Funky kaják - Tápláló és színes receptek glutén és hozzáadott cukor nélkül

További információk
Tömeg | 306,000 g |
---|---|
Méretek | 20 × 165 × 235 mm |
ISBN | 9789634758310 |
Kiadási év | 2023 |
Lapszám | 200 |
Szerző | |
Kiadó | |
Termékcsoport | |
Kötési mód | puha kötés |
Leírás
A főzés szeretete és a változatos táplálkozás régóta az életem része. Sok iskolatársammal ellentétben nekem édesanyám, Mezei Elmira – számos népszerű szakácskönyv szerzője, aki egész életét az ételeknek, a főzésnek szentelte – sárgarépahasábokat és hummuszt csomagolt uzsonnára a csokiszelet vagy a sajtos ropi helyett. Akkoriban ezért nem lelkesedtem igazán, utólag viszont nagyon hálás vagyok érte, hiszen így idejekorán megismerkedhettem érdekesebb, különlegesebb ételek széles palettájával.
Ahogy az életem egyéb területein is, a táplálkozásban is törekszem az egyensúlyra, a változatos, teljes értékű alapanyagokból építkező étrendre, s közben figyelem a testem jelzéseit, és hallgatok rájuk. Ezt a megközelítést, illetve a különböző konyhák és a főzés iránti szenvedélyemet szeretném ezzel a könyvvel átadni.
VAN NOORTWIJK LAURIEN szakmai pályáját a vendéglátásban és a kereskedelemben kezdte, majd szakácsdiplomát szerzett. A Táplálkozás-Beállítás munkatársaként Bartha Ákos szakmai támogatásával, Sándor Lőrinc szerzőtársával együtt három nagysikerű szakácskönyvet írt. Legkedvesebb hivatása azonban, hogy főzni tanít embereket az általa létrehozott Gaudium Főzőiskolában.
További információk
Tömeg | 306,000 g |
---|---|
Méretek | 20 × 165 × 235 mm |
ISBN | 9789634758310 |
Kiadási év | 2023 |
Lapszám | 200 |
Szerző | |
Kiadó | |
Termékcsoport | |
Kötési mód | puha kötés |
Leírás
A főzés szeretete és a változatos táplálkozás régóta az életem része. Sok iskolatársammal ellentétben nekem édesanyám, Mezei Elmira – számos népszerű szakácskönyv szerzője, aki egész életét az ételeknek, a főzésnek szentelte – sárgarépahasábokat és hummuszt csomagolt uzsonnára a csokiszelet vagy a sajtos ropi helyett. Akkoriban ezért nem lelkesedtem igazán, utólag viszont nagyon hálás vagyok érte, hiszen így idejekorán megismerkedhettem érdekesebb, különlegesebb ételek széles palettájával.
Ahogy az életem egyéb területein is, a táplálkozásban is törekszem az egyensúlyra, a változatos, teljes értékű alapanyagokból építkező étrendre, s közben figyelem a testem jelzéseit, és hallgatok rájuk. Ezt a megközelítést, illetve a különböző konyhák és a főzés iránti szenvedélyemet szeretném ezzel a könyvvel átadni.
VAN NOORTWIJK LAURIEN szakmai pályáját a vendéglátásban és a kereskedelemben kezdte, majd szakácsdiplomát szerzett. A Táplálkozás-Beállítás munkatársaként Bartha Ákos szakmai támogatásával, Sándor Lőrinc szerzőtársával együtt három nagysikerű szakácskönyvet írt. Legkedvesebb hivatása azonban, hogy főzni tanít embereket az általa létrehozott Gaudium Főzőiskolában.

Kapcsolódó termékek
- Nincs készleten-15%
A férfi
Dr. Csernus Imre"Annyit már most nyugodtan elmondhatok, hogy akárcsak A nő című könyvnél – amely alapjában véve nem csupán a nőről szólt –, menet közben már itt is tudtam, láttam, hogy ez a könyBővebben...Eredeti ár:5499 FtOriginal price was: 5499 Ft.Online ár:4674 FtCurrent price is: 4674 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:5499 FtOriginal price was: 5499 Ft.Online ár:4674 FtCurrent price is: 4674 Ft.
