Élő ételek ünnepnapokra

További információk
Tömeg | 590,000 g |
---|---|
Méretek | 10 × 170 × 240 mm |
ISBN | 9789632912639 |
Kiadási év | 2015 |
Lapszám | 168 |
Szerző | |
Kiadó | |
Termékcsoport | |
Kötési mód | keménytábla |
Leírás
Az ételkészítés maga is ünnep, különleges kapcsolati élmény, egyfajta párbeszéd, az örömszerzés egy kifinomult módja. Aki készíti, annak az odaadás és kreativitás, aki elfogyasz...
Az ételkészítés maga is ünnep, különleges kapcsolati élmény, egyfajta párbeszéd, az örömszerzés egy kifinomult módja. Aki készíti, annak az odaadás és kreativitás, aki elfogyasztja, annak pedig a feltétlen elfogadás élményét nyújtja. Személyre és alkalomra szabottan ételt készíteni: igazi kihívás. A feladat a tervezéssel, bevásárlással kezdődik, majd folytatódik a konyhában, egészen a tálalásig. Gondolatban pedig végig ott szerepel a másik fél: Mivel tudnék neki igazi örömet szerezni?
A nyerskonyha színek, formák és ízek olyan hihetetlen sokszínűségét rejti, hogy akár mindennapra juthatna ünnepi fogás az asztalunkra. A természet egy csoda, az alapanyagok tárháza pedig szinte kimeríthetetlen. Lénárt Gitta, a nyers táplálkozás magyarországi szakértője legújabb könyvében bemutatja, hogy a természet kincseiből a tálalással és díszítéssel hogyan tudunk valódi művészi alkotásokat varázsolni az ünnepi asztalra, és hogyan tehetjük különlegessé ezeket az alkalmakat anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnünk az étkezés terén. Különleges, ünnepi receptjeit művészi fotók gazdagítják.
További információk
Tömeg | 590,000 g |
---|---|
Méretek | 10 × 170 × 240 mm |
ISBN | 9789632912639 |
Kiadási év | 2015 |
Lapszám | 168 |
Szerző | |
Kiadó | |
Termékcsoport | |
Kötési mód | keménytábla |
Leírás
Az ételkészítés maga is ünnep, különleges kapcsolati élmény, egyfajta párbeszéd, az örömszerzés egy kifinomult módja. Aki készíti, annak az odaadás és kreativitás, aki elfogyasz...
Az ételkészítés maga is ünnep, különleges kapcsolati élmény, egyfajta párbeszéd, az örömszerzés egy kifinomult módja. Aki készíti, annak az odaadás és kreativitás, aki elfogyasztja, annak pedig a feltétlen elfogadás élményét nyújtja. Személyre és alkalomra szabottan ételt készíteni: igazi kihívás. A feladat a tervezéssel, bevásárlással kezdődik, majd folytatódik a konyhában, egészen a tálalásig. Gondolatban pedig végig ott szerepel a másik fél: Mivel tudnék neki igazi örömet szerezni?
A nyerskonyha színek, formák és ízek olyan hihetetlen sokszínűségét rejti, hogy akár mindennapra juthatna ünnepi fogás az asztalunkra. A természet egy csoda, az alapanyagok tárháza pedig szinte kimeríthetetlen. Lénárt Gitta, a nyers táplálkozás magyarországi szakértője legújabb könyvében bemutatja, hogy a természet kincseiből a tálalással és díszítéssel hogyan tudunk valódi művészi alkotásokat varázsolni az ünnepi asztalra, és hogyan tehetjük különlegessé ezeket az alkalmakat anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnünk az étkezés terén. Különleges, ünnepi receptjeit művészi fotók gazdagítják.

Kapcsolódó termékek
- -15%
Vegán kencekönyv - Kenhető növényi finomságok nem csak kenyérre
Lénárt GittaA növényi táplálkozásra áttérve szinte az elsők között merül fel a kérdés, hogy mit rakjunk a szendvicsre. A hagyományos felvágott-sajt-májkrém variáció persze kizárva, ami a kezdeBővebben...Eredeti ár:4290 FtOriginal price was: 4290 Ft.Online ár:3647 FtCurrent price is: 3647 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:4290 FtOriginal price was: 4290 Ft.Online ár:3647 FtCurrent price is: 3647 Ft.
