100 keksz, amit szeretsz
További információk
| Tömeg | 1140,000 g |
|---|---|
| Méretek | 27 × 188 × 248 mm |
| ISBN | 9789635652976 |
| Kiadási év | 2022 |
| Lapszám | 288 |
| Szerző | |
| Kiadó | |
| Termékcsoport | |
| Kötési mód | keménytábla |
Leírás
Egy finom keksz ünnepivé teheti a hétköznapokat, kávé és tea mellé, de akár ajándékként is tökéletes. Nem kell hozzá más, csak egy-két jó minőségű alapanyag. Elkészítése végtelenül egyszerű, így remek móka lehet minden korosztálynak, a siker pedig kezdő konyhatü...
Egy finom keksz ünnepivé teheti a hétköznapokat, kávé és tea mellé, de akár ajándékként is tökéletes. Nem kell hozzá más, csak egy-két jó minőségű alapanyag. Elkészítése végtelenül egyszerű, így remek móka lehet minden korosztálynak, a siker pedig kezdő konyhatündéreknek is garantált.
Segal Viktor és Szemere Katalin 100 receptet ,,sütöttek ki”: ismert klasszikusokat, mint az amaretti, az isler vagy a népszerű pilóta, de kekszbe zárták a flódni és a Rákóczi-túrós ízeit, ugyanakkor bátran kísérleteztek teljesen új, izgalmas ízpárosításokkal is. A rengeteg recept mellett titkokat és trükköket is megosztanak, hogy biztosan tökéletes legyen a végeredmény.
„A jó keksz egyszerre ínyencség és vésztartalék, amit jó abban a tudatban habzsolni, hogy ha nem falnánk fel, akkor akár hetekig is elállna. Barátaim, Kata és Viktor csodálatos és régóta várt kekszkönyve mindenkiből egy szempillantás alatt kíváncsi kekszrajongót farag. Jómagam is alig bírtam ki, hogy ne rohanjak azonnal a konyhába, amint kézbe vettem.”
Dragomán György
SEGAL VIKTOR
A keksz főleg a gyerekkorát, a nagypapával töltött mártogatós uzsonnát jelenti neki, ma pedig a gyerekeivel közös sütéseket. Gasztronómiai tanácsadóként dolgozik itthoni és külföldi professzionális – éttermi és szállodai – konyhák felkérésére. Ez nemcsak technológiai tanácsadást jelent, hanem a vendéglátással kapcsolatos koncepció és az étlap kidolgozását, átalakítását is. Mindig fontosnak tartotta a nemzetközi környezetet és a kultúrák sokszínűségét. Rendszeresen utazik, és ez jelentős mértékben meghatározza főzési stílusát.
SZEMERE KATALIN
Terápiát jelent neki a kekszsütés, emlékezteti arra a csodás évre, amelyet Angliában töltött érettségi után, valamint arra a furcsa időszakra, amikor hirtelen megszűnt a munkahelye, ahol újságíróvá vált ? az ezt követő hónapokban megüresedő idő nagy részét a sütésre fordította. A Népszabadság munkatársaként évtizedekig színházzal foglalkozott, majd teret kapott életében a gasztronómia. Vezette a magyar BBC GoodFoodot, és Presszó című beszélgetős műsorába nemcsak a kulturális élet szereplőit hívta, hanem a gasztronómia fontos alakjait is.
A Jazzy, majd a Klasszik Rádióban folytatta a Presszót, jelenleg az Iparművészeti Múzeum kommunikációs osztályának munkatársa.
További információk
| Tömeg | 1140,000 g |
|---|---|
| Méretek | 27 × 188 × 248 mm |
| ISBN | 9789635652976 |
| Kiadási év | 2022 |
| Lapszám | 288 |
| Szerző | |
| Kiadó | |
| Termékcsoport | |
| Kötési mód | keménytábla |
Leírás
Egy finom keksz ünnepivé teheti a hétköznapokat, kávé és tea mellé, de akár ajándékként is tökéletes. Nem kell hozzá más, csak egy-két jó minőségű alapanyag. Elkészítése végtelenül egyszerű, így remek móka lehet minden korosztálynak, a siker pedig kezdő konyhatü...
Egy finom keksz ünnepivé teheti a hétköznapokat, kávé és tea mellé, de akár ajándékként is tökéletes. Nem kell hozzá más, csak egy-két jó minőségű alapanyag. Elkészítése végtelenül egyszerű, így remek móka lehet minden korosztálynak, a siker pedig kezdő konyhatündéreknek is garantált.
