Készítsünk ráment! - Képregényes szakácskönyv
További információk
Tömeg | ,000 g |
---|---|
Méretek | 18 × 178 × 254 mm |
ISBN | 9789635951062 |
Kiadási év | 2024 |
Lapszám | 196 |
Szerző | |
Kiadó | |
Termékcsoport | |
Kötési mód | puha kötés |
Leírás
Ez a képregényes szakácskönyv bemutatja a rámen történetét, és több mint negyven recept segítségével mindazt, ami a tökéletes otthoni rámen elkészítéséhez szükséges. A könyvből megismerheted a különböző alaplevek és levesek, a taré, a tészta, a különböző feltétek, mint az onszen tojás, csású és a menma és az olyan különlegességek, mint a cukemen és jakiszoba elkészítési módját. A szerzők, Hu...
Ez a képregényes szakácskönyv bemutatja a rámen történetét, és több mint negyven recept segítségével mindazt, ami a tökéletes otthoni rámen elkészítéséhez szükséges. A könyvből megismerheted a különböző alaplevek és levesek, a taré, a tészta, a különböző feltétek, mint az onszen tojás, csású és a menma és az olyan különlegességek, mint a cukemen és jakiszoba elkészítési módját. A szerzők, Hugh Amano és Sarah Becan színes, humoros és könnyen követhető rajzokkal illusztrálják a szükséges lépéseket és a hozzávalókat, emellett ízelítőt adnak a japán kulináris hagyományokból és megosztják azokat a trükköket, amelyekkel a rövidebb elkészítési idő és így a hétköznap esti rámen valósággá válik.
Ez a képregényes szakácskönyv kezdő és tapasztalt szakácsoknak és a gasztronómia rajongóinak egyaránt tökéletes, szórakoztató és hívogató bevezetés az egyik legnépszerűbb japán étel, a rámen világába.
"A Készítsünk ráment! nemcsak azt mutatja be közérthetően, hogyan kell ráment készíteni, hanem rengeteg információt is tartalmaz a rámenről és a japán kultúráról. Az olvasó valóban megérti, mitől olyan különleges ez az étel.”
- Ivan Orkin, az Ivan Ramen szerzője
További információk
Tömeg | ,000 g |
---|---|
Méretek | 18 × 178 × 254 mm |
ISBN | 9789635951062 |
Kiadási év | 2024 |
Lapszám | 196 |
Szerző | |
Kiadó | |
Termékcsoport | |
Kötési mód | puha kötés |
Leírás
Ez a képregényes szakácskönyv bemutatja a rámen történetét, és több mint negyven recept segítségével mindazt, ami a tökéletes otthoni rámen elkészítéséhez szükséges. A könyvből megismerheted a különböző alaplevek és levesek, a taré, a tészta, a különböző feltétek, mint az onszen tojás, csású és a menma és az olyan különlegességek, mint a cukemen és jakiszoba elkészítési módját. A szerzők, Hu...
Ez a képregényes szakácskönyv bemutatja a rámen történetét, és több mint negyven recept segítségével mindazt, ami a tökéletes otthoni rámen elkészítéséhez szükséges. A könyvből megismerheted a különböző alaplevek és levesek, a taré, a tészta, a különböző feltétek, mint az onszen tojás, csású és a menma és az olyan különlegességek, mint a cukemen és jakiszoba elkészítési módját. A szerzők, Hugh Amano és Sarah Becan színes, humoros és könnyen követhető rajzokkal illusztrálják a szükséges lépéseket és a hozzávalókat, emellett ízelítőt adnak a japán kulináris hagyományokból és megosztják azokat a trükköket, amelyekkel a rövidebb elkészítési idő és így a hétköznap esti rámen valósággá válik.
Ez a képregényes szakácskönyv kezdő és tapasztalt szakácsoknak és a gasztronómia rajongóinak egyaránt tökéletes, szórakoztató és hívogató bevezetés az egyik legnépszerűbb japán étel, a rámen világába.
"A Készítsünk ráment! nemcsak azt mutatja be közérthetően, hogyan kell ráment készíteni, hanem rengeteg információt is tartalmaz a rámenről és a japán kultúráról. Az olvasó valóban megérti, mitől olyan különleges ez az étel.”
