Csokoládé mánia /Különleges receptek, kézműves csokoládék

További információk
Tömeg | 826,000 g |
---|---|
Méretek | 15 × 205 × 240 mm |
ISBN | 9789633043721 |
Kiadási év | 2016 |
Lapszám | 226 |
Szerző | |
Kiadó | |
Termékcsoport | |
Kötési mód | keménytábla |
Leírás
Hogyan merülhetünk el a világ legkedveltebb édességének a világában?
Legyen folyékony vagy táblás, a csokoládé szerelmeseiként értékeljük a valódi minőséget. A Csokoládémánia segítségével megismerhetjük a nyers kakaóbab átalakulását kész csokoládévá, felfedezhetjük a legfontosabb kakaótermesztő országokat, és megtudhatjuk, miért okoz függőséget a csokoládé. Ha már felismerjük az ízárny...
Hogyan merülhetünk el a világ legkedveltebb édességének a világában?
Legyen folyékony vagy táblás, a csokoládé szerelmeseiként értékeljük a valódi minőséget. A Csokoládémánia segítségével megismerhetjük a nyers kakaóbab átalakulását kész csokoládévá, felfedezhetjük a legfontosabb kakaótermesztő országokat, és megtudhatjuk, miért okoz függőséget a csokoládé. Ha már felismerjük az ízárnyalatokat, elsajátíthatjuk a bean-to-bar csokoládé készítésének fortélyait. A könyvben a világ 30 legjobb cukrászának és csokoládékészítőjének rendhagyó receptjei is megtalálhatók.
További információk
Tömeg | 826,000 g |
---|---|
Méretek | 15 × 205 × 240 mm |
ISBN | 9789633043721 |
Kiadási év | 2016 |
Lapszám | 226 |
Szerző | |
Kiadó | |
Termékcsoport | |
Kötési mód | keménytábla |
Leírás
Hogyan merülhetünk el a világ legkedveltebb édességének a világában?
Legyen folyékony vagy táblás, a csokoládé szerelmeseiként értékeljük a valódi minőséget. A Csokoládémánia segítségével megismerhetjük a nyers kakaóbab átalakulását kész csokoládévá, felfedezhetjük a legfontosabb kakaótermesztő országokat, és megtudhatjuk, miért okoz függőséget a csokoládé. Ha már felismerjük az ízárny...
Hogyan merülhetünk el a világ legkedveltebb édességének a világában?
Legyen folyékony vagy táblás, a csokoládé szerelmeseiként értékeljük a valódi minőséget. A Csokoládémánia segítségével megismerhetjük a nyers kakaóbab átalakulását kész csokoládévá, felfedezhetjük a legfontosabb kakaótermesztő országokat, és megtudhatjuk, miért okoz függőséget a csokoládé. Ha már felismerjük az ízárnyalatokat, elsajátíthatjuk a bean-to-bar csokoládé készítésének fortélyait. A könyvben a világ 30 legjobb cukrászának és csokoládékészítőjének rendhagyó receptjei is megtalálhatók.

Kapcsolódó termékek
- Nincs készleten-15%
Agymenők 9-10 éveseknek /1000 kérdés és válasz
KártyaOKTATÓ KÁRTYA 9-10 ÉVES GYERMEKEKNEK! Szerző:KártyaKiadó:HVG KönyvekEredeti ár:4290 FtOriginal price was: 4290 Ft.Online ár:3647 FtCurrent price is: 3647 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:4290 FtOriginal price was: 4290 Ft.Online ár:3647 FtCurrent price is: 3647 Ft.
- -15%
Agymenők 8-9 éveseknek /1000 kérdés és válasz
KártyaOKATAÓ KÁRTYA 8-9 ÉVES GYERMEKEKNEK! Szerző:KártyaKiadó:HVG KönyvekEredeti ár:4290 FtOriginal price was: 4290 Ft.Online ár:3647 FtCurrent price is: 3647 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:4290 FtOriginal price was: 4290 Ft.Online ár:3647 FtCurrent price is: 3647 Ft.
- Nincs készleten-15%
Agymenők 5-6 éveseknek /300 kérdés és válasz képekkel
KártyaOKTATÓ KÁRTYA 5-6 ÉVES GYERMEKEKNEK! Szerző:KártyaKiadó:HVG KönyvekEredeti ár:4290 FtOriginal price was: 4290 Ft.Online ár:3647 FtCurrent price is: 3647 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:4290 FtOriginal price was: 4290 Ft.Online ár:3647 FtCurrent price is: 3647 Ft.
- -15%
MENEKÜLÉS A 14-ES TÁBORBÓL /ÉSZAK-KOREÁBÓL A SZABADSÁGBA
Blaine HardenAz utóbbi évek egyik legsokkolóbb tényfeltáró könyve Sin Donghjok huszonhárom éves rabságának és szökésének története. Sin Donghjok az első észak-koreai rab, aki kényszermunkatBővebben...Eredeti ár:3200 FtOriginal price was: 3200 Ft.Online ár:2720 FtCurrent price is: 2720 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:3200 FtOriginal price was: 3200 Ft.Online ár:2720 FtCurrent price is: 2720 Ft.
- Nincs készleten-10%
KÉPES BANKTÖRTÉNET / MAGYAR PÉNZINTÉZETEK A KEZDETEKTŐL AZ ÁLLAMOSÍTÁSIG
Tomka BélaA magyar banktörténetet, kezdeteitől az államosításig, könyvünkben a történelem alakító eseményeinek hátterével ismerheti meg az olvasó. A szerző, Tomka Béla professzor, a banktörtBővebben...Eredeti ár:2940 FtOriginal price was: 2940 Ft.Online ár:2646 FtCurrent price is: 2646 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:2940 FtOriginal price was: 2940 Ft.Online ár:2646 FtCurrent price is: 2646 Ft.
Termékértékelés
Leírás
Kényeztessük el a bennünk rejlő csokoládéfüggőt!
Hogyan merülhetünk el a világ legkedveltebb édességének a világában?
Legyen folyékony vagy táblás, a csokoládé szerelmeseiként értékeljük a valódi minőséget. A Csokoládémánia segítségével megismerhetjük a nyers kakaóbab átalakulását kész csokoládévá, felfedezhetjük a legfontosabb kakaótermesztő országokat, és megtudhatjuk, miért okoz függőséget a csokoládé. Ha már felismerjük az ízárnyalatokat, elsajátíthatjuk a bean-to-bar csokoládé készítésének fortélyait. A könyvben a világ 30 legjobb cukrászának és csokoládékészítőjének rendhagyó receptjei is megtalálhatók. Szerző:Dom Ramsey Kiadó:HVG Könyvek
További információk
Tömeg | 826,000 g |
---|---|
Méretek | 15 × 205 × 240 mm |
ISBN | 9789633043721 |
Kiadási év | 2016 |
Lapszám | 226 |
Szerző | |
Kiadó | |
Termékcsoport | |
Kötési mód | keménytábla |
Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.