100 keksz, amit szeretsz

    Segal Viktor
    Értékelés: 0 / 5

    Original price was: 8990 Ft.Current price is: 7642 Ft.

    checkRendelhető
    A termék vásárlása után 760 pont jár!

    További információk

    Tömeg1140,000 g
    Méretek27 × 188 × 248 mm
    ISBN

    9789635652976

    Kiadási év

    2022

    Lapszám

    288

    Szerző

    Kiadó

    Termékcsoport

    Kötési mód

    keménytábla

    Leírás

    A keksz tökéletes desszert. Lehet édes és sós, omlós vagy ropogós, falatnyi vagy tenyérnyi, töltött, netán egyszerű, mégis mennyei vajas keksz, meseszépen mintázott vagy cicoma nélküli…
    Egy finom keksz ünnepivé teheti a hétköznapokat, kávé és tea mellé, de akár ajándékként is tökéletes. Nem kell hozzá más, csak egy-két jó minőségű alapanyag. Elkészítése végtelenül egyszerű, így remek móka lehet minden korosztálynak, a siker pedig kezdő konyhatü...
    A keksz tökéletes desszert. Lehet édes és sós, omlós vagy ropogós, falatnyi vagy tenyérnyi, töltött, netán egyszerű, mégis mennyei vajas keksz, meseszépen mintázott vagy cicoma nélküli…
    Egy finom keksz ünnepivé teheti a hétköznapokat, kávé és tea mellé, de akár ajándékként is tökéletes. Nem kell hozzá más, csak egy-két jó minőségű alapanyag. Elkészítése végtelenül egyszerű, így remek móka lehet minden korosztálynak, a siker pedig kezdő konyhatündéreknek is garantált.
    Segal Viktor és Szemere Katalin 100 receptet ,,sütöttek ki”: ismert klasszikusokat, mint az amaretti, az isler vagy a népszerű pilóta, de kekszbe zárták a flódni és a Rákóczi-túrós ízeit, ugyanakkor bátran kísérleteztek teljesen új, izgalmas ízpárosításokkal is. A rengeteg recept mellett titkokat és trükköket is megosztanak, hogy biztosan tökéletes legyen a végeredmény.

    „A jó keksz egyszerre ínyencség és vésztartalék, amit jó abban a tudatban habzsolni, hogy ha nem falnánk fel, akkor akár hetekig is elállna. Barátaim, Kata és Viktor csodálatos és régóta várt kekszkönyve mindenkiből egy szempillantás alatt kíváncsi kekszrajongót farag. Jómagam is alig bírtam ki, hogy ne rohanjak azonnal a konyhába, amint kézbe vettem.”
    Dragomán György


    SEGAL VIKTOR
    A keksz főleg a gyerekkorát, a nagypapával töltött mártogatós uzsonnát jelenti neki, ma pedig a gyerekeivel közös sütéseket. Gasztronómiai tanácsadóként dolgozik itthoni és külföldi professzionális – éttermi és szállodai – konyhák felkérésére. Ez nemcsak technológiai tanácsadást jelent, hanem a vendéglátással kapcsolatos koncepció és az étlap kidolgozását, átalakítását is. Mindig fontosnak tartotta a nemzetközi környezetet és a kultúrák sokszínűségét. Rendszeresen utazik, és ez jelentős mértékben meghatározza főzési stílusát.

    SZEMERE KATALIN
    Terápiát jelent neki a kekszsütés, emlékezteti arra a csodás évre, amelyet Angliában töltött érettségi után, valamint arra a furcsa időszakra, amikor hirtelen megszűnt a munkahelye, ahol újságíróvá vált ? az ezt követő hónapokban megüresedő idő nagy részét a sütésre fordította. A Népszabadság munkatársaként évtizedekig színházzal foglalkozott, majd teret kapott életében a gasztronómia. Vezette a magyar BBC GoodFoodot, és Presszó című beszélgetős műsorába nemcsak a kulturális élet szereplőit hívta, hanem a gasztronómia fontos alakjait is.
    A Jazzy, majd a Klasszik Rádióban folytatta a Presszót, jelenleg az Iparművészeti Múzeum kommunikációs osztályának munkatársa.

