Nincs készleten

Fermentálás - Erjesztett ételek és italok több mint 100 recepttel

Holly Davis
Értékelés: 0 / 5

Original price was: 9900 Ft.Current price is: 8415 Ft.

checkNincs készleten
i Az előjegyzés nem minősül automatikusan megrendelésnek. A termék beérkezését követően e-mailben értesítjük Önt, mely után a levélben található linken keresztül kosárba tudja tenni a terméket és le tudja adni a megrendelését.

Elfogyott

A termék vásárlása után 840 pont jár!

További információk

Tömeg1110,000 g
Méretek27 × 192 × 250 mm
ISBN

9789633049358

Kiadási év

2020

Lapszám

272

Szerző

Kiadó

Termékcsoport

Kötési mód

keménytábla

Leírás

Mi a közös a kedvenc kézműves sajtunkban, a ropogós kovászos kenyérben, egy pohár otthon készült gyömbérsörben, a marinált olívabogyóban vagy a savanyú káposztában?
Mindegyik fermentálással készül. Ez a legősibb tartósítási eljárás, amely a világ csaknem minden táján a kulináris hagyományok szerves része. Egy olyan módszer, ami könnyen elsajátítható, mert végtelenül egyszerű, olcsó, és nem kellenek hozzá különleges alapanyagok. Az fermentált étel...
Mi a közös a kedvenc kézműves sajtunkban, a ropogós kovászos kenyérben, egy pohár otthon készült gyömbérsörben, a marinált olívabogyóban vagy a savanyú káposztában?
Mindegyik fermentálással készül. Ez a legősibb tartósítási eljárás, amely a világ csaknem minden táján a kulináris hagyományok szerves része. Egy olyan módszer, ami könnyen elsajátítható, mert végtelenül egyszerű, olcsó, és nem kellenek hozzá különleges alapanyagok. Az fermentált ételek és italok nemcsak azért nagyon egészségesek, mert hőkezelés és adalékanyagok nélkül készülnek, hanem az erjesztés folyamán olyan anyagok keletkeznek, amelyek egyszerre tartalmaznak a bélflóránk számára nélkülözhetetlen pre- és probiotikumokat, felturbózzák az immunrendszert.
Az erjesztéssel készült ételek és italok tucatnyi jótékony hatásuk mellett izgalmas, új ízekkel is gazdagítanak bennünket.

Holly Davis séf több mint 40 éve kutatja, műveli és oktatja a fermentálás tudományát. Örömét leli az ételek elkészítésében, lelkesedése áthatja a könyv minden sorát. Egyszerű receptjeivel, könnyen követhető útmutatásaival részévé válhatunk e módszer újjászületésének. A szerző első, nagy sikerű könyve a fermentálás varázslatos világának leghasznosabb, és több mint 100 receptjével egyben a legpraktikusabb útmutatója.

,,Holly Davis visszanyúlva az ősi eljárásokhoz egy csodás könyvvel segít minket abban, hogy javítsunk életminőségünkön. Jómagam nap mint nap tapasztalom a fermentáció áldásos hatását, és rengeteg visszajelzést kapok, milyen gyógyító hatással van a kovászos kenyér fogyasztása.
Ez a könyv remek útmutató, engem is ellenállhatatlanul arra ösztönöz, hogy ideje felfedezni a fermentáció egyéb területeit is!”
Ormós Gabriella
Jenői Pékség, KovászLabor

„A világ egyik legjobb könyve. Ha az ember egyszer belép a fermentálás világába, az örökre magával ragadja.”
Mautner Zsófia
gasztroblogger



