Fermentált konyha - Több mint 100 recept erjesztett alapanyagokból a reggelitől a vacsoráig
További információk
| Tömeg | 1350,000 g |
|---|---|
| Méretek | 32 × 188 × 248 mm |
| ISBN | 9789635652815 |
| Kiadási év | 2022 |
| Lapszám | 304 |
| Szerző | |
| Kiadó | |
| Termékcsoport | |
| Kötési mód | keménytábla |
Leírás
A szerzők a fermentálás alapjai mellett több mint 100, erjesztett alapanyagok felhasználásával készült receptet mutatnak be a reggelitől a vacsoráig.
Sok közülük a hagyományos magyar konyha kedvelt, ám kissé elfeledett fogásait eleveníti fel egy kis csavarral, de a nemzetközi konyha által inspirált ...
A szerzők a fermentálás alapjai mellett több mint 100, erjesztett alapanyagok felhasználásával készült receptet mutatnak be a reggelitől a vacsoráig.
Sok közülük a hagyományos magyar konyha kedvelt, ám kissé elfeledett fogásait eleveníti fel egy kis csavarral, de a nemzetközi konyha által inspirált ételek közül is válogathatunk. Több meglepő és kreatív desszertötlettel is gazdagodhatunk, mint például a káposztás körtetorta vagy a céklás kuglóf.
A tej-, tojás- és gluténmentes diéta követőiként is számos tippet kapunk, és könnyedén varázsolhatunk egészséges és ízletes ételeket az asztalunkra.
Horváth Judit a Mentes Kovászműhely Facebook-csoport alapítója, recepteket fejleszt. Tej- és gluténérzékenyeknek tart mentes főzőtanfolyamokat, így nekik sem kell nélkülözniük a finom fogásokat, a jó kenyeret vagy a hagyományos süteményeket.
Király Ágnes A fermentálás akkor vált az élete részévé, amikor egészségügyi problémáira kereste a megoldást. A fermentálás mára a hivatásává vált. A FerMentor Blog szerzője és a Fermentálás – tippek, trükkök, receptek Facebook-csoport alapítója. Egyszerűen fermentálj c. könyve 2021. egyik legnagyobb gasztronómiai könyvsikere volt.
További információk
| Tömeg | 1350,000 g |
|---|---|
| Méretek | 32 × 188 × 248 mm |
| ISBN | 9789635652815 |
| Kiadási év | 2022 |
| Lapszám | 304 |
| Szerző | |
| Kiadó | |
| Termékcsoport | |
| Kötési mód | keménytábla |
Leírás
A szerzők a fermentálás alapjai mellett több mint 100, erjesztett alapanyagok felhasználásával készült receptet mutatnak be a reggelitől a vacsoráig.
Sok közülük a hagyományos magyar konyha kedvelt, ám kissé elfeledett fogásait eleveníti fel egy kis csavarral, de a nemzetközi konyha által inspirált ...
A szerzők a fermentálás alapjai mellett több mint 100, erjesztett alapanyagok felhasználásával készült receptet mutatnak be a reggelitől a vacsoráig.
Sok közülük a hagyományos magyar konyha kedvelt, ám kissé elfeledett fogásait eleveníti fel egy kis csavarral, de a nemzetközi konyha által inspirált ételek közül is válogathatunk. Több meglepő és kreatív desszertötlettel is gazdagodhatunk, mint például a káposztás körtetorta vagy a céklás kuglóf.
A tej-, tojás- és gluténmentes diéta követőiként is számos tippet kapunk, és könnyedén varázsolhatunk egészséges és ízletes ételeket az asztalunkra.
Horváth Judit a Mentes Kovászműhely Facebook-csoport alapítója, recepteket fejleszt. Tej- és gluténérzékenyeknek tart mentes főzőtanfolyamokat, így nekik sem kell nélkülözniük a finom fogásokat, a jó kenyeret vagy a hagyományos süteményeket.
Király Ágnes A fermentálás akkor vált az élete részévé, amikor egészségügyi problémáira kereste a megoldást. A fermentálás mára a hivatásává vált. A FerMentor Blog szerzője és a Fermentálás – tippek, trükkök, receptek Facebook-csoport alapítója. Egyszerűen fermentálj c. könyve 2021. egyik legnagyobb gasztronómiai könyvsikere volt.
Kapcsolódó termékek
- -10%
Gluténmentes pékség - Kenyerek és péksütemények élesztővel, sütőporral, szódabikarbónával vagy kovásszal
Horváth JuditFriss kenyérillat, ropogós kiflik és bagettek, foszlós péksütemények – mindez glutén és tej nélkül! Azoknak sem kell többé kompromisszumot kötni, akiknek mentesen kell táplálkozniuk,Bővebben...?Eredeti ár:8500 FtOriginal price was: 8500 Ft.Online ár:7650 FtCurrent price is: 7650 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:8500 FtOriginal price was: 8500 Ft.Online ár:7650 FtCurrent price is: 7650 Ft.
