Fermentálás - Erjesztett ételek és italok több mint 100 recepttel
Elfogyott
További információk
Tömeg | 1110,000 g |
---|---|
Méretek | 27 × 192 × 250 mm |
ISBN | 9789633049358 |
Kiadási év | 2020 |
Lapszám | 272 |
Szerző | |
Kiadó | |
Termékcsoport | |
Kötési mód | keménytábla |
Leírás
Mindegyik fermentálással készül. Ez a legősibb tartósítási eljárás, amely a világ csaknem minden táján a kulináris hagyományok szerves része. Egy olyan módszer, ami könnyen elsajátítható, mert végtelenül egyszerű, olcsó, és nem kellenek hozzá különleges alapanyagok. Az fermentált étel...
Mindegyik fermentálással készül. Ez a legősibb tartósítási eljárás, amely a világ csaknem minden táján a kulináris hagyományok szerves része. Egy olyan módszer, ami könnyen elsajátítható, mert végtelenül egyszerű, olcsó, és nem kellenek hozzá különleges alapanyagok. Az fermentált ételek és italok nemcsak azért nagyon egészségesek, mert hőkezelés és adalékanyagok nélkül készülnek, hanem az erjesztés folyamán olyan anyagok keletkeznek, amelyek egyszerre tartalmaznak a bélflóránk számára nélkülözhetetlen pre- és probiotikumokat, felturbózzák az immunrendszert.
Az erjesztéssel készült ételek és italok tucatnyi jótékony hatásuk mellett izgalmas, új ízekkel is gazdagítanak bennünket.
Holly Davis séf több mint 40 éve kutatja, műveli és oktatja a fermentálás tudományát. Örömét leli az ételek elkészítésében, lelkesedése áthatja a könyv minden sorát. Egyszerű receptjeivel, könnyen követhető útmutatásaival részévé válhatunk e módszer újjászületésének. A szerző első, nagy sikerű könyve a fermentálás varázslatos világának leghasznosabb, és több mint 100 receptjével egyben a legpraktikusabb útmutatója.
,,Holly Davis visszanyúlva az ősi eljárásokhoz egy csodás könyvvel segít minket abban, hogy javítsunk életminőségünkön. Jómagam nap mint nap tapasztalom a fermentáció áldásos hatását, és rengeteg visszajelzést kapok, milyen gyógyító hatással van a kovászos kenyér fogyasztása.
Ez a könyv remek útmutató, engem is ellenállhatatlanul arra ösztönöz, hogy ideje felfedezni a fermentáció egyéb területeit is!”
Ormós Gabriella
Jenői Pékség, KovászLabor
„A világ egyik legjobb könyve. Ha az ember egyszer belép a fermentálás világába, az örökre magával ragadja.”
Mautner Zsófia
gasztroblogger
További információk
Tömeg | 1110,000 g |
---|---|
Méretek | 27 × 192 × 250 mm |
ISBN | 9789633049358 |
Kiadási év | 2020 |
Lapszám | 272 |
Szerző | |
Kiadó | |
Termékcsoport | |
Kötési mód | keménytábla |
Leírás
Mindegyik fermentálással készül. Ez a legősibb tartósítási eljárás, amely a világ csaknem minden táján a kulináris hagyományok szerves része. Egy olyan módszer, ami könnyen elsajátítható, mert végtelenül egyszerű, olcsó, és nem kellenek hozzá különleges alapanyagok. Az fermentált étel...
Mindegyik fermentálással készül. Ez a legősibb tartósítási eljárás, amely a világ csaknem minden táján a kulináris hagyományok szerves része. Egy olyan módszer, ami könnyen elsajátítható, mert végtelenül egyszerű, olcsó, és nem kellenek hozzá különleges alapanyagok. Az fermentált ételek és italok nemcsak azért nagyon egészségesek, mert hőkezelés és adalékanyagok nélkül készülnek, hanem az erjesztés folyamán olyan anyagok keletkeznek, amelyek egyszerre tartalmaznak a bélflóránk számára nélkülözhetetlen pre- és probiotikumokat, felturbózzák az immunrendszert.
Az erjesztéssel készült ételek és italok tucatnyi jótékony hatásuk mellett izgalmas, új ízekkel is gazdagítanak bennünket.
Holly Davis séf több mint 40 éve kutatja, műveli és oktatja a fermentálás tudományát. Örömét leli az ételek elkészítésében, lelkesedése áthatja a könyv minden sorát. Egyszerű receptjeivel, könnyen követhető útmutatásaival részévé válhatunk e módszer újjászületésének. A szerző első, nagy sikerű könyve a fermentálás varázslatos világának leghasznosabb, és több mint 100 receptjével egyben a legpraktikusabb útmutatója.
,,Holly Davis visszanyúlva az ősi eljárásokhoz egy csodás könyvvel segít minket abban, hogy javítsunk életminőségünkön. Jómagam nap mint nap tapasztalom a fermentáció áldásos hatását, és rengeteg visszajelzést kapok, milyen gyógyító hatással van a kovászos kenyér fogyasztása.