BővebbenKevesebb

További információk

Tömeg1110,000 g
Méretek27 × 192 × 250 mm
ISBN

9789633049358

Kiadási év

2020

Lapszám

272

Szerző

Kiadó

Termékcsoport

Kötési mód

keménytábla

Leírás

Mi a közös a kedvenc kézműves sajtunkban, a ropogós kovászos kenyérben, egy pohár otthon készült gyömbérsörben, a marinált olívabogyóban vagy a savanyú káposztában?
Mindegyik fermentálással készül. Ez a legősibb tartósítási eljárás, amely a világ csaknem minden táján a kulináris hagyományok szerves része. Egy olyan módszer, ami könnyen elsajátítható, mert végtelenül egyszerű, olcsó, és nem kellenek hozzá különleges alapanyagok. Az fermentált étel...
Mi a közös a kedvenc kézműves sajtunkban, a ropogós kovászos kenyérben, egy pohár otthon készült gyömbérsörben, a marinált olívabogyóban vagy a savanyú káposztában?
Mindegyik fermentálással készül. Ez a legősibb tartósítási eljárás, amely a világ csaknem minden táján a kulináris hagyományok szerves része. Egy olyan módszer, ami könnyen elsajátítható, mert végtelenül egyszerű, olcsó, és nem kellenek hozzá különleges alapanyagok. Az fermentált ételek és italok nemcsak azért nagyon egészségesek, mert hőkezelés és adalékanyagok nélkül készülnek, hanem az erjesztés folyamán olyan anyagok keletkeznek, amelyek egyszerre tartalmaznak a bélflóránk számára nélkülözhetetlen pre- és probiotikumokat, felturbózzák az immunrendszert.
Az erjesztéssel készült ételek és italok tucatnyi jótékony hatásuk mellett izgalmas, új ízekkel is gazdagítanak bennünket.

Holly Davis séf több mint 40 éve kutatja, műveli és oktatja a fermentálás tudományát. Örömét leli az ételek elkészítésében, lelkesedése áthatja a könyv minden sorát. Egyszerű receptjeivel, könnyen követhető útmutatásaival részévé válhatunk e módszer újjászületésének. A szerző első, nagy sikerű könyve a fermentálás varázslatos világának leghasznosabb, és több mint 100 receptjével egyben a legpraktikusabb útmutatója.

,,Holly Davis visszanyúlva az ősi eljárásokhoz egy csodás könyvvel segít minket abban, hogy javítsunk életminőségünkön. Jómagam nap mint nap tapasztalom a fermentáció áldásos hatását, és rengeteg visszajelzést kapok, milyen gyógyító hatással van a kovászos kenyér fogyasztása.
Ez a könyv remek útmutató, engem is ellenállhatatlanul arra ösztönöz, hogy ideje felfedezni a fermentáció egyéb területeit is!”
Ormós Gabriella
Jenői Pékség, KovászLabor

„A világ egyik legjobb könyve. Ha az ember egyszer belép a fermentálás világába, az örökre magával ragadja.”
Mautner Zsófia
gasztroblogger



BővebbenKevesebb

Original price was: 9900 Ft.Current price is: 8415 Ft.

checkNincs készleten
i Az előjegyzés nem minősül automatikusan megrendelésnek. A termék beérkezését követően e-mailben értesítjük Önt, mely után a levélben található linken keresztül kosárba tudja tenni a terméket és le tudja adni a megrendelését.

Elfogyott

A termék vásárlása után 840 pont jár!
Értékelés: 0 / 5

Kapcsolódó termékek

    • Nincs készleten
    33 salátakülönlegesség /Lépésről lépésre
    • Nincs készleten
      -15%
        Nincs készleten
      33 salátakülönlegesség /Lépésről lépésre
    • 33 salátakülönlegesség /Lépésről lépésre

      Csigó László
      Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva
      Bővebben...
    • Original price was: 590 Ft.Current price is: 502 Ft.
    • Értékelés: 0 / 5
      Original price was: 590 Ft.Current price is: 502 Ft.
    • Wok ételek /F. Horváth Ilona 99 receptje 14.
      • -15%
          Wok ételek /F. Horváth Ilona 99 receptje 14.
        • Wok ételek /F. Horváth Ilona 99 receptje 14.

