Csokoládé

    Ferrandi
    Értékelés: 0 / 5

    Original price was: 16999 Ft.Current price is: 14449 Ft.

    checkRendelhető
    A termék vásárlása után 1440 pont jár!

    További információk

    Tömeg1800,000 g
    Méretek29 × 208 × 280 mm
    ISBN

    9789635821709

    Kiadási év

    2021

    Lapszám

    304

    Szerző

    Kiadó

    Termékcsoport

    Kötési mód

    keménytábla

    Leírás

    A FERRANDI GASZTRONÓMIAI ISKOLA RECEPTJEI ÉS TECHNIKÁI

    Minden, amit a csokoládés desszertek készítéséről tudni érdemes

    Ínycsiklandó remekek a francia cukrászművészet konyhájából

    A Csokoládéban mindent megtalálunk, amire a csokoládés desszertek megalkotásához szükségünk lehet. Az alapanyagok és különféle eszközök bemutatásán túl részletes, fényképekkel illusztrált útmutatóból ismerhetjük meg a temperálás, a ganache és egyéb csokoládékrémek, ...
    A FERRANDI GASZTRONÓMIAI ISKOLA RECEPTJEI ÉS TECHNIKÁI

    Minden, amit a csokoládés desszertek készítéséről tudni érdemes

    Ínycsiklandó remekek a francia cukrászművészet konyhájából

    A Csokoládéban mindent megtalálunk, amire a csokoládés desszertek megalkotásához szükségünk lehet. Az alapanyagok és különféle eszközök bemutatásán túl részletes, fényképekkel illusztrált útmutatóból ismerhetjük meg a temperálás, a ganache és egyéb csokoládékrémek, a csokoládés teasütemények, a bonbonok és pralinék, valamint a csokoládéalapú díszítések (forgács, csipke) elkészítésének mikéntjét.
    A könyv második felében található receptek könnyen kivitelezhetők a korábban bemutatott technikák felhasználásával. Ne legyen többé kérdés, mivel ajándékozzuk meg szeretteinket! A végtelenségig variálható, esztétikus és mennyei bonbonok, a krémes és díszes csokoládétorták, valamint a zamatos croissant-ok egészen biztosan sikert aratnak, akár cukrászüzemben, akár otthon készítjük el.
    BővebbenKevesebb

    További információk

    Tömeg1800,000 g
    Méretek29 × 208 × 280 mm
    ISBN

    9789635821709

    Kiadási év

    2021

    Lapszám

    304

    Szerző

    Kiadó

    Termékcsoport

    Kötési mód

    keménytábla

    Leírás

    A FERRANDI GASZTRONÓMIAI ISKOLA RECEPTJEI ÉS TECHNIKÁI

    Minden, amit a csokoládés desszertek készítéséről tudni érdemes

    Ínycsiklandó remekek a francia cukrászművészet konyhájából

    A Csokoládéban mindent megtalálunk, amire a csokoládés desszertek megalkotásához szükségünk lehet. Az alapanyagok és különféle eszközök bemutatásán túl részletes, fényképekkel illusztrált útmutatóból ismerhetjük meg a temperálás, a ganache és egyéb csokoládékrémek, ...
    A FERRANDI GASZTRONÓMIAI ISKOLA RECEPTJEI ÉS TECHNIKÁI

    Minden, amit a csokoládés desszertek készítéséről tudni érdemes

    Ínycsiklandó remekek a francia cukrászművészet konyhájából

    A Csokoládéban mindent megtalálunk, amire a csokoládés desszertek megalkotásához szükségünk lehet. Az alapanyagok és különféle eszközök bemutatásán túl részletes, fényképekkel illusztrált útmutatóból ismerhetjük meg a temperálás, a ganache és egyéb csokoládékrémek, a csokoládés teasütemények, a bonbonok és pralinék, valamint a csokoládéalapú díszítések (forgács, csipke) elkészítésének mikéntjét.
    A könyv második felében található receptek könnyen kivitelezhetők a korábban bemutatott technikák felhasználásával. Ne legyen többé kérdés, mivel ajándékozzuk meg szeretteinket! A végtelenségig variálható, esztétikus és mennyei bonbonok, a krémes és díszes csokoládétorták, valamint a zamatos croissant-ok egészen biztosan sikert aratnak, akár cukrászüzemben, akár otthon készítjük el.
    BővebbenKevesebb

    Original price was: 16999 Ft.Current price is: 14449 Ft.

