Nincs készleten

Kreatív desszertiskola - 25 különleges desszert, 35 alaprecept, végtelen lehetőség (új kiadás)

Ötvös Zsuzsanna
Értékelés: 0 / 5

Original price was: 7499 Ft.Current price is: 6374 Ft.

checkNincs készleten
i Az előjegyzés nem minősül automatikusan megrendelésnek. A termék beérkezését követően e-mailben értesítjük Önt, mely után a levélben található linken keresztül kosárba tudja tenni a terméket és le tudja adni a megrendelését.

Elfogyott

A termék vásárlása után 630 pont jár!

További információk

Tömeg 824,000 g
Méretek 16 × 189 × 246 mm
ISBN

9789636041151

Kiadási év

2022

Lapszám

216

Szerző

Kiadó

Termékcsoport

Kötési mód

keménytábla

Leírás

Az igazán jó desszert megkoronázza az ételsor végét, minden érzékünkre hat, és maradandó élményt jelent. A Kreatív desszertiskola bebizonyítja, hogy nem csak képzett cukrászok képesek ilyen, a családot és a barátokat lenyűgöző desszertköltemények elkészítésére.

Mivel a szerző maga is hobbicukrászként kezdte, pontosan tudja, hogyan válhat valaki lelkes amatőrből igazi mesterré. A jól követhető leírások, a látványos fázisfotók jelentősen megkönnyít...
Az igazán jó desszert megkoronázza az ételsor végét, minden érzékünkre hat, és maradandó élményt jelent. A Kreatív desszertiskola bebizonyítja, hogy nem csak képzett cukrászok képesek ilyen, a családot és a barátokat lenyűgöző desszertköltemények elkészítésére.

Mivel a szerző maga is hobbicukrászként kezdte, pontosan tudja, hogyan válhat valaki lelkes amatőrből igazi mesterré. A jól követhető leírások, a látványos fázisfotók jelentősen megkönnyítik a francia cukrászat alapjaira épülő desszertek elkészítését, és kizárják a hibalehetőségeket.

A kötet különlegessége, hogy 35 alapreceptre épül, és megmutatja, hogy az alapreceptek apró módosításával miképpen kapunk végtelenül sokféle ízű és textúrájú – akár gluténmentes – piskótát, krémet, mousse-t vagy bevonót. A szerző aztán az alaprecepteket használva példaként 25 komplex desszertet is összeállít.

A Kreatív desszertiskola lényege, hogy merjünk játékos kreativitással hozzányúlni az alapreceptekhez. Így élhetjük meg az alkotói folyamat izgalmát, és így válhat ez a könyv a végtelen lehetőségek tárházává.

Ötvös Zsuzsanna bölcsészként végzett, és a sütést sokáig hobbinak tekintette. Az első bonbonok elkészítése után érezte, hogy egyre inkább magával ragadja a cukrászat világa. Ekkor indította útjára blogját Praliné Paradicsom néven, majd búcsút mondott a bölcsészéletnek, és 2014-től éveken át dolgozott és tanult Szántó Tibor csokoládékészítőnél. Tucatnyi hazai és külföldi képzésen vett részt, és ma már a legjobb hazai fine dining éttermekben dolgozik.
BővebbenKevesebb

További információk

Tömeg 824,000 g
Méretek 16 × 189 × 246 mm
ISBN

9789636041151

Kiadási év

2022

Lapszám

216

Szerző

Kiadó

Termékcsoport

Kötési mód

keménytábla

Leírás

Az igazán jó desszert megkoronázza az ételsor végét, minden érzékünkre hat, és maradandó élményt jelent. A Kreatív desszertiskola bebizonyítja, hogy nem csak képzett cukrászok képesek ilyen, a családot és a barátokat lenyűgöző desszertköltemények elkészítésére.