- -15%
Nagyszüleink kenyere mentesen - A mentes kovászműhely legjobb receptjei
Horváth JuditMi a kívül ropogós, belül foszlós mentes kenyér titka? Lehet-e a gluténmentes péksütemény valódi kulináris élmény? Horváth Judit közel 100 mentes receptje között mindenki megtBővebben...?Eredeti ár:11900 FtOriginal price was: 11900 Ft.Online ár:10115 FtCurrent price is: 10115 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:11900 FtOriginal price was: 11900 Ft.Online ár:10115 FtCurrent price is: 10115 Ft.
- -15%
Fenséges mentes sütemények - 100 glutén- és tejmentes recept
Horváth JuditMentesen is fenségesen? Több mint 100 recept bizonyítja, hogy lehetséges! Azoknak sem kell lemondaniuk a desszertek adta élvezetről, mennyei ízekről, akik glutén- vagy tejérzékenyek, neBővebben...?Eredeti ár:9500 FtOriginal price was: 9500 Ft.Online ár:8075 FtCurrent price is: 8075 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:9500 FtOriginal price was: 9500 Ft.Online ár:8075 FtCurrent price is: 8075 Ft.
- Nincs készleten-15%
Agymenők 5-6 éveseknek /300 kérdés és válasz képekkel
KártyaOKTATÓ KÁRTYA 5-6 ÉVES GYERMEKEKNEK! Szerző:KártyaKiadó:HVG KönyvekEredeti ár:4290 FtOriginal price was: 4290 Ft.Online ár:3647 FtCurrent price is: 3647 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:4290 FtOriginal price was: 4290 Ft.Online ár:3647 FtCurrent price is: 3647 Ft.
- -15%
MENEKÜLÉS A 14-ES TÁBORBÓL /ÉSZAK-KOREÁBÓL A SZABADSÁGBA
Blaine HardenAz utóbbi évek egyik legsokkolóbb tényfeltáró könyve Sin Donghjok huszonhárom éves rabságának és szökésének története. Sin Donghjok az első észak-koreai rab, aki kényszermunkatBővebben...?Eredeti ár:3200 FtOriginal price was: 3200 Ft.Online ár:2720 FtCurrent price is: 2720 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:3200 FtOriginal price was: 3200 Ft.Online ár:2720 FtCurrent price is: 2720 Ft.
Termékértékelés
Leírás
Az erjesztett ételeket a legtöbben savanyúságként, ételek kísérőiként fogyasztjuk, pedig változatos, egészségtudatos, finom fogásokat is készíthetünk belőlük.
A szerzők a fermentálás alapjai mellett több mint 100, erjesztett alapanyagok felhasználásával készült receptet mutatnak be a reggelitől a vacsoráig.
Sok közülük a hagyományos magyar konyha kedvelt, ám kissé elfeledett fogásait eleveníti fel egy kis csavarral, de a nemzetközi konyha által inspirált ételek közül is válogathatunk. Több meglepő és kreatív desszertötlettel is gazdagodhatunk, mint például a káposztás körtetorta vagy a céklás kuglóf.
A tej-, tojás- és gluténmentes diéta követőiként is számos tippet kapunk, és könnyedén varázsolhatunk egészséges és ízletes ételeket az asztalunkra.
Horváth Judit a Mentes Kovászműhely Facebook-csoport alapítója, recepteket fejleszt. Tej- és gluténérzékenyeknek tart mentes főzőtanfolyamokat, így nekik sem kell nélkülözniük a finom fogásokat, a jó kenyeret vagy a hagyományos süteményeket.
Király Ágnes A fermentálás akkor vált az élete részévé, amikor egészségügyi problémáira kereste a megoldást. A fermentálás mára a hivatásává vált. A FerMentor Blog szerzője és a Fermentálás – tippek, trükkök, receptek Facebook-csoport alapítója. Egyszerűen fermentálj c. könyve 2021. egyik legnagyobb gasztronómiai könyvsikere volt.
Szerző:Horváth Judit Kiadó:HVG Könyvek
További információk
| Tömeg | 1350,000 g |
|---|---|
| Méretek | 32 × 188 × 248 mm |
| ISBN | 9789635652815 |
| Kiadási év | 2022 |
| Lapszám | 304 |
| Szerző | |
| Kiadó | |
| Termékcsoport | |
| Kötési mód | keménytábla |
Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.






Értékelések
Még nincsenek értékelések.