    checkRendelhető
    A termék vásárlása után 1440 pont jár!
    Értékelés: 0 / 5

    Kapcsolódó termékek

      • Nincs készleten
      33 salátakülönlegesség /Lépésről lépésre
      • Nincs készleten
        -15%
          Nincs készleten
        33 salátakülönlegesség /Lépésről lépésre
      • 33 salátakülönlegesség /Lépésről lépésre

        Csigó László
        Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva
        Bővebben...
      • Original price was: 590 Ft.Current price is: 502 Ft.
      • Értékelés: 0 / 5
        Original price was: 590 Ft.Current price is: 502 Ft.
      • Wok ételek /F. Horváth Ilona 99 receptje 14.
        • -15%
            Wok ételek /F. Horváth Ilona 99 receptje 14.
          • Wok ételek /F. Horváth Ilona 99 receptje 14.

            F. Horváth Ilona
            Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra - legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora - használható recepteket ajánl. F. Horv
            Bővebben...
          • Original price was: 498 Ft.Current price is: 423 Ft.
          • Értékelés: 0 / 5
            Original price was: 498 Ft.Current price is: 423 Ft.
          • Nincs készleten
          33 kenyér és péksütemény /Lépésről lépésre
          • Nincs készleten
            -15%
              Nincs készleten
            33 kenyér és péksütemény /Lépésről lépésre
          • 33 kenyér és péksütemény /Lépésről lépésre

            Válogatás
            Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva
            Bővebben...
          • Original price was: 590 Ft.Current price is: 502 Ft.
          • Értékelés: 0 / 5
            Original price was: 590 Ft.Current price is: 502 Ft.
          • Nincs készleten
          33 wokban készült étel /Lépésről lépésre
          • Nincs készleten
            -15%
              Nincs készleten
            33 wokban készült étel /Lépésről lépésre
          • 33 wokban készült étel /Lépésről lépésre

            Csigó László
            Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva
            Bővebben...
          • Original price was: 590 Ft.Current price is: 502 Ft.
          • Értékelés: 0 / 5
            Original price was: 590 Ft.Current price is: 502 Ft.
          • BORBAN A VIGASSÁG /AJÁNDÉKTÁSKÁVAL
            • -15%
                BORBAN A VIGASSÁG /AJÁNDÉKTÁSKÁVAL
              • BORBAN A VIGASSÁG /AJÁNDÉKTÁSKÁVAL

                Válogatás
                Borban a vígasság, ezt nem lehet tagadni. Sok búfelejtő korty édesített már meg keserű napokat. Vígasság és igazság jól megférnek együtt a borban és e könyv lapjain is. Remek költői
                Bővebben...
              • Original price was: 1499 Ft.Current price is: 1274 Ft.
              • Értékelés: 0 / 5
                Original price was: 1499 Ft.Current price is: 1274 Ft.

            Termékértékelés

            Leírás

            A FERRANDI GASZTRONÓMIAI ISKOLA RECEPTJEI ÉS TECHNIKÁI

            Minden, amit a csokoládés desszertek készítéséről tudni érdemes

            Ínycsiklandó remekek a francia cukrászművészet konyhájából

            A Csokoládéban mindent megtalálunk, amire a csokoládés desszertek megalkotásához szükségünk lehet. Az alapanyagok és különféle eszközök bemutatásán túl részletes, fényképekkel illusztrált útmutatóból ismerhetjük meg a temperálás, a ganache és egyéb csokoládékrémek, a csokoládés teasütemények, a bonbonok és pralinék, valamint a csokoládéalapú díszítések (forgács, csipke) elkészítésének mikéntjét.
            A könyv második felében található receptek könnyen kivitelezhetők a korábban bemutatott technikák felhasználásával. Ne legyen többé kérdés, mivel ajándékozzuk meg szeretteinket! A végtelenségig variálható, esztétikus és mennyei bonbonok, a krémes és díszes csokoládétorták, valamint a zamatos croissant-ok egészen biztosan sikert aratnak, akár cukrászüzemben, akár otthon készítjük el.
            Szerző:Ferrandi Kiadó:Alexandra Kiadó

            További információk

            Tömeg1800,000 g
            Méretek29 × 208 × 280 mm
            ISBN

            9789635821709

            Kiadási év

            2021

            Lapszám

            304

            Szerző

            Kiadó

            Termékcsoport

            Kötési mód

            keménytábla

            Értékelések

            Még nincsenek értékelések.

            Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.