Ez a könyv remek útmutató, engem is ellenállhatatlanul arra ösztönöz, hogy ideje felfedezni a fermentáció egyéb területeit is!”
Ormós Gabriella
Jenői Pékség, KovászLabor
„A világ egyik legjobb könyve. Ha az ember egyszer belép a fermentálás világába, az örökre magával ragadja.”
Mautner Zsófia
gasztroblogger
Elfogyott
Kapcsolódó termékek
- Nincs készleten-15%
33 salátakülönlegesség /Lépésről lépésre
Csigó LászlóNem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladvaBővebben...Eredeti ár:590 FtOriginal price was: 590 Ft.Online ár:502 FtCurrent price is: 502 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:590 FtOriginal price was: 590 Ft.Online ár:502 FtCurrent price is: 502 Ft.
- -15%
Wok ételek /F. Horváth Ilona 99 receptje 14.
F. Horváth IlonaEgy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra - legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora - használható recepteket ajánl. F. HorvBővebben...Eredeti ár:498 FtOriginal price was: 498 Ft.Online ár:423 FtCurrent price is: 423 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:498 FtOriginal price was: 498 Ft.Online ár:423 FtCurrent price is: 423 Ft.
- Nincs készleten-15%
33 kenyér és péksütemény /Lépésről lépésre
VálogatásNem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladvaBővebben...Eredeti ár:590 FtOriginal price was: 590 Ft.Online ár:502 FtCurrent price is: 502 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:590 FtOriginal price was: 590 Ft.Online ár:502 FtCurrent price is: 502 Ft.
- Nincs készleten-15%
33 wokban készült étel /Lépésről lépésre
Csigó LászlóNem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladvaBővebben...Eredeti ár:590 FtOriginal price was: 590 Ft.Online ár:502 FtCurrent price is: 502 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:590 FtOriginal price was: 590 Ft.Online ár:502 FtCurrent price is: 502 Ft.
- -15%
BORBAN A VIGASSÁG /AJÁNDÉKTÁSKÁVAL
VálogatásBorban a vígasság, ezt nem lehet tagadni. Sok búfelejtő korty édesített már meg keserű napokat. Vígasság és igazság jól megférnek együtt a borban és e könyv lapjain is. Remek költőiBővebben...Eredeti ár:1499 FtOriginal price was: 1499 Ft.Online ár:1274 FtCurrent price is: 1274 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:1499 FtOriginal price was: 1499 Ft.Online ár:1274 FtCurrent price is: 1274 Ft.
Termékértékelés
Leírás
Mi a közös a kedvenc kézműves sajtunkban, a ropogós kovászos kenyérben, egy pohár otthon készült gyömbérsörben, a marinált olívabogyóban vagy a savanyú káposztában?
Mindegyik fermentálással készül. Ez a legősibb tartósítási eljárás, amely a világ csaknem minden táján a kulináris hagyományok szerves része. Egy olyan módszer, ami könnyen elsajátítható, mert végtelenül egyszerű, olcsó, és nem kellenek hozzá különleges alapanyagok. Az fermentált ételek és italok nemcsak azért nagyon egészségesek, mert hőkezelés és adalékanyagok nélkül készülnek, hanem az erjesztés folyamán olyan anyagok keletkeznek, amelyek egyszerre tartalmaznak a bélflóránk számára nélkülözhetetlen pre- és probiotikumokat, felturbózzák az immunrendszert.
Az erjesztéssel készült ételek és italok tucatnyi jótékony hatásuk mellett izgalmas, új ízekkel is gazdagítanak bennünket.
Holly Davis séf több mint 40 éve kutatja, műveli és oktatja a fermentálás tudományát. Örömét leli az ételek elkészítésében, lelkesedése áthatja a könyv minden sorát. Egyszerű receptjeivel, könnyen követhető útmutatásaival részévé válhatunk e módszer újjászületésének. A szerző első, nagy sikerű könyve a fermentálás varázslatos világának leghasznosabb, és több mint 100 receptjével egyben a legpraktikusabb útmutatója.
,,Holly Davis visszanyúlva az ősi eljárásokhoz egy csodás könyvvel segít minket abban, hogy javítsunk életminőségünkön. Jómagam nap mint nap tapasztalom a fermentáció áldásos hatását, és rengeteg visszajelzést kapok, milyen gyógyító hatással van a kovászos kenyér fogyasztása.
Ez a könyv remek útmutató, engem is ellenállhatatlanul arra ösztönöz, hogy ideje felfedezni a fermentáció egyéb területeit is!”
Ormós Gabriella
Jenői Pékség, KovászLabor
„A világ egyik legjobb könyve. Ha az ember egyszer belép a fermentálás világába, az örökre magával ragadja.”
Mautner Zsófia
gasztroblogger
Szerző:Holly Davis Kiadó:HVG Könyvek
További információk
Tömeg | 1110,000 g |
---|---|
Méretek | 27 × 192 × 250 mm |
ISBN | 9789633049358 |
Kiadási év | 2020 |
Lapszám | 272 |
Szerző | |
Kiadó | |
Termékcsoport | |
Kötési mód | keménytábla |
Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.