          F. Horváth Ilona
          Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra - legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora - használható recepteket ajánl. F. Horv
          Bővebben...
        • Original price was: 498 Ft.Current price is: 423 Ft.
        • Értékelés: 0 / 5
          Original price was: 498 Ft.Current price is: 423 Ft.
        • Nincs készleten
        33 kenyér és péksütemény /Lépésről lépésre
        • Nincs készleten
          -15%
            Nincs készleten
          33 kenyér és péksütemény /Lépésről lépésre
        • 33 kenyér és péksütemény /Lépésről lépésre

          Válogatás
          Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva
          Bővebben...
        • Original price was: 590 Ft.Current price is: 502 Ft.
        • Értékelés: 0 / 5
          Original price was: 590 Ft.Current price is: 502 Ft.
        • Nincs készleten
        33 wokban készült étel /Lépésről lépésre
        • Nincs készleten
          -15%
            Nincs készleten
          33 wokban készült étel /Lépésről lépésre
        • 33 wokban készült étel /Lépésről lépésre

          Csigó László
          Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva
          Bővebben...
        • Original price was: 590 Ft.Current price is: 502 Ft.
        • Értékelés: 0 / 5
          Original price was: 590 Ft.Current price is: 502 Ft.
        • BORBAN A VIGASSÁG /AJÁNDÉKTÁSKÁVAL
          • -15%
              BORBAN A VIGASSÁG /AJÁNDÉKTÁSKÁVAL
            • BORBAN A VIGASSÁG /AJÁNDÉKTÁSKÁVAL

              Válogatás
              Borban a vígasság, ezt nem lehet tagadni. Sok búfelejtő korty édesített már meg keserű napokat. Vígasság és igazság jól megférnek együtt a borban és e könyv lapjain is. Remek költői
              Bővebben...
            • Original price was: 1499 Ft.Current price is: 1274 Ft.
            • Értékelés: 0 / 5
              Original price was: 1499 Ft.Current price is: 1274 Ft.

          Termékértékelés

          Leírás

          Mi a közös a kedvenc kézműves sajtunkban, a ropogós kovászos kenyérben, egy pohár otthon készült gyömbérsörben, a marinált olívabogyóban vagy a savanyú káposztában?
          Mindegyik fermentálással készül. Ez a legősibb tartósítási eljárás, amely a világ csaknem minden táján a kulináris hagyományok szerves része. Egy olyan módszer, ami könnyen elsajátítható, mert végtelenül egyszerű, olcsó, és nem kellenek hozzá különleges alapanyagok. Az fermentált ételek és italok nemcsak azért nagyon egészségesek, mert hőkezelés és adalékanyagok nélkül készülnek, hanem az erjesztés folyamán olyan anyagok keletkeznek, amelyek egyszerre tartalmaznak a bélflóránk számára nélkülözhetetlen pre- és probiotikumokat, felturbózzák az immunrendszert.
          Az erjesztéssel készült ételek és italok tucatnyi jótékony hatásuk mellett izgalmas, új ízekkel is gazdagítanak bennünket.

          Holly Davis séf több mint 40 éve kutatja, műveli és oktatja a fermentálás tudományát. Örömét leli az ételek elkészítésében, lelkesedése áthatja a könyv minden sorát. Egyszerű receptjeivel, könnyen követhető útmutatásaival részévé válhatunk e módszer újjászületésének. A szerző első, nagy sikerű könyve a fermentálás varázslatos világának leghasznosabb, és több mint 100 receptjével egyben a legpraktikusabb útmutatója.

          ,,Holly Davis visszanyúlva az ősi eljárásokhoz egy csodás könyvvel segít minket abban, hogy javítsunk életminőségünkön. Jómagam nap mint nap tapasztalom a fermentáció áldásos hatását, és rengeteg visszajelzést kapok, milyen gyógyító hatással van a kovászos kenyér fogyasztása.
          Ez a könyv remek útmutató, engem is ellenállhatatlanul arra ösztönöz, hogy ideje felfedezni a fermentáció egyéb területeit is!”
          Ormós Gabriella
          Jenői Pékség, KovászLabor

          „A világ egyik legjobb könyve. Ha az ember egyszer belép a fermentálás világába, az örökre magával ragadja.”
          Mautner Zsófia
          gasztroblogger

          Szerző:Holly Davis Kiadó:HVG Könyvek

          További információk

          Tömeg1110,000 g
          Méretek27 × 192 × 250 mm
          ISBN

          9789633049358

          Kiadási év

          2020

          Lapszám

          272

          Szerző

          Kiadó

          Termékcsoport

          Kötési mód

          keménytábla

          Értékelések

          Még nincsenek értékelések.

          Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.