- -15%
Szabadság, szerelem
Feldmár András"Szabadság, szerelem! E kettő kell nekem. Szerelmemért föláldozom Az életet, Szabadságért föláldozom Szerelmemet." Feldmár András tavalyi három előadását ez a Petőfi-vers ihlette. HaBővebben...Eredeti ár:3999 FtOriginal price was: 3999 Ft.Online ár:3399 FtCurrent price is: 3399 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:3999 FtOriginal price was: 3999 Ft.Online ár:3399 FtCurrent price is: 3399 Ft.
- Nincs készleten-15%
Ki nevel a végén?
Dr. Csernus ImreDr. Csernus Imre, a népszerű pszichiáter korábbi munkái (Drogma, Bevállalja?, Bevállalom!) után ezúttal kifejezetten a szülőknek írt könyvet. Leendő és már gyakorló anyáknak és apáBővebben...Eredeti ár:3990 FtOriginal price was: 3990 Ft.Online ár:3392 FtCurrent price is: 3392 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:3990 FtOriginal price was: 3990 Ft.Online ár:3392 FtCurrent price is: 3392 Ft.
- Nincs készleten-15%
A nő (Dr. Csernus Imre) /Hangoskönyv
HangoskönyvMitől nő egy nő? És vajon mitől jó nő? Hogyan képes egy nő – vagy akár egy férfi – megélni saját nemiségét? Tud-e jó példával szolgálni gyermekeinek? Tudja-e jól érziBővebben...Eredeti ár:3600 FtOriginal price was: 3600 Ft.Online ár:3060 FtCurrent price is: 3060 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:3600 FtOriginal price was: 3600 Ft.Online ár:3060 FtCurrent price is: 3060 Ft.
- -15%
A nő
Dr. Csernus ImreDr. Csernus Imre sajátos munkamódszerei és egyéni stílusa révén megítélése meglehetősen ellentmondásos mind a kollégái, mind páciensei körében. Munkájával kapcsolatban a hitvallásaBővebben...Eredeti ár:5499 FtOriginal price was: 5499 Ft.Online ár:4674 FtCurrent price is: 4674 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:5499 FtOriginal price was: 5499 Ft.Online ár:4674 FtCurrent price is: 4674 Ft.
Termékértékelés
Leírás
Rengeteg csodálatos élelmiszer van, amelyeket nyugodt szívvel ehetünk a legszigorúbb diéta esetén is! Fontos ezt látni, hiszen az életmódváltásba sokan azért nem vágnak bele, mert attól tartanak, hogy ezentúl már soha semmi jót nem fognak tudni enni… Akik mégis elkezdik, eleinte gyakran bizonytalanok: most akkor mit ehetnek, mit nem? Nos, mindenkinek stabil kiindulópont lehet, hogy mindennapos étkezéseink magas tápanyagtartalmú alapanyagokra épüljenek, és a lehető legkevesebb ultrafeldolgozott élelmiszert tartalmazzák.
A főzés szeretete és a változatos táplálkozás régóta az életem része. Sok iskolatársammal ellentétben nekem édesanyám, Mezei Elmira – számos népszerű szakácskönyv szerzője, aki egész életét az ételeknek, a főzésnek szentelte – sárgarépahasábokat és hummuszt csomagolt uzsonnára a csokiszelet vagy a sajtos ropi helyett. Akkoriban ezért nem lelkesedtem igazán, utólag viszont nagyon hálás vagyok érte, hiszen így idejekorán megismerkedhettem érdekesebb, különlegesebb ételek széles palettájával.
Ahogy az életem egyéb területein is, a táplálkozásban is törekszem az egyensúlyra, a változatos, teljes értékű alapanyagokból építkező étrendre, s közben figyelem a testem jelzéseit, és hallgatok rájuk. Ezt a megközelítést, illetve a különböző konyhák és a főzés iránti szenvedélyemet szeretném ezzel a könyvvel átadni.
VAN NOORTWIJK LAURIEN szakmai pályáját a vendéglátásban és a kereskedelemben kezdte, majd szakácsdiplomát szerzett. A Táplálkozás-Beállítás munkatársaként Bartha Ákos szakmai támogatásával, Sándor Lőrinc szerzőtársával együtt három nagysikerű szakácskönyvet írt. Legkedvesebb hivatása azonban, hogy főzni tanít embereket az általa létrehozott Gaudium Főzőiskolában.
Szerző:Van Noortwijk Laurien Kiadó:Jaffa Kiadó
További információk
Tömeg | 306,000 g |
---|