Funky kaják - Tápláló és színes receptek glutén és hozzáadott cukor nélkül

További információk
Tömeg | 306,000 g |
---|---|
Méretek | 20 × 165 × 235 mm |
ISBN | 9789634758310 |
Kiadási év | 2023 |
Lapszám | 200 |
Szerző | |
Kiadó | |
Termékcsoport | |
Kötési mód | puha kötés |
Leírás
A főzés szeretete és a változatos táplálkozás régóta az életem része. Sok iskolatársammal ellentétben nekem édesanyám, Mezei Elmira – számos népszerű szakácskönyv szerzője, aki egész életét az ételeknek, a főzésnek szentelte – sárgarépahasábokat és hummuszt csomagolt uzsonnára a csokiszelet vagy a sajtos ropi helyett. Akkoriban ezért nem lelkesedtem igazán, utólag viszont nagyon hálás vagyok érte, hiszen így idejekorán megismerkedhettem érdekesebb, különlegesebb ételek széles palettájával.
Ahogy az életem egyéb területein is, a táplálkozásban is törekszem az egyensúlyra, a változatos, teljes értékű alapanyagokból építkező étrendre, s közben figyelem a testem jelzéseit, és hallgatok rájuk. Ezt a megközelítést, illetve a különböző konyhák és a főzés iránti szenvedélyemet szeretném ezzel a könyvvel átadni.
VAN NOORTWIJK LAURIEN szakmai pályáját a vendéglátásban és a kereskedelemben kezdte, majd szakácsdiplomát szerzett. A Táplálkozás-Beállítás munkatársaként Bartha Ákos szakmai támogatásával, Sándor Lőrinc szerzőtársával együtt három nagysikerű szakácskönyvet írt. Legkedvesebb hivatása azonban, hogy főzni tanít embereket az általa létrehozott Gaudium Főzőiskolában.
További információk
Tömeg | 306,000 g |
---|---|
Méretek | 20 × 165 × 235 mm |
ISBN | 9789634758310 |
Kiadási év | 2023 |
Lapszám | 200 |
Szerző | |
Kiadó | |
Termékcsoport | |
Kötési mód | puha kötés |
Leírás
A főzés szeretete és a változatos táplálkozás régóta az életem része. Sok iskolatársammal ellentétben nekem édesanyám, Mezei Elmira – számos népszerű szakácskönyv szerzője, aki egész életét az ételeknek, a főzésnek szentelte – sárgarépahasábokat és hummuszt csomagolt uzsonnára a csokiszelet vagy a sajtos ropi helyett. Akkoriban ezért nem lelkesedtem igazán, utólag viszont nagyon hálás vagyok érte, hiszen így idejekorán megismerkedhettem érdekesebb, különlegesebb ételek széles palettájával.
Ahogy az életem egyéb területein is, a táplálkozásban is törekszem az egyensúlyra, a változatos, teljes értékű alapanyagokból építkező étrendre, s közben figyelem a testem jelzéseit, és hallgatok rájuk. Ezt a megközelítést, illetve a különböző konyhák és a főzés iránti szenvedélyemet szeretném ezzel a könyvvel átadni.
VAN NOORTWIJK LAURIEN szakmai pályáját a vendéglátásban és a kereskedelemben kezdte, majd szakácsdiplomát szerzett. A Táplálkozás-Beállítás munkatársaként Bartha Ákos szakmai támogatásával, Sándor Lőrinc szerzőtársával együtt három nagysikerű szakácskönyvet írt. Legkedvesebb hivatása azonban, hogy főzni tanít embereket az általa létrehozott Gaudium Főzőiskolában.

Kapcsolódó termékek
- Nincs készleten-15%
33 salátakülönlegesség /Lépésről lépésre
Csigó LászlóNem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladvaBővebben...Eredeti ár:590 FtOriginal price was: 590 Ft.Online ár:502 FtCurrent price is: 502 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:590 FtOriginal price was: 590 Ft.Online ár:502 FtCurrent price is: 502 Ft.
- -15%
Wok ételek /F. Horváth Ilona 99 receptje 14.
