Erjesztett Élet Éltető Étkeink

További információk
Tömeg | 206,000 g |
---|---|
Méretek | 5 × 170 × 240 mm |
ISBN | 9786150082882 |
Kiadási év | 2020 |
Lapszám | 77 |
Szerző | |
Kiadó | |
Termékcsoport | |
Kötési mód | puha kötés |
Leírás
A bennünk élő mikroorganizmusok alapvetően határozzák meg lelki állapotunkat, étvágyunkat és sóvárgásainkat.
Az Ember és a benne élő bélflóra között egy nagyon ősi szövetség áll fenn. Mi tápláljuk őket ők pedig megvédenek bennünket. Ezen egyensúly fenntartása nem más, mint az eg...
A bennünk élő mikroorganizmusok alapvetően határozzák meg lelki állapotunkat, étvágyunkat és sóvárgásainkat.
Az Ember és a benne élő bélflóra között egy nagyon ősi szövetség áll fenn. Mi tápláljuk őket ők pedig megvédenek bennünket. Ezen egyensúly fenntartása nem más, mint az egészség fenntartása.
Sajnos mára elfelejtettük őseink gyógyító konyháját és Hippokratész tanácsát, miként „ételed legyen a gyógyszered ”.
A fermentált élelmiszerekkel a leghatékonyabban pótolhatjuk és éleszthetjük újjá a meggyengült bélflórát. Ugyanakkor a fermentálás során lebomlik a hizlaló szénhidrátok és a környezeti méreganyagok nagy része és keletkezik számos életújító vitamin és enzim.
Ez a könyv kísérletet tesz arra, hogy megértsük, hol rontottuk el és hogyan lehetne rendbe hozni gyógyító konyhánkat.
A Kedves Olvasó megtalálhatja ebben a könyvben számos méltatlanul elfelejtett erjesztményünk receptjét, mint például az ősi kovász és a csintalan palacsinta.
Ezzel a könyvel nem titkolt célunk olvasóink arra ösztönzése, hogy otthon is elkezdjenek kísérletezni és megalapozni egy új gyógyító konyhaművészetet.
Somlósi Lajos
dr. Csicsor János"
További információk
Tömeg | 206,000 g |
---|---|
Méretek | 5 × 170 × 240 mm |
ISBN | 9786150082882 |
Kiadási év | 2020 |
Lapszám | 77 |
Szerző | |
Kiadó | |
Termékcsoport | |
Kötési mód | puha kötés |
Leírás
A bennünk élő mikroorganizmusok alapvetően határozzák meg lelki állapotunkat, étvágyunkat és sóvárgásainkat.
Az Ember és a benne élő bélflóra között egy nagyon ősi szövetség áll fenn. Mi tápláljuk őket ők pedig megvédenek bennünket. Ezen egyensúly fenntartása nem más, mint az eg...
A bennünk élő mikroorganizmusok alapvetően határozzák meg lelki állapotunkat, étvágyunkat és sóvárgásainkat.
Az Ember és a benne élő bélflóra között egy nagyon ősi szövetség áll fenn. Mi tápláljuk őket ők pedig megvédenek bennünket. Ezen egyensúly fenntartása nem más, mint az egészség fenntartása.
Sajnos mára elfelejtettük őseink gyógyító konyháját és Hippokratész tanácsát, miként „ételed legyen a gyógyszered ”.
A fermentált élelmiszerekkel a leghatékonyabban pótolhatjuk és éleszthetjük újjá a meggyengült bélflórát. Ugyanakkor a fermentálás során lebomlik a hizlaló szénhidrátok és a környezeti méreganyagok nagy része és keletkezik számos életújító vitamin és enzim.
Ez a könyv kísérletet tesz arra, hogy megértsük, hol rontottuk el és hogyan lehetne rendbe hozni gyógyító konyhánkat.
A Kedves Olvasó megtalálhatja ebben a könyvben számos méltatlanul elfelejtett erjesztményünk receptjét, mint például az ősi kovász és a csintalan palacsinta.
Ezzel a könyvel nem titkolt célunk olvasóink arra ösztönzése, hogy otthon is elkezdjenek kísérletezni és megalapozni egy új gyógyító konyhaművészetet.
Somlósi Lajos
dr. Csicsor János"

Kapcsolódó termékek
Termékértékelés
Leírás
„A megmaradt ősi hun-szkíta-magyar ételeink, valamint ma is létező ázsiai hagyományok alapján újraéleszthető a fermentált ételeken alapuló gyógyító konyhánk kultúrája.
A bennünk élő mikroorganizmusok alapvetően határozzák meg lelki állapotunkat, étvágyunkat és sóvárgásainkat.
Az Ember és a benne élő bélflóra között egy nagyon ősi szövetség áll fenn. Mi tápláljuk őket ők pedig megvédenek bennünket. Ezen egyensúly fenntartása nem más, mint az egészség fenntartása.
Sajnos mára elfelejtettük őseink gyógyító konyháját és Hippokratész tanácsát, miként „ételed legyen a gyógyszered ”.
A fermentált élelmiszerekkel a leghatékonyabban pótolhatjuk és éleszthetjük újjá a meggyengült bélflórát. Ugyanakkor a fermentálás során lebomlik a hizlaló szénhidrátok és a környezeti méreganyagok nagy része és keletkezik számos életújító vitamin és enzim.
Ez a könyv kísérletet tesz arra, hogy megértsük, hol rontottuk el és hogyan lehetne rendbe hozni gyógyító konyhánkat.
A Kedves Olvasó megtalálhatja ebben a könyvben számos méltatlanul elfelejtett erjesztményünk receptjét, mint például az ősi kovász és a csintalan palacsinta.
Ezzel a könyvel nem titkolt célunk olvasóink arra ösztönzése, hogy otthon is elkezdjenek kísérletezni és megalapozni egy új gyógyító konyhaművészetet.
Somlósi Lajos
dr. Csicsor János”
Szerző:dr. Csicsor János Kiadó:OOK-Press Kft
További információk
Tömeg | 206,000 g |
---|---|
Méretek | 5 × 170 × 240 mm |
ISBN | 9786150082882 |
Kiadási év | 2020 |
Lapszám | 77 |
Szerző | |
Kiadó | |
Termékcsoport | |
Kötési mód | puha kötés |
Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.