    BővebbenKevesebb

    További információk

    Tömeg1140,000 g
    Méretek27 × 188 × 248 mm
    ISBN

    9789635652976

    Kiadási év

    2022

    Lapszám

    288

    Szerző

    Kiadó

    Termékcsoport

    Kötési mód

    keménytábla

    Leírás

    A keksz tökéletes desszert. Lehet édes és sós, omlós vagy ropogós, falatnyi vagy tenyérnyi, töltött, netán egyszerű, mégis mennyei vajas keksz, meseszépen mintázott vagy cicoma nélküli…
    Egy finom keksz ünnepivé teheti a hétköznapokat, kávé és tea mellé, de akár ajándékként is tökéletes. Nem kell hozzá más, csak egy-két jó minőségű alapanyag. Elkészítése végtelenül egyszerű, így remek móka lehet minden korosztálynak, a siker pedig kezdő konyhatü...
    A keksz tökéletes desszert. Lehet édes és sós, omlós vagy ropogós, falatnyi vagy tenyérnyi, töltött, netán egyszerű, mégis mennyei vajas keksz, meseszépen mintázott vagy cicoma nélküli…
    Egy finom keksz ünnepivé teheti a hétköznapokat, kávé és tea mellé, de akár ajándékként is tökéletes. Nem kell hozzá más, csak egy-két jó minőségű alapanyag. Elkészítése végtelenül egyszerű, így remek móka lehet minden korosztálynak, a siker pedig kezdő konyhatündéreknek is garantált.
    Segal Viktor és Szemere Katalin 100 receptet ,,sütöttek ki”: ismert klasszikusokat, mint az amaretti, az isler vagy a népszerű pilóta, de kekszbe zárták a flódni és a Rákóczi-túrós ízeit, ugyanakkor bátran kísérleteztek teljesen új, izgalmas ízpárosításokkal is. A rengeteg recept mellett titkokat és trükköket is megosztanak, hogy biztosan tökéletes legyen a végeredmény.

    „A jó keksz egyszerre ínyencség és vésztartalék, amit jó abban a tudatban habzsolni, hogy ha nem falnánk fel, akkor akár hetekig is elállna. Barátaim, Kata és Viktor csodálatos és régóta várt kekszkönyve mindenkiből egy szempillantás alatt kíváncsi kekszrajongót farag. Jómagam is alig bírtam ki, hogy ne rohanjak azonnal a konyhába, amint kézbe vettem.”
    Dragomán György


    SEGAL VIKTOR
    A keksz főleg a gyerekkorát, a nagypapával töltött mártogatós uzsonnát jelenti neki, ma pedig a gyerekeivel közös sütéseket. Gasztronómiai tanácsadóként dolgozik itthoni és külföldi professzionális – éttermi és szállodai – konyhák felkérésére. Ez nemcsak technológiai tanácsadást jelent, hanem a vendéglátással kapcsolatos koncepció és az étlap kidolgozását, átalakítását is. Mindig fontosnak tartotta a nemzetközi környezetet és a kultúrák sokszínűségét. Rendszeresen utazik, és ez jelentős mértékben meghatározza főzési stílusát.

    SZEMERE KATALIN
    Terápiát jelent neki a kekszsütés, emlékezteti arra a csodás évre, amelyet Angliában töltött érettségi után, valamint arra a furcsa időszakra, amikor hirtelen megszűnt a munkahelye, ahol újságíróvá vált ? az ezt követő hónapokban megüresedő idő nagy részét a sütésre fordította. A Népszabadság munkatársaként évtizedekig színházzal foglalkozott, majd teret kapott életében a gasztronómia. Vezette a magyar BBC GoodFoodot, és Presszó című beszélgetős műsorába nemcsak a kulturális élet szereplőit hívta, hanem a gasztronómia fontos alakjait is.
    A Jazzy, majd a Klasszik Rádióban folytatta a Presszót, jelenleg az Iparművészeti Múzeum kommunikációs osztályának munkatársa.

    BővebbenKevesebb

    Original price was: 8990 Ft.Current price is: 7642 Ft.

    checkRendelhető
    A termék vásárlása után 760 pont jár!
    Értékelés: 0 / 5

    Kapcsolódó termékek

      • Agymenők 10-11 éveseknek /1000 kérdés és válasz
        • -15%
            Agymenők 10-11 éveseknek /1000 kérdés és válasz
          • Agymenők 10-11 éveseknek /1000 kérdés és válasz

            Kártya
            OKTATÓ KÁRTYA 10-11 ÉVES GYERMEKEKNEK ! Szerző:KártyaKiadó:HVG Könyvek
          • Original price was: 4290 Ft.Current price is: 3647 Ft.
          • Értékelés: 0 / 5
            Original price was: 4290 Ft.Current price is: 3647 Ft.
          • Agymenők 9-10 éveseknek /1000 kérdés és válasz
            • -15%
                Agymenők 9-10 éveseknek /1000 kérdés és válasz
              • Agymenők 9-10 éveseknek /1000 kérdés és válasz

                Kártya
                OKTATÓ KÁRTYA 9-10 ÉVES GYERMEKEKNEK! Szerző:KártyaKiadó:HVG Könyvek
              • Original price was: 4290 Ft.Current price is: 3647 Ft.
              • Értékelés: 0 / 5
                Original price was: 4290 Ft.Current price is: 3647 Ft.
              • Agymenők 8-9 éveseknek /1000 kérdés és válasz
                • -15%
                    Agymenők 8-9 éveseknek /1000 kérdés és válasz
                  • Agymenők 8-9 éveseknek /1000 kérdés és válasz

                    Kártya
                    OKATAÓ KÁRTYA 8-9 ÉVES GYERMEKEKNEK! Szerző:KártyaKiadó:HVG Könyvek
                  • Original price was: 4290 Ft.Current price is: 3647 Ft.
                  • Értékelés: 0 / 5
                    Original price was: 4290 Ft.Current price is: 3647 Ft.
                  • Nincs készleten
                  Agymenők 5-6 éveseknek /300 kérdés és válasz képekkel
                  • Nincs készleten
                    -15%
                      Nincs készleten
                    Agymenők 5-6 éveseknek /300 kérdés és válasz képekkel
                  • Agymenők 5-6 éveseknek /300 kérdés és válasz képekkel