Segal Viktor és Szemere Katalin 100 receptet ,,sütöttek ki”: ismert klasszikusokat, mint az amaretti, az isler vagy a népszerű pilóta, de kekszbe zárták a flódni és a Rákóczi-túrós ízeit, ugyanakkor bátran kísérleteztek teljesen új, izgalmas ízpárosításokkal is. A rengeteg recept mellett titkokat és trükköket is megosztanak, hogy biztosan tökéletes legyen a végeredmény.
„A jó keksz egyszerre ínyencség és vésztartalék, amit jó abban a tudatban habzsolni, hogy ha nem falnánk fel, akkor akár hetekig is elállna. Barátaim, Kata és Viktor csodálatos és régóta várt kekszkönyve mindenkiből egy szempillantás alatt kíváncsi kekszrajongót farag. Jómagam is alig bírtam ki, hogy ne rohanjak azonnal a konyhába, amint kézbe vettem.”
Dragomán György
SEGAL VIKTOR
A keksz főleg a gyerekkorát, a nagypapával töltött mártogatós uzsonnát jelenti neki, ma pedig a gyerekeivel közös sütéseket. Gasztronómiai tanácsadóként dolgozik itthoni és külföldi professzionális – éttermi és szállodai – konyhák felkérésére. Ez nemcsak technológiai tanácsadást jelent, hanem a vendéglátással kapcsolatos koncepció és az étlap kidolgozását, átalakítását is. Mindig fontosnak tartotta a nemzetközi környezetet és a kultúrák sokszínűségét. Rendszeresen utazik, és ez jelentős mértékben meghatározza főzési stílusát.
SZEMERE KATALIN
Terápiát jelent neki a kekszsütés, emlékezteti arra a csodás évre, amelyet Angliában töltött érettségi után, valamint arra a furcsa időszakra, amikor hirtelen megszűnt a munkahelye, ahol újságíróvá vált ? az ezt követő hónapokban megüresedő idő nagy részét a sütésre fordította. A Népszabadság munkatársaként évtizedekig színházzal foglalkozott, majd teret kapott életében a gasztronómia. Vezette a magyar BBC GoodFoodot, és Presszó című beszélgetős műsorába nemcsak a kulturális élet szereplőit hívta, hanem a gasztronómia fontos alakjait is.
A Jazzy, majd a Klasszik Rádióban folytatta a Presszót, jelenleg az Iparművészeti Múzeum kommunikációs osztályának munkatársa.
Kapcsolódó termékek
- -15%
Agymenők 10-11 éveseknek /1000 kérdés és válasz
KártyaOKTATÓ KÁRTYA 10-11 ÉVES GYERMEKEKNEK ! Szerző:KártyaKiadó:HVG KönyvekEredeti ár:4290 FtOriginal price was: 4290 Ft.Online ár:3647 FtCurrent price is: 3647 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:4290 FtOriginal price was: 4290 Ft.Online ár:3647 FtCurrent price is: 3647 Ft.
- -15%
Agymenők 9-10 éveseknek /1000 kérdés és válasz
KártyaOKTATÓ KÁRTYA 9-10 ÉVES GYERMEKEKNEK! Szerző:KártyaKiadó:HVG KönyvekEredeti ár:4290 FtOriginal price was: 4290 Ft.Online ár:3647 FtCurrent price is: 3647 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:4290 FtOriginal price was: 4290 Ft.Online ár:3647 FtCurrent price is: 3647 Ft.
- -15%
Agymenők 8-9 éveseknek /1000 kérdés és válasz
KártyaOKATAÓ KÁRTYA 8-9 ÉVES GYERMEKEKNEK! Szerző:KártyaKiadó:HVG KönyvekEredeti ár:4290 FtOriginal price was: 4290 Ft.Online ár:3647 FtCurrent price is: 3647 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:4290 FtOriginal price was: 4290 Ft.Online ár:3647 FtCurrent price is: 3647 Ft.
- Nincs készleten-15%
Agymenők 5-6 éveseknek /300 kérdés és válasz képekkel
KártyaOKTATÓ KÁRTYA 5-6 ÉVES GYERMEKEKNEK! Szerző:KártyaKiadó:HVG KönyvekEredeti ár:4290 FtOriginal price was: 4290 Ft.Online ár:3647 FtCurrent price is: 3647 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:4290 FtOriginal price was: 4290 Ft.Online ár:3647 FtCurrent price is: 3647 Ft.
