ÚJ

Fermentáljunk! - Savanyú káposzták, kimcsik, fermentált zöldségek, gyümölcsök és italok, magsajtok, kenyerek

Asa Simonsson
Értékelés: 0 / 5

Original price was: 8500 Ft.Current price is: 7225 Ft.

checkRendelhető
A termék vásárlása után 720 pont jár!

További információk

Tömeg1050,000 g
Méretek24 × 208 × 255 mm
ISBN

9786155767050

Kiadási év

2020

Lapszám

240

Szerző

Kiadó

Termékcsoport

Kötési mód

keménytábla

Leírás

Káposzta, só, víz… és idő. Csupán ennyi kell ahhoz, hogy elkészítsük az egyik legegészségesebb élelmiszert, a savanyú káposztát.

A fermentálás, az élelmiszerek tartósításának hagyományos módszere, nem csupán meghosszabbítja a hozzávalók élettartamát, és fokozza a bennük lévő természetes ízeket, hanem megvan az a jelentős előnye is, hogy egyben emészthetőbbé teszi őket. Így a fermentek nagyon hatékonyan járulhatnak hozzá ahhoz, hogy az emésztőren...
Káposzta, só, víz… és idő. Csupán ennyi kell ahhoz, hogy elkészítsük az egyik legegészségesebb élelmiszert, a savanyú káposztát.

A fermentálás, az élelmiszerek tartósításának hagyományos módszere, nem csupán meghosszabbítja a hozzávalók élettartamát, és fokozza a bennük lévő természetes ízeket, hanem megvan az a jelentős előnye is, hogy egyben emészthetőbbé teszi őket. Így a fermentek nagyon hatékonyan járulhatnak hozzá ahhoz, hogy az emésztőrendszerünk egyensúlyban legyen, mi pedig jobb egészségi állapotban.
Nagyon sok más érv is szól a fermentált ételek mellett: megfizethetők, egyszerű őket elkészíteni, új és különleges ízeket, aromákat, állagokat ismerhetünk meg általuk, ráadásul a fermentálás az ételkészítés csodásan kreatív módja.
Érthető, hogy villámsebesen terjed a fermentálási láz.
A fermentáció jótékony hatását a savanyú káposztán túl még nagyon sok mindenben megtalálni. Ez a részletes, praktikus könyv azt is megmutatja, miként tudunk fermentálással különféle savanyúságot, kimcsit, lekvárt kefirt, kombucsát, italt, magsajtot és kovászos kenyeret készíteni. Inspiráló és informatív útmutató, tele egyszerű és sikerre vezető tanáccsal, és gyönyörű fényképekkel.
BővebbenKevesebb

További információk

Tömeg1050,000 g
Méretek24 × 208 × 255 mm
ISBN

9786155767050

Kiadási év

2020

Lapszám

240

Szerző

Kiadó

Termékcsoport

Kötési mód

keménytábla

Leírás

Káposzta, só, víz… és idő. Csupán ennyi kell ahhoz, hogy elkészítsük az egyik legegészségesebb élelmiszert, a savanyú káposztát.

A fermentálás, az élelmiszerek tartósításának hagyományos módszere, nem csupán meghosszabbítja a hozzávalók élettartamát, és fokozza a bennük lévő természetes ízeket, hanem megvan az a jelentős előnye is, hogy egyben emészthetőbbé teszi őket. Így a fermentek nagyon hatékonyan járulhatnak hozzá ahhoz, hogy az emésztőren...
Káposzta, só, víz… és idő. Csupán ennyi kell ahhoz, hogy elkészítsük az egyik legegészségesebb élelmiszert, a savanyú káposztát.

A fermentálás, az élelmiszerek tartósításának hagyományos módszere, nem csupán meghosszabbítja a hozzávalók élettartamát, és fokozza a bennük lévő természetes ízeket, hanem megvan az a jelentős előnye is, hogy egyben emészthetőbbé teszi őket. Így a fermentek nagyon hatékonyan járulhatnak hozzá ahhoz, hogy az emésztőrendszerünk egyensúlyban legyen, mi pedig jobb egészségi állapotban.
Nagyon sok más érv is szól a fermentált ételek mellett: megfizethetők, egyszerű őket elkészíteni, új és különleges ízeket, aromákat, állagokat ismerhetünk meg általuk, ráadásul a fermentálás az ételkészítés csodásan kreatív módja.
Érthető, hogy villámsebesen terjed a fermentálási láz.
A fermentáció jótékony hatását a savanyú káposztán túl még nagyon sok mindenben megtalálni. Ez a részletes, praktikus könyv azt is megmutatja, miként tudunk fermentálással különféle savanyúságot, kimcsit, lekvárt kefirt, kombucsát, italt, magsajtot és kovászos kenyeret készíteni. Inspiráló és informatív útmutató, tele egyszerű és sikerre vezető tanáccsal, és gyönyörű fényképekkel.
BővebbenKevesebb

Original price was: 8500 Ft.Current price is: 7225 Ft.

checkRendelhető
A termék vásárlása után 720 pont jár!
Értékelés: 0 / 5

Kapcsolódó termékek

    • Kovásziskola 2.
      • -15%
          Kovásziskola 2.
        • Kovásziskola 2.