- Ivan Orkin, az Ivan Ramen szerzője
Kapcsolódó termékek
-
- Nincs készleten-15%
Csupa desszert /Könnyű finomság pillanatok alatt
Szepessy VilmaA desszert többnyire könnyű finomság, az ünnepi ebéd záró akkordjaként fogyasztjuk. Előfordulhat azonban, hogy nem akarunk jóllakni, csak épp egy kis nyalánkságot kívánunk. Ilyenkor meBővebben...-
Eredeti ár:999 FtOriginal price was: 999 Ft.Online ár:849 FtCurrent price is: 849 Ft. - Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:999 FtOriginal price was: 999 Ft.Online ár:849 FtCurrent price is: 849 Ft.
-
-
- -15%
33 kenyér és péksütemény /Lépésről lépésre
VálogatásNem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladvaBővebben...-
Eredeti ár:590 FtOriginal price was: 590 Ft.Online ár:502 FtCurrent price is: 502 Ft. - Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:590 FtOriginal price was: 590 Ft.Online ár:502 FtCurrent price is: 502 Ft.
-
- Nincs készleten-15%
33 wokban készült étel /Lépésről lépésre
Csigó LászlóNem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladvaBővebben...-
Eredeti ár:590 FtOriginal price was: 590 Ft.Online ár:502 FtCurrent price is: 502 Ft. - Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:590 FtOriginal price was: 590 Ft.Online ár:502 FtCurrent price is: 502 Ft.
-
-
- Nincs készleten-15%
A LEGJOBB MUFFINOK 2.
Hargitai GyörgyMár közvetlen az elsA´ kötet elkészülte Után bizonyossá vált, hogy lesz Folytatás! Ugyanis helyhiány miatt Fantasztikusan jó recepteket, édeseket Is, sósakat is ki kellett hagynunk. No dBővebben...-
Eredeti ár:2990 FtOriginal price was: 2990 Ft.Online ár:2542 FtCurrent price is: 2542 Ft. - Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:2990 FtOriginal price was: 2990 Ft.Online ár:2542 FtCurrent price is: 2542 Ft.
-
-
- -15%
BORBAN A VIGASSÁG /AJÁNDÉKTÁSKÁVAL
VálogatásBorban a vígasság, ezt nem lehet tagadni. Sok búfelejtő korty édesített már meg keserű napokat. Vígasság és igazság jól megférnek együtt a borban és e könyv lapjain is. Remek költőiBővebben...-
Eredeti ár:1499 FtOriginal price was: 1499 Ft.Online ár:1274 FtCurrent price is: 1274 Ft. - Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:1499 FtOriginal price was: 1499 Ft.Online ár:1274 FtCurrent price is: 1274 Ft.
Termékértékelés
Leírás
Legyél te is a szürcsölés művészetének mestere!
Ez a képregényes szakácskönyv bemutatja a rámen történetét, és több mint negyven recept segítségével mindazt, ami a tökéletes otthoni rámen elkészítéséhez szükséges. A könyvből megismerheted a különböző alaplevek és levesek, a taré, a tészta, a különböző feltétek, mint az onszen tojás, csású és a menma és az olyan különlegességek, mint a cukemen és jakiszoba elkészítési módját. A szerzők, Hugh Amano és Sarah Becan színes, humoros és könnyen követhető rajzokkal illusztrálják a szükséges lépéseket és a hozzávalókat, emellett ízelítőt adnak a japán kulináris hagyományokból és megosztják azokat a trükköket, amelyekkel a rövidebb elkészítési idő és így a hétköznap esti rámen valósággá válik.
Ez a képregényes szakácskönyv kezdő és tapasztalt szakácsoknak és a gasztronómia rajongóinak egyaránt tökéletes, szórakoztató és hívogató bevezetés az egyik legnépszerűbb japán étel, a rámen világába.
“A Készítsünk ráment! nemcsak azt mutatja be közérthetően, hogyan kell ráment készíteni, hanem rengeteg információt is tartalmaz a rámenről és a japán kultúráról. Az olvasó valóban megérti, mitől olyan különleges ez az étel.”
– Ivan Orkin, az Ivan Ramen szerzője Szerző:Hugh Amano Kiadó:Vad Virágok Könyvműhely
További információk
Tömeg | ,000 g |
---|---|
Méretek | 18 × 178 × 254 mm |
ISBN | 9789635951062 |
Kiadási év | 2024 |
Lapszám | 196 |
Szerző | |
Kiadó | |
Termékcsoport | |
Kötési mód | puha kötés |
Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.