- -15%
MENEKÜLÉS A 14-ES TÁBORBÓL /ÉSZAK-KOREÁBÓL A SZABADSÁGBA
Blaine HardenAz utóbbi évek egyik legsokkolóbb tényfeltáró könyve Sin Donghjok huszonhárom éves rabságának és szökésének története. Sin Donghjok az első észak-koreai rab, aki kényszermunkatBővebben...?Eredeti ár:3200 FtOriginal price was: 3200 Ft.Online ár:2720 FtCurrent price is: 2720 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:3200 FtOriginal price was: 3200 Ft.Online ár:2720 FtCurrent price is: 2720 Ft.
Termékértékelés
Leírás
A keksz tökéletes desszert. Lehet édes és sós, omlós vagy ropogós, falatnyi vagy tenyérnyi, töltött, netán egyszerű, mégis mennyei vajas keksz, meseszépen mintázott vagy cicoma nélküli…
Egy finom keksz ünnepivé teheti a hétköznapokat, kávé és tea mellé, de akár ajándékként is tökéletes. Nem kell hozzá más, csak egy-két jó minőségű alapanyag. Elkészítése végtelenül egyszerű, így remek móka lehet minden korosztálynak, a siker pedig kezdő konyhatündéreknek is garantált.
Segal Viktor és Szemere Katalin 100 receptet ,,sütöttek ki”: ismert klasszikusokat, mint az amaretti, az isler vagy a népszerű pilóta, de kekszbe zárták a flódni és a Rákóczi-túrós ízeit, ugyanakkor bátran kísérleteztek teljesen új, izgalmas ízpárosításokkal is. A rengeteg recept mellett titkokat és trükköket is megosztanak, hogy biztosan tökéletes legyen a végeredmény.
„A jó keksz egyszerre ínyencség és vésztartalék, amit jó abban a tudatban habzsolni, hogy ha nem falnánk fel, akkor akár hetekig is elállna. Barátaim, Kata és Viktor csodálatos és régóta várt kekszkönyve mindenkiből egy szempillantás alatt kíváncsi kekszrajongót farag. Jómagam is alig bírtam ki, hogy ne rohanjak azonnal a konyhába, amint kézbe vettem.”
Dragomán György
SEGAL VIKTOR
A keksz főleg a gyerekkorát, a nagypapával töltött mártogatós uzsonnát jelenti neki, ma pedig a gyerekeivel közös sütéseket. Gasztronómiai tanácsadóként dolgozik itthoni és külföldi professzionális – éttermi és szállodai – konyhák felkérésére. Ez nemcsak technológiai tanácsadást jelent, hanem a vendéglátással kapcsolatos koncepció és az étlap kidolgozását, átalakítását is. Mindig fontosnak tartotta a nemzetközi környezetet és a kultúrák sokszínűségét. Rendszeresen utazik, és ez jelentős mértékben meghatározza főzési stílusát.
SZEMERE KATALIN
Terápiát jelent neki a kekszsütés, emlékezteti arra a csodás évre, amelyet Angliában töltött érettségi után, valamint arra a furcsa időszakra, amikor hirtelen megszűnt a munkahelye, ahol újságíróvá vált ? az ezt követő hónapokban megüresedő idő nagy részét a sütésre fordította. A Népszabadság munkatársaként évtizedekig színházzal foglalkozott, majd teret kapott életében a gasztronómia. Vezette a magyar BBC GoodFoodot, és Presszó című beszélgetős műsorába nemcsak a kulturális élet szereplőit hívta, hanem a gasztronómia fontos alakjait is.
A Jazzy, majd a Klasszik Rádióban folytatta a Presszót, jelenleg az Iparművészeti Múzeum kommunikációs osztályának munkatársa.
Szerző:Segal Viktor Kiadó:HVG Könyvek
További információk
| Tömeg | 1140,000 g |
|---|---|
| Méretek | 27 × 188 × 248 mm |
| ISBN | 9789635652976 |
| Kiadási év | 2022 |
| Lapszám | 288 |
| Szerző | |
| Kiadó | |
| Termékcsoport | |
| Kötési mód | keménytábla |
Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.






Értékelések
Még nincsenek értékelések.