F. Horváth IlonaEgy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra - legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora - használható recepteket ajánl. F. HorvBővebben...Eredeti ár:498 FtOriginal price was: 498 Ft.Online ár:423 FtCurrent price is: 423 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:498 FtOriginal price was: 498 Ft.Online ár:423 FtCurrent price is: 423 Ft.
- Nincs készleten-15%
33 kenyér és péksütemény /Lépésről lépésre
VálogatásNem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladvaBővebben...Eredeti ár:590 FtOriginal price was: 590 Ft.Online ár:502 FtCurrent price is: 502 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:590 FtOriginal price was: 590 Ft.Online ár:502 FtCurrent price is: 502 Ft.
- Nincs készleten-15%
33 wokban készült étel /Lépésről lépésre
Csigó LászlóNem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladvaBővebben...Eredeti ár:590 FtOriginal price was: 590 Ft.Online ár:502 FtCurrent price is: 502 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:590 FtOriginal price was: 590 Ft.Online ár:502 FtCurrent price is: 502 Ft.
- -15%
BORBAN A VIGASSÁG /AJÁNDÉKTÁSKÁVAL
VálogatásBorban a vígasság, ezt nem lehet tagadni. Sok búfelejtő korty édesített már meg keserű napokat. Vígasság és igazság jól megférnek együtt a borban és e könyv lapjain is. Remek költőiBővebben...Eredeti ár:1499 FtOriginal price was: 1499 Ft.Online ár:1274 FtCurrent price is: 1274 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:1499 FtOriginal price was: 1499 Ft.Online ár:1274 FtCurrent price is: 1274 Ft.
Termékértékelés
Leírás
Rengeteg csodálatos élelmiszer van, amelyeket nyugodt szívvel ehetünk a legszigorúbb diéta esetén is! Fontos ezt látni, hiszen az életmódváltásba sokan azért nem vágnak bele, mert attól tartanak, hogy ezentúl már soha semmi jót nem fognak tudni enni… Akik mégis elkezdik, eleinte gyakran bizonytalanok: most akkor mit ehetnek, mit nem? Nos, mindenkinek stabil kiindulópont lehet, hogy mindennapos étkezéseink magas tápanyagtartalmú alapanyagokra épüljenek, és a lehető legkevesebb ultrafeldolgozott élelmiszert tartalmazzák.
A főzés szeretete és a változatos táplálkozás régóta az életem része. Sok iskolatársammal ellentétben nekem édesanyám, Mezei Elmira – számos népszerű szakácskönyv szerzője, aki egész életét az ételeknek, a főzésnek szentelte – sárgarépahasábokat és hummuszt csomagolt uzsonnára a csokiszelet vagy a sajtos ropi helyett. Akkoriban ezért nem lelkesedtem igazán, utólag viszont nagyon hálás vagyok érte, hiszen így idejekorán megismerkedhettem érdekesebb, különlegesebb ételek széles palettájával.
Ahogy az életem egyéb területein is, a táplálkozásban is törekszem az egyensúlyra, a változatos, teljes értékű alapanyagokból építkező étrendre, s közben figyelem a testem jelzéseit, és hallgatok rájuk. Ezt a megközelítést, illetve a különböző konyhák és a főzés iránti szenvedélyemet szeretném ezzel a könyvvel átadni.
VAN NOORTWIJK LAURIEN szakmai pályáját a vendéglátásban és a kereskedelemben kezdte, majd szakácsdiplomát szerzett. A Táplálkozás-Beállítás munkatársaként Bartha Ákos szakmai támogatásával, Sándor Lőrinc szerzőtársával együtt három nagysikerű szakácskönyvet írt. Legkedvesebb hivatása azonban, hogy főzni tanít embereket az általa létrehozott Gaudium Főzőiskolában.
Szerző:Van Noortwijk Laurien Kiadó:Jaffa Kiadó
További információk
Tömeg | 306,000 g |
---|---|
Méretek | 20 × 165 × 235 mm |
ISBN | 9789634758310 |
Kiadási év | 2023 |
Lapszám | 200 |
Szerző | |
Kiadó | |
Termékcsoport | |
Kötési mód | puha kötés |
Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.