemény valódi kulináris élmény? Horváth Judit közel 100 mentes receptje között mindenki megt
      Bővebben...
    • Original price was: 8900 Ft.Current price is: 7565 Ft.
    • Értékelés: 0 / 5
      Original price was: 8900 Ft.Current price is: 7565 Ft.
    • Fenséges mentes sütemények - 100 glutén- és tejmentes recept
      • -15%
          Fenséges mentes sütemények - 100 glutén- és tejmentes recept
        • Fenséges mentes sütemények - 100 glutén- és tejmentes recept

          Horváth Judit
          Mentesen is fenségesen? Több mint 100 recept bizonyítja, hogy lehetséges! Azoknak sem kell lemondaniuk a desszertek adta élvezetről, mennyei ízekről, akik glutén- vagy tejérzékenyek, ne
          Bővebben...
        • Original price was: 8500 Ft.Current price is: 7225 Ft.
        • Értékelés: 0 / 5
          Original price was: 8500 Ft.Current price is: 7225 Ft.
        • Nincs készleten
        33 wokban készült étel /Lépésről lépésre
        • Nincs készleten
          -15%
            Nincs készleten
          33 wokban készült étel /Lépésről lépésre
        • 33 wokban készült étel /Lépésről lépésre

          Csigó László
          Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva
          Bővebben...
        • Original price was: 590 Ft.Current price is: 502 Ft.
        • Értékelés: 0 / 5
          Original price was: 590 Ft.Current price is: 502 Ft.
        • Nincs készleten
        A LEGJOBB MUFFINOK 2.
        • Nincs készleten
          -15%
            Nincs készleten
          A LEGJOBB MUFFINOK 2.
        • A LEGJOBB MUFFINOK 2.

          Hargitai György
          Már közvetlen az elsA´ kötet elkészülte Után bizonyossá vált, hogy lesz Folytatás! Ugyanis helyhiány miatt Fantasztikusan jó recepteket, édeseket Is, sósakat is ki kellett hagynunk. No d
          Bővebben...
        • Original price was: 2990 Ft.Current price is: 2542 Ft.
        • Értékelés: 0 / 5
          Original price was: 2990 Ft.Current price is: 2542 Ft.
        • BORBAN A VIGASSÁG /AJÁNDÉKTÁSKÁVAL
          • -15%
              BORBAN A VIGASSÁG /AJÁNDÉKTÁSKÁVAL
            • BORBAN A VIGASSÁG /AJÁNDÉKTÁSKÁVAL

              Válogatás
              Borban a vígasság, ezt nem lehet tagadni. Sok búfelejtő korty édesített már meg keserű napokat. Vígasság és igazság jól megférnek együtt a borban és e könyv lapjain is. Remek költői
              Bővebben...
            • Original price was: 1499 Ft.Current price is: 1274 Ft.
            • Értékelés: 0 / 5
              Original price was: 1499 Ft.Current price is: 1274 Ft.

          Termékértékelés

          Leírás

          Az erjesztett ételeket a legtöbben savanyúságként, ételek kísérőiként fogyasztjuk, pedig változatos, egészségtudatos, finom fogásokat is készíthetünk belőlük.
          A szerzők a fermentálás alapjai mellett több mint 100, erjesztett alapanyagok felhasználásával készült receptet mutatnak be a reggelitől a vacsoráig.
          Sok közülük a hagyományos magyar konyha kedvelt, ám kissé elfeledett fogásait eleveníti fel egy kis csavarral, de a nemzetközi konyha által inspirált ételek közül is válogathatunk. Több meglepő és kreatív desszertötlettel is gazdagodhatunk, mint például a káposztás körtetorta vagy a céklás kuglóf.
          A tej-, tojás- és gluténmentes diéta követőiként is számos tippet kapunk, és könnyedén varázsolhatunk egészséges és ízletes ételeket az asztalunkra.

          Horváth Judit a Mentes Kovászműhely Facebook-csoport alapítója, recepteket fejleszt. Tej- és gluténérzékenyeknek tart mentes főzőtanfolyamokat, így nekik sem kell nélkülözniük a finom fogásokat, a jó kenyeret vagy a hagyományos süteményeket.

          Király Ágnes A fermentálás akkor vált az élete részévé, amikor egészségügyi problémáira kereste a megoldást. A fermentálás mára a hivatásává vált. A FerMentor Blog szerzője és a Fermentálás – tippek, trükkök, receptek Facebook-csoport alapítója. Egyszerűen fermentálj c. könyve 2021. egyik legnagyobb gasztronómiai könyvsikere volt.
          Szerző:Horváth Judit Kiadó:HVG Könyvek

          További információk

          Tömeg 1350,000 g
          Méretek 32 × 188 × 248 mm
          ISBN

          9789635652815

          Kiadási év

          2022

          Lapszám

          304

          Szerző

          Kiadó

          Termékcsoport

          Kötési mód

          keménytábla

          Értékelések

          Még nincsenek értékelések.

          Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.