Kreatív desszertiskola - 25 különleges desszert, 35 alaprecept, végtelen lehetőség (új kiadás)
További információk
Tömeg | 824,000 g |
---|---|
Méretek | 16 × 189 × 246 mm |
ISBN | 9789636041151 |
Kiadási év | 2022 |
Lapszám | 216 |
Szerző | |
Kiadó | |
Termékcsoport | |
Kötési mód | keménytábla |
Leírás
Mivel a szerző maga is hobbicukrászként kezdte, pontosan tudja, hogyan válhat valaki lelkes amatőrből igazi mesterré. A jól követhető leírások, a látványos fázisfotók jelentősen megkönnyít...
Mivel a szerző maga is hobbicukrászként kezdte, pontosan tudja, hogyan válhat valaki lelkes amatőrből igazi mesterré. A jól követhető leírások, a látványos fázisfotók jelentősen megkönnyítik a francia cukrászat alapjaira épülő desszertek elkészítését, és kizárják a hibalehetőségeket.
A kötet különlegessége, hogy 35 alapreceptre épül, és megmutatja, hogy az alapreceptek apró módosításával miképpen kapunk végtelenül sokféle ízű és textúrájú – akár gluténmentes – piskótát, krémet, mousse-t vagy bevonót. A szerző aztán az alaprecepteket használva példaként 25 komplex desszertet is összeállít.
A Kreatív desszertiskola lényege, hogy merjünk játékos kreativitással hozzányúlni az alapreceptekhez. Így élhetjük meg az alkotói folyamat izgalmát, és így válhat ez a könyv a végtelen lehetőségek tárházává.
Ötvös Zsuzsanna bölcsészként végzett, és a sütést sokáig hobbinak tekintette. Az első bonbonok elkészítése után érezte, hogy egyre inkább magával ragadja a cukrászat világa. Ekkor indította útjára blogját Praliné Paradicsom néven, majd búcsút mondott a bölcsészéletnek, és 2014-től éveken át dolgozott és tanult Szántó Tibor csokoládékészítőnél. Tucatnyi hazai és külföldi képzésen vett részt, és ma már a legjobb hazai fine dining éttermekben dolgozik.
További információk
Tömeg | 824,000 g |
---|---|
Méretek | 16 × 189 × 246 mm |
ISBN | 9789636041151 |
Kiadási év | 2022 |
Lapszám | 216 |
Szerző | |
Kiadó | |
Termékcsoport | |
Kötési mód | keménytábla |
Leírás
Mivel a szerző maga is hobbicukrászként kezdte, pontosan tudja, hogyan válhat valaki lelkes amatőrből igazi mesterré. A jól követhető leírások, a látványos fázisfotók jelentősen megkönnyít...
Mivel a szerző maga is hobbicukrászként kezdte, pontosan tudja, hogyan válhat valaki lelkes amatőrből igazi mesterré. A jól követhető leírások, a látványos fázisfotók jelentősen megkönnyítik a francia cukrászat alapjaira épülő desszertek elkészítését, és kizárják a hibalehetőségeket.
A kötet különlegessége, hogy 35 alapreceptre épül, és megmutatja, hogy az alapreceptek apró módosításával miképpen kapunk végtelenül sokféle ízű és textúrájú – akár gluténmentes – piskótát, krémet, mousse-t vagy bevonót. A szerző aztán az alaprecepteket használva példaként 25 komplex desszertet is összeállít.
A Kreatív desszertiskola lényege, hogy merjünk játékos kreativitással hozzányúlni az alapreceptekhez. Így élhetjük meg az alkotói folyamat izgalmát, és így válhat ez a könyv a végtelen lehetőségek tárházává.
Ötvös Zsuzsanna bölcsészként végzett, és a sütést sokáig hobbinak tekintette. Az első bonbonok elkészítése után érezte, hogy egyre inkább magával ragadja a cukrászat világa. Ekkor indította útjára blogját Praliné Paradicsom néven, majd búcsút mondott a bölcsészéletnek, és 2014-től éveken át dolgozott és tanult Szántó Tibor csokoládékészítőnél. Tucatnyi hazai és külföldi képzésen vett részt, és ma már a legjobb hazai fine dining éttermekben dolgozik.
Kapcsolódó termékek
-
- -15%
Több mint desszert - 6 kedvenc alapanyagom 31 izgalmas receptben
Ötvös ZsuzsannaPuncskocka malátás piskótával, Eszterházy-torta miszóval, sajttorta kecskesajttal, leheletvékonyan rétegelt briós és sfogliatelle, citromtarte kamillával és madeleine hibiszkusszal megboloBővebben...-
Eredeti ár:7500 FtOriginal price was: 7500 Ft.Online ár:6375 FtCurrent price is: 6375 Ft. - Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:7500 FtOriginal price was: 7500 Ft.Online ár:6375 FtCurrent price is: 6375 Ft.
