Gasztronómia, receptkönyvek

Alkategóriák

Szerző

    • Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés - Házunk táján (új kiadás)
      • -15%
          Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés - Házunk táján (új kiadás)
        • Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés - Házunk táján (új kiadás)

          Bernhard Gahm
          A könyv azoknak is szolgál hasznos ötletekkel, akik mindig is saját vágású hússal látták el családjukat, azok pedig, akik még nem próbálkoztak ilyesmivel, megtanulhatják belőle. Mivel
          Bővebben...
        • Original price was: 3900 Ft.Current price is: 3315 Ft.
        • Értékelés: 0 / 5
          Original price was: 3900 Ft.Current price is: 3315 Ft.
        • Füstölés - Házunk táján (új kiadás)
          • -15%
              Füstölés - Házunk táján (új kiadás)
            • Füstölés - Házunk táján (új kiadás)

              Egon Binder
              Füstöléssel úgy tartósíthatók a húsfélék, hogy közben még különleges ízzel is gazdagodnak. A könyv bemutatja a forró- és hidegfüstölési eljárást és a szükséges eszközöket,
              Bővebben...
            • Original price was: 3500 Ft.Current price is: 2975 Ft.
            • Értékelés: 0 / 5
              Original price was: 3500 Ft.Current price is: 2975 Ft.

          A gasztronómia nemcsak az ételek elkészítéséről szól, hanem az ízek, az alapanyagok és az étel körüli kultúra megértéséről is. Könyveink segítenek kibővíteni tudását, javítani kulináris képességeit és felfedezni a gasztronómiai világ sokszínűségét. Legyen Ön is részese ennek az ízletes kalandnak!

          Legyen szó hagyományos receptekről, kreatív gasztronómiai kísérletekről vagy a világ különböző konyháinak felfedezéséről, nálunk mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő olvasmányt. Böngéssze át választékunkat, és merüljön el a gasztronómiai művészetek világában.