Mivel a szerző maga is hobbicukrászként kezdte, pontosan tudja, hogyan válhat valaki lelkes amatőrből igazi mesterré. A jól követhető leírások, a látványos fázisfotók jelentősen megkönnyít...
Az igazán jó desszert megkoronázza az ételsor végét, minden érzékünkre hat, és maradandó élményt jelent. A Kreatív desszertiskola bebizonyítja, hogy nem csak képzett cukrászok képesek ilyen, a családot és a barátokat lenyűgöző desszertköltemények elkészítésére.

Mivel a szerző maga is hobbicukrászként kezdte, pontosan tudja, hogyan válhat valaki lelkes amatőrből igazi mesterré. A jól követhető leírások, a látványos fázisfotók jelentősen megkönnyítik a francia cukrászat alapjaira épülő desszertek elkészítését, és kizárják a hibalehetőségeket.

A kötet különlegessége, hogy 35 alapreceptre épül, és megmutatja, hogy az alapreceptek apró módosításával miképpen kapunk végtelenül sokféle ízű és textúrájú – akár gluténmentes – piskótát, krémet, mousse-t vagy bevonót. A szerző aztán az alaprecepteket használva példaként 25 komplex desszertet is összeállít.

A Kreatív desszertiskola lényege, hogy merjünk játékos kreativitással hozzányúlni az alapreceptekhez. Így élhetjük meg az alkotói folyamat izgalmát, és így válhat ez a könyv a végtelen lehetőségek tárházává.

Ötvös Zsuzsanna bölcsészként végzett, és a sütést sokáig hobbinak tekintette. Az első bonbonok elkészítése után érezte, hogy egyre inkább magával ragadja a cukrászat világa. Ekkor indította útjára blogját Praliné Paradicsom néven, majd búcsút mondott a bölcsészéletnek, és 2014-től éveken át dolgozott és tanult Szántó Tibor csokoládékészítőnél. Tucatnyi hazai és külföldi képzésen vett részt, és ma már a legjobb hazai fine dining éttermekben dolgozik.
BővebbenKevesebb

Original price was: 7499 Ft.Current price is: 6374 Ft.

checkNincs készleten
i Az előjegyzés nem minősül automatikusan megrendelésnek. A termék beérkezését követően e-mailben értesítjük Önt, mely után a levélben található linken keresztül kosárba tudja tenni a terméket és le tudja adni a megrendelését.

Elfogyott

A termék vásárlása után 630 pont jár!
Értékelés: 0 / 5

Kapcsolódó termékek

    • Több mint desszert - 6 kedvenc alapanyagom 31 izgalmas receptben
      • -15%
          Több mint desszert - 6 kedvenc alapanyagom 31 izgalmas receptben
        • Több mint desszert - 6 kedvenc alapanyagom 31 izgalmas receptben

          Ötvös Zsuzsanna
          Puncskocka malátás piskótával, Eszterházy-torta miszóval, sajttorta kecskesajttal, leheletvékonyan rétegelt briós és sfogliatelle, citromtarte kamillával és madeleine hibiszkusszal megbolo
          Bővebben...
        • Original price was: 7500 Ft.Current price is: 6375 Ft.
        • Értékelés: 0 / 5
          Original price was: 7500 Ft.Current price is: 6375 Ft.
        • Nincs készleten
        Csupa desszert /Könnyű finomság pillanatok alatt
        • Nincs készleten
          -15%
            Nincs készleten
          Csupa desszert /Könnyű finomság pillanatok alatt
        • Csupa desszert /Könnyű finomság pillanatok alatt

          Szepessy Vilma
          A desszert többnyire könnyű finomság, az ünnepi ebéd záró akkordjaként fogyasztjuk. Előfordulhat azonban, hogy nem akarunk jóllakni, csak épp egy kis nyalánkságot kívánunk. Ilyenkor me
          Bővebben...
        • Original price was: 999 Ft.Current price is: 849 Ft.
        • Értékelés: 0 / 5
          Original price was: 999 Ft.Current price is: 849 Ft.
        • 33 kenyér és péksütemény /Lépésről lépésre
          • -15%
              33 kenyér és péksütemény /Lépésről lépésre
            • 33 kenyér és péksütemény /Lépésről lépésre