-
- Nincs készleten-15%
Régi receptek, mai desszertek - 30 klasszikus kreatívan
Ötvös ZsuzsannaDobos-torta, mákos guba, zserbó, hókifli és isler – mindenki ismeri és szereti őket, és óhatatlanul emlékeket idéznek fel. A nagymama utánozhatatlan, pihepuha mézes krémese; a kókuszkoBővebben...-
Eredeti ár:5500 FtOriginal price was: 5500 Ft.Online ár:4675 FtCurrent price is: 4675 Ft. - Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:5500 FtOriginal price was: 5500 Ft.Online ár:4675 FtCurrent price is: 4675 Ft.
-
-
- Nincs készleten-15%
33 wokban készült étel /Lépésről lépésre
Csigó LászlóNem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladvaBővebben...-
Eredeti ár:590 FtOriginal price was: 590 Ft.Online ár:502 FtCurrent price is: 502 Ft. - Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:590 FtOriginal price was: 590 Ft.Online ár:502 FtCurrent price is: 502 Ft.
-
-
- Nincs készleten-15%
A LEGJOBB MUFFINOK 2.
Hargitai GyörgyMár közvetlen az elsA´ kötet elkészülte Után bizonyossá vált, hogy lesz Folytatás! Ugyanis helyhiány miatt Fantasztikusan jó recepteket, édeseket Is, sósakat is ki kellett hagynunk. No dBővebben...-
Eredeti ár:2990 FtOriginal price was: 2990 Ft.Online ár:2542 FtCurrent price is: 2542 Ft. - Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:2990 FtOriginal price was: 2990 Ft.Online ár:2542 FtCurrent price is: 2542 Ft.
-
-
- -15%
BORBAN A VIGASSÁG /AJÁNDÉKTÁSKÁVAL
VálogatásBorban a vígasság, ezt nem lehet tagadni. Sok búfelejtő korty édesített már meg keserű napokat. Vígasság és igazság jól megférnek együtt a borban és e könyv lapjain is. Remek költőiBővebben...-
Eredeti ár:1499 FtOriginal price was: 1499 Ft.Online ár:1274 FtCurrent price is: 1274 Ft. - Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:1499 FtOriginal price was: 1499 Ft.Online ár:1274 FtCurrent price is: 1274 Ft.
Termékértékelés
Leírás
Az igazán jó desszert megkoronázza az ételsor végét, minden érzékünkre hat, és maradandó élményt jelent. A Kreatív desszertiskola bebizonyítja, hogy nem csak képzett cukrászok képesek ilyen, a családot és a barátokat lenyűgöző desszertköltemények elkészítésére.
Mivel a szerző maga is hobbicukrászként kezdte, pontosan tudja, hogyan válhat valaki lelkes amatőrből igazi mesterré. A jól követhető leírások, a látványos fázisfotók jelentősen megkönnyítik a francia cukrászat alapjaira épülő desszertek elkészítését, és kizárják a hibalehetőségeket.
A kötet különlegessége, hogy 35 alapreceptre épül, és megmutatja, hogy az alapreceptek apró módosításával miképpen kapunk végtelenül sokféle ízű és textúrájú – akár gluténmentes – piskótát, krémet, mousse-t vagy bevonót. A szerző aztán az alaprecepteket használva példaként 25 komplex desszertet is összeállít.
A Kreatív desszertiskola lényege, hogy merjünk játékos kreativitással hozzányúlni az alapreceptekhez. Így élhetjük meg az alkotói folyamat izgalmát, és így válhat ez a könyv a végtelen lehetőségek tárházává.
Ötvös Zsuzsanna bölcsészként végzett, és a sütést sokáig hobbinak tekintette. Az első bonbonok elkészítése után érezte, hogy egyre inkább magával ragadja a cukrászat világa. Ekkor indította útjára blogját Praliné Paradicsom néven, majd búcsút mondott a bölcsészéletnek, és 2014-től éveken át dolgozott és tanult Szántó Tibor csokoládékészítőnél. Tucatnyi hazai és külföldi képzésen vett részt, és ma már a legjobb hazai fine dining éttermekben dolgozik. Szerző:Ötvös Zsuzsanna Kiadó:Libri Könyvkiadó
További információk
Tömeg | 824,000 g |
---|---|
Méretek | 16 × 189 × 246 mm |
ISBN | 9789636041151 |
Kiadási év | 2022 |
Lapszám | 216 |
Szerző | |
Kiadó | |
Termékcsoport | |
Kötési mód | keménytábla |
Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.