Fermentáljunk! - Savanyú káposzták, kimcsik, fermentált zöldségek, gyümölcsök és italok, magsajtok, kenyerek
További információk
| Tömeg | 1050,000 g |
|---|---|
| Méretek | 24 × 208 × 255 mm |
| ISBN | 9786155767050 |
| Kiadási év | 2020 |
| Lapszám | 240 |
| Szerző | |
| Kiadó | |
| Termékcsoport | |
| Kötési mód | keménytábla |
Leírás
A fermentálás, az élelmiszerek tartósításának hagyományos módszere, nem csupán meghosszabbítja a hozzávalók élettartamát, és fokozza a bennük lévő természetes ízeket, hanem megvan az a jelentős előnye is, hogy egyben emészthetőbbé teszi őket. Így a fermentek nagyon hatékonyan járulhatnak hozzá ahhoz, hogy az emésztőren...
A fermentálás, az élelmiszerek tartósításának hagyományos módszere, nem csupán meghosszabbítja a hozzávalók élettartamát, és fokozza a bennük lévő természetes ízeket, hanem megvan az a jelentős előnye is, hogy egyben emészthetőbbé teszi őket. Így a fermentek nagyon hatékonyan járulhatnak hozzá ahhoz, hogy az emésztőrendszerünk egyensúlyban legyen, mi pedig jobb egészségi állapotban.
Nagyon sok más érv is szól a fermentált ételek mellett: megfizethetők, egyszerű őket elkészíteni, új és különleges ízeket, aromákat, állagokat ismerhetünk meg általuk, ráadásul a fermentálás az ételkészítés csodásan kreatív módja.
Érthető, hogy villámsebesen terjed a fermentálási láz.
A fermentáció jótékony hatását a savanyú káposztán túl még nagyon sok mindenben megtalálni. Ez a részletes, praktikus könyv azt is megmutatja, miként tudunk fermentálással különféle savanyúságot, kimcsit, lekvárt kefirt, kombucsát, italt, magsajtot és kovászos kenyeret készíteni. Inspiráló és informatív útmutató, tele egyszerű és sikerre vezető tanáccsal, és gyönyörű fényképekkel.
További információk
| Tömeg | 1050,000 g |
|---|---|
| Méretek | 24 × 208 × 255 mm |
| ISBN | 9786155767050 |
| Kiadási év | 2020 |
| Lapszám | 240 |
| Szerző | |
| Kiadó | |
| Termékcsoport | |
| Kötési mód | keménytábla |
Leírás
A fermentálás, az élelmiszerek tartósításának hagyományos módszere, nem csupán meghosszabbítja a hozzávalók élettartamát, és fokozza a bennük lévő természetes ízeket, hanem megvan az a jelentős előnye is, hogy egyben emészthetőbbé teszi őket. Így a fermentek nagyon hatékonyan járulhatnak hozzá ahhoz, hogy az emésztőren...
A fermentálás, az élelmiszerek tartósításának hagyományos módszere, nem csupán meghosszabbítja a hozzávalók élettartamát, és fokozza a bennük lévő természetes ízeket, hanem megvan az a jelentős előnye is, hogy egyben emészthetőbbé teszi őket. Így a fermentek nagyon hatékonyan járulhatnak hozzá ahhoz, hogy az emésztőrendszerünk egyensúlyban legyen, mi pedig jobb egészségi állapotban.
Nagyon sok más érv is szól a fermentált ételek mellett: megfizethetők, egyszerű őket elkészíteni, új és különleges ízeket, aromákat, állagokat ismerhetünk meg általuk, ráadásul a fermentálás az ételkészítés csodásan kreatív módja.
Érthető, hogy villámsebesen terjed a fermentálási láz.
A fermentáció jótékony hatását a savanyú káposztán túl még nagyon sok mindenben megtalálni. Ez a részletes, praktikus könyv azt is megmutatja, miként tudunk fermentálással különféle savanyúságot, kimcsit, lekvárt kefirt, kombucsát, italt, magsajtot és kovászos kenyeret készíteni. Inspiráló és informatív útmutató, tele egyszerű és sikerre vezető tanáccsal, és gyönyörű fényképekkel.
Kapcsolódó termékek
- -15%
Kovásziskola 2.
Vanessa Kimbell„Lehetetlen ezt a könyvet úgy olvasni, hogy ne akarjunk azonnal a konyhába szaladni.” Nigella Lawson A Kovásziskola nagy sikerű első részéből már tudjuk, hogyan lesz a kenyér egészséBővebben...?Eredeti ár:6000 FtOriginal price was: 6000 Ft.Online ár:5100 FtCurrent price is: 5100 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:6000 FtOriginal price was: 6000 Ft.Online ár:5100 FtCurrent price is: 5100 Ft.