- Nincs készleten-15%
Lúgosítás élő ételekkel /Átállás 4 lépésben - több mint 90 recepttel
Lénárt GittaA legtöbb betegség oka szervezetünk elsavasodása. Lénárt Gitta legújabb könyvében 4 lépésre bontott, részletes programot nyújt olvasóinak, akik testük öngyógyító és önfenntartó eBővebben...Eredeti ár:3200 FtOriginal price was: 3200 Ft.Online ár:2720 FtCurrent price is: 2720 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:3200 FtOriginal price was: 3200 Ft.Online ár:2720 FtCurrent price is: 2720 Ft.
- Nincs készleten-15%
KARMA ÉS SORSALAKÍTÁS /A MEGVILÁGOSODÁS ÖSVÉNYÉN
HallsA karma a végső következménye mindannak, amit valaha tettünk, amit éppen teszünk és amit tenni fogunk. Életünkben minden mozzanat egy okozat és egyben egy következő esemény megszületésBővebben...Eredeti ár:2700 FtOriginal price was: 2700 Ft.Online ár:2295 FtCurrent price is: 2295 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:2700 FtOriginal price was: 2700 Ft.Online ár:2295 FtCurrent price is: 2295 Ft.
- -15%
Gyógyító kövek katalógusa
Michael GiengerMichael Gienger az egyik legelkötelezettebb német kutatója a kristálygyógyászat területének. Gyűjteménye összesen 430, a természetgyógyászatban jelenleg is használt kristályt mutat be,Bővebben...Eredeti ár:2990 FtOriginal price was: 2990 Ft.Online ár:2542 FtCurrent price is: 2542 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:2990 FtOriginal price was: 2990 Ft.Online ár:2542 FtCurrent price is: 2542 Ft.
- Nincs készleten-15%
*Gyógyító meditáció /CD melléklettel
Balogh Béla"Kedves Olvasó! Ön az angliai központú White Eagle Lodge, azaz a Fehér Sas Páholy rituális fehér mágiával dolgozó testvériségének gyógyító meditációját tartja a kezében. A könyvBővebben...Eredeti ár:2440 FtOriginal price was: 2440 Ft.Online ár:2074 FtCurrent price is: 2074 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:2440 FtOriginal price was: 2440 Ft.Online ár:2074 FtCurrent price is: 2074 Ft.
Termékértékelés
Leírás
Jó, hogy vannak ünnepeink. Megszakítják a hétköznapok egyhangúságát, ilyenkor megpihenünk kicsit, többet vagyunk szeretteinkkel, és lelkileg is átadjuk magunkat az ünnepi hangulatnak. Látjuk mások örömét, és hagyjuk, hogy nekünk is örömet szerezzenek. Ünnepekre szükség van.
Az ételkészítés maga is ünnep, különleges kapcsolati élmény, egyfajta párbeszéd, az örömszerzés egy kifinomult módja. Aki készíti, annak az odaadás és kreativitás, aki elfogyasztja, annak pedig a feltétlen elfogadás élményét nyújtja. Személyre és alkalomra szabottan ételt készíteni: igazi kihívás. A feladat a tervezéssel, bevásárlással kezdődik, majd folytatódik a konyhában, egészen a tálalásig. Gondolatban pedig végig ott szerepel a másik fél: Mivel tudnék neki igazi örömet szerezni?
A nyerskonyha színek, formák és ízek olyan hihetetlen sokszínűségét rejti, hogy akár mindennapra juthatna ünnepi fogás az asztalunkra. A természet egy csoda, az alapanyagok tárháza pedig szinte kimeríthetetlen. Lénárt Gitta, a nyers táplálkozás magyarországi szakértője legújabb könyvében bemutatja, hogy a természet kincseiből a tálalással és díszítéssel hogyan tudunk valódi művészi alkotásokat varázsolni az ünnepi asztalra, és hogyan tehetjük különlegessé ezeket az alkalmakat anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnünk az étkezés terén. Különleges, ünnepi receptjeit művészi fotók gazdagítják. Szerző:Lénárt Gitta Kiadó:Bioenergetic Kft.
További információk
Tömeg | 590,000 g |
---|---|
Méretek | 10 × 170 × 240 mm |
ISBN | 9789632912639 |
Kiadási év | 2015 |
Lapszám | 168 |
Szerző | |
Kiadó | |
Termékcsoport | |
Kötési mód | keménytábla |
Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.