          Vanessa Kimbell
          „Lehetetlen ezt a könyvet úgy olvasni, hogy ne akarjunk azonnal a konyhába szaladni.” Nigella Lawson A Kovásziskola nagy sikerű első részéből már tudjuk, hogyan lesz a kenyér egészsé
          Bővebben...?
        • Original price was: 6000 Ft.Current price is: 5100 Ft.
        • Értékelés: 0 / 5
          Original price was: 6000 Ft.Current price is: 5100 Ft.
        • Ezt a tésztát! - Természetesen színesen
          • -15%
              Ezt a tésztát! - Természetesen színesen
            • Ezt a tésztát! - Természetesen színesen

              Linda Miller Nicholson
              Aki egy kis színre, energiára és inspirációra vágyik, imádni fogja ezt a könyvet! Linda Miller Nicholson színbombát dobott a tésztavilágra, először a Salty Seattle nevű Instagram-old
              Bővebben...?
            • Original price was: 6700 Ft.Current price is: 5695 Ft.
            • Értékelés: 0 / 5
              Original price was: 6700 Ft.Current price is: 5695 Ft.
            • Kovásziskola - Miért és hogyan süssünk egészségbarát kenyeret
              • -15%
                  Kovásziskola - Miért és hogyan süssünk egészségbarát kenyeret
                • Kovásziskola - Miért és hogyan süssünk egészségbarát kenyeret

                  Vanessa Kimbell
                  Ebben a könyvben Vanessától minden eszközt megkapnak az olvasók ahhoz, hogy sikeres pékek legyenek. - Richard Hart, a világ egyik legjobb pékje A szerző egy betegség kapcsán saját magá
                  Bővebben...?
                • Original price was: 8500 Ft.Current price is: 7225 Ft.
                • Értékelés: 0 / 5
                  Original price was: 8500 Ft.Current price is: 7225 Ft.
                • Limara péksége /Házi pékek alapkönyve
                  • -15%
                      Limara péksége /Házi pékek alapkönyve
                    • Limara péksége /Házi pékek alapkönyve

                      Tóthné Libor Mária
                      Nem nehéz megjósolni, hogy rövid időn belül a kenyér bibliájaként fogják emlegetni a kelt tészta eddigi és leendő szerelmesei. És ez nem véletlen. A Limara Péksége azzal a céllal s
                      Bővebben...?
                    • Original price was: 8500 Ft.Current price is: 7225 Ft.
                    • Értékelés: 0 / 5
                      Original price was: 8500 Ft.Current price is: 7225 Ft.
                    • Nincs készleten
                    Tésztaműhely /Az otthoni tésztakészítés titkai
                    • Nincs készleten
                      -15%
                        Nincs készleten
                      Tésztaműhely /Az otthoni tésztakészítés titkai
                    • Tésztaműhely /Az otthoni tésztakészítés titkai

                      Kereki Noémi
                      A boltban kapható és legkedveltebb tésztafélék ezentúl otthon is könnyedén elkészíthetők. Ebből a könyvből ugyanis kiderül, hogyan lehet több mint 40 olasz és magyar tésztát kézzel
                      Bővebben...?
                    • Original price was: 5500 Ft.Current price is: 4675 Ft.
                    • Értékelés: 0 / 5
                      Original price was: 5500 Ft.Current price is: 4675 Ft.

                  Termékértékelés

                  Leírás

                  Káposzta, só, víz… és idő. Csupán ennyi kell ahhoz, hogy elkészítsük az egyik legegészségesebb élelmiszert, a savanyú káposztát.

                  A fermentálás, az élelmiszerek tartósításának hagyományos módszere, nem csupán meghosszabbítja a hozzávalók élettartamát, és fokozza a bennük lévő természetes ízeket, hanem megvan az a jelentős előnye is, hogy egyben emészthetőbbé teszi őket. Így a fermentek nagyon hatékonyan járulhatnak hozzá ahhoz, hogy az emésztőrendszerünk egyensúlyban legyen, mi pedig jobb egészségi állapotban.
                  Nagyon sok más érv is szól a fermentált ételek mellett: megfizethetők, egyszerű őket elkészíteni, új és különleges ízeket, aromákat, állagokat ismerhetünk meg általuk, ráadásul a fermentálás az ételkészítés csodásan kreatív módja.
                  Érthető, hogy villámsebesen terjed a fermentálási láz.
                  A fermentáció jótékony hatását a savanyú káposztán túl még nagyon sok mindenben megtalálni. Ez a részletes, praktikus könyv azt is megmutatja, miként tudunk fermentálással különféle savanyúságot, kimcsit, lekvárt kefirt, kombucsát, italt, magsajtot és kovászos kenyeret készíteni. Inspiráló és informatív útmutató, tele egyszerű és sikerre vezető tanáccsal, és gyönyörű fényképekkel.
                  Szerző:Asa Simonsson Kiadó:Csipet Kiadó

                  További információk

                  Tömeg1050,000 g
                  Méretek24 × 208 × 255 mm
                  ISBN

                  9786155767050

                  Kiadási év

                  2020

                  Lapszám

                  240

                  Szerző

                  Kiadó

                  Termékcsoport

                  Kötési mód

                  keménytábla

                  Értékelések

                  Még nincsenek értékelések.

                  Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.