                    Kártya
                    OKTATÓ KÁRTYA 5-6 ÉVES GYERMEKEKNEK! Szerző:KártyaKiadó:HVG Könyvek
                  • Original price was: 4290 Ft.Current price is: 3647 Ft.
                  • Értékelés: 0 / 5
                    Original price was: 4290 Ft.Current price is: 3647 Ft.
                  • MENEKÜLÉS A 14-ES TÁBORBÓL /ÉSZAK-KOREÁBÓL A SZABADSÁGBA
                    • -15%
                        MENEKÜLÉS A 14-ES TÁBORBÓL /ÉSZAK-KOREÁBÓL A SZABADSÁGBA
                      • MENEKÜLÉS A 14-ES TÁBORBÓL /ÉSZAK-KOREÁBÓL A SZABADSÁGBA

                        Blaine Harden
                        Az utóbbi évek egyik legsokkolóbb tényfeltáró könyve Sin Donghjok huszonhárom éves rabságának és szökésének története. Sin Donghjok az első észak-koreai rab, aki kényszermunkat
                        Bővebben...?
                      • Original price was: 3200 Ft.Current price is: 2720 Ft.
                      • Értékelés: 0 / 5
                        Original price was: 3200 Ft.Current price is: 2720 Ft.

                    Termékértékelés

                    Leírás

                    A keksz tökéletes desszert. Lehet édes és sós, omlós vagy ropogós, falatnyi vagy tenyérnyi, töltött, netán egyszerű, mégis mennyei vajas keksz, meseszépen mintázott vagy cicoma nélküli…
                    Egy finom keksz ünnepivé teheti a hétköznapokat, kávé és tea mellé, de akár ajándékként is tökéletes. Nem kell hozzá más, csak egy-két jó minőségű alapanyag. Elkészítése végtelenül egyszerű, így remek móka lehet minden korosztálynak, a siker pedig kezdő konyhatündéreknek is garantált.
                    Segal Viktor és Szemere Katalin 100 receptet ,,sütöttek ki”: ismert klasszikusokat, mint az amaretti, az isler vagy a népszerű pilóta, de kekszbe zárták a flódni és a Rákóczi-túrós ízeit, ugyanakkor bátran kísérleteztek teljesen új, izgalmas ízpárosításokkal is. A rengeteg recept mellett titkokat és trükköket is megosztanak, hogy biztosan tökéletes legyen a végeredmény.

                    „A jó keksz egyszerre ínyencség és vésztartalék, amit jó abban a tudatban habzsolni, hogy ha nem falnánk fel, akkor akár hetekig is elállna. Barátaim, Kata és Viktor csodálatos és régóta várt kekszkönyve mindenkiből egy szempillantás alatt kíváncsi kekszrajongót farag. Jómagam is alig bírtam ki, hogy ne rohanjak azonnal a konyhába, amint kézbe vettem.”
                    Dragomán György

                    SEGAL VIKTOR
                    A keksz főleg a gyerekkorát, a nagypapával töltött mártogatós uzsonnát jelenti neki, ma pedig a gyerekeivel közös sütéseket. Gasztronómiai tanácsadóként dolgozik itthoni és külföldi professzionális – éttermi és szállodai – konyhák felkérésére. Ez nemcsak technológiai tanácsadást jelent, hanem a vendéglátással kapcsolatos koncepció és az étlap kidolgozását, átalakítását is. Mindig fontosnak tartotta a nemzetközi környezetet és a kultúrák sokszínűségét. Rendszeresen utazik, és ez jelentős mértékben meghatározza főzési stílusát.

                    SZEMERE KATALIN
                    Terápiát jelent neki a kekszsütés, emlékezteti arra a csodás évre, amelyet Angliában töltött érettségi után, valamint arra a furcsa időszakra, amikor hirtelen megszűnt a munkahelye, ahol újságíróvá vált ? az ezt követő hónapokban megüresedő idő nagy részét a sütésre fordította. A Népszabadság munkatársaként évtizedekig színházzal foglalkozott, majd teret kapott életében a gasztronómia. Vezette a magyar BBC GoodFoodot, és Presszó című beszélgetős műsorába nemcsak a kulturális élet szereplőit hívta, hanem a gasztronómia fontos alakjait is.
                    A Jazzy, majd a Klasszik Rádióban folytatta a Presszót, jelenleg az Iparművészeti Múzeum kommunikációs osztályának munkatársa.

                    Szerző:Segal Viktor Kiadó:HVG Könyvek

                    További információk

                    Tömeg1140,000 g
                    Méretek27 × 188 × 248 mm
                    ISBN

                    9789635652976

                    Kiadási év

                    2022

                    Lapszám

                    288

                    Szerző

                    Kiadó

                    Termékcsoport

                    Kötési mód

                    keménytábla

                    Értékelések

                    Még nincsenek értékelések.

                    Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.