              Válogatás
              Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva
              Bővebben...
            • Original price was: 590 Ft.Current price is: 502 Ft.
            • Értékelés: 0 / 5
              Original price was: 590 Ft.Current price is: 502 Ft.
            • Nincs készleten
            33 wokban készült étel /Lépésről lépésre
            • Nincs készleten
              -15%
                Nincs készleten
              33 wokban készült étel /Lépésről lépésre
            • 33 wokban készült étel /Lépésről lépésre

              Csigó László
              Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva
              Bővebben...
            • Original price was: 590 Ft.Current price is: 502 Ft.
            • Értékelés: 0 / 5
              Original price was: 590 Ft.Current price is: 502 Ft.
            • BORBAN A VIGASSÁG /AJÁNDÉKTÁSKÁVAL
              • -15%
                  BORBAN A VIGASSÁG /AJÁNDÉKTÁSKÁVAL
                • BORBAN A VIGASSÁG /AJÁNDÉKTÁSKÁVAL

                  Válogatás
                  Borban a vígasság, ezt nem lehet tagadni. Sok búfelejtő korty édesített már meg keserű napokat. Vígasság és igazság jól megférnek együtt a borban és e könyv lapjain is. Remek költői
                  Bővebben...
                • Original price was: 1499 Ft.Current price is: 1274 Ft.
                • Értékelés: 0 / 5
                  Original price was: 1499 Ft.Current price is: 1274 Ft.

              Termékértékelés

              Leírás

              Az igazán jó desszert megkoronázza az ételsor végét, minden érzékünkre hat, és maradandó élményt jelent. A Kreatív desszertiskola bebizonyítja, hogy nem csak képzett cukrászok képesek ilyen, a családot és a barátokat lenyűgöző desszertköltemények elkészítésére.

              Mivel a szerző maga is hobbicukrászként kezdte, pontosan tudja, hogyan válhat valaki lelkes amatőrből igazi mesterré. A jól követhető leírások, a látványos fázisfotók jelentősen megkönnyítik a francia cukrászat alapjaira épülő desszertek elkészítését, és kizárják a hibalehetőségeket.

              A kötet különlegessége, hogy 35 alapreceptre épül, és megmutatja, hogy az alapreceptek apró módosításával miképpen kapunk végtelenül sokféle ízű és textúrájú – akár gluténmentes – piskótát, krémet, mousse-t vagy bevonót. A szerző aztán az alaprecepteket használva példaként 25 komplex desszertet is összeállít.

              A Kreatív desszertiskola lényege, hogy merjünk játékos kreativitással hozzányúlni az alapreceptekhez. Így élhetjük meg az alkotói folyamat izgalmát, és így válhat ez a könyv a végtelen lehetőségek tárházává.

              Ötvös Zsuzsanna bölcsészként végzett, és a sütést sokáig hobbinak tekintette. Az első bonbonok elkészítése után érezte, hogy egyre inkább magával ragadja a cukrászat világa. Ekkor indította útjára blogját Praliné Paradicsom néven, majd búcsút mondott a bölcsészéletnek, és 2014-től éveken át dolgozott és tanult Szántó Tibor csokoládékészítőnél. Tucatnyi hazai és külföldi képzésen vett részt, és ma már a legjobb hazai fine dining éttermekben dolgozik. Szerző:Ötvös Zsuzsanna Kiadó:Libri Könyvkiadó

              További információk

              Tömeg 824,000 g
              Méretek 16 × 189 × 246 mm
              ISBN

              9789636041151

              Kiadási év

              2022

              Lapszám

              216

              Szerző

              Kiadó

              Termékcsoport

              Kötési mód

              keménytábla

              Értékelések

              Még nincsenek értékelések.

              Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.