- -15%
Ezt a tésztát! - Természetesen színesen
Linda Miller NicholsonAki egy kis színre, energiára és inspirációra vágyik, imádni fogja ezt a könyvet! Linda Miller Nicholson színbombát dobott a tésztavilágra, először a Salty Seattle nevű Instagram-oldBővebben...?Eredeti ár:6700 FtOriginal price was: 6700 Ft.Online ár:5695 FtCurrent price is: 5695 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:6700 FtOriginal price was: 6700 Ft.Online ár:5695 FtCurrent price is: 5695 Ft.
- -15%
Kovásziskola - Miért és hogyan süssünk egészségbarát kenyeret
Vanessa KimbellEbben a könyvben Vanessától minden eszközt megkapnak az olvasók ahhoz, hogy sikeres pékek legyenek. - Richard Hart, a világ egyik legjobb pékje A szerző egy betegség kapcsán saját magáBővebben...?Eredeti ár:8500 FtOriginal price was: 8500 Ft.Online ár:7225 FtCurrent price is: 7225 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:8500 FtOriginal price was: 8500 Ft.Online ár:7225 FtCurrent price is: 7225 Ft.
- -15%
Limara péksége /Házi pékek alapkönyve
Tóthné Libor MáriaNem nehéz megjósolni, hogy rövid időn belül a kenyér bibliájaként fogják emlegetni a kelt tészta eddigi és leendő szerelmesei. És ez nem véletlen. A Limara Péksége azzal a céllal sBővebben...?Eredeti ár:8500 FtOriginal price was: 8500 Ft.Online ár:7225 FtCurrent price is: 7225 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:8500 FtOriginal price was: 8500 Ft.Online ár:7225 FtCurrent price is: 7225 Ft.
- Nincs készleten-15%
Tésztaműhely /Az otthoni tésztakészítés titkai
Kereki NoémiA boltban kapható és legkedveltebb tésztafélék ezentúl otthon is könnyedén elkészíthetők. Ebből a könyvből ugyanis kiderül, hogyan lehet több mint 40 olasz és magyar tésztát kézzelBővebben...?Eredeti ár:5500 FtOriginal price was: 5500 Ft.Online ár:4675 FtCurrent price is: 4675 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:5500 FtOriginal price was: 5500 Ft.Online ár:4675 FtCurrent price is: 4675 Ft.
Termékértékelés
Leírás
Káposzta, só, víz… és idő. Csupán ennyi kell ahhoz, hogy elkészítsük az egyik legegészségesebb élelmiszert, a savanyú káposztát.
A fermentálás, az élelmiszerek tartósításának hagyományos módszere, nem csupán meghosszabbítja a hozzávalók élettartamát, és fokozza a bennük lévő természetes ízeket, hanem megvan az a jelentős előnye is, hogy egyben emészthetőbbé teszi őket. Így a fermentek nagyon hatékonyan járulhatnak hozzá ahhoz, hogy az emésztőrendszerünk egyensúlyban legyen, mi pedig jobb egészségi állapotban.
Nagyon sok más érv is szól a fermentált ételek mellett: megfizethetők, egyszerű őket elkészíteni, új és különleges ízeket, aromákat, állagokat ismerhetünk meg általuk, ráadásul a fermentálás az ételkészítés csodásan kreatív módja.
Érthető, hogy villámsebesen terjed a fermentálási láz.
A fermentáció jótékony hatását a savanyú káposztán túl még nagyon sok mindenben megtalálni. Ez a részletes, praktikus könyv azt is megmutatja, miként tudunk fermentálással különféle savanyúságot, kimcsit, lekvárt kefirt, kombucsát, italt, magsajtot és kovászos kenyeret készíteni. Inspiráló és informatív útmutató, tele egyszerű és sikerre vezető tanáccsal, és gyönyörű fényképekkel.
Szerző:Asa Simonsson Kiadó:Csipet Kiadó
További információk
| Tömeg | 1050,000 g |
|---|---|
| Méretek | 24 × 208 × 255 mm |
| ISBN | 9786155767050 |
| Kiadási év | 2020 |
| Lapszám | 240 |
| Szerző | |
| Kiadó | |
| Termékcsoport | |
| Kötési mód | keménytábla |
Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.






Értékelések
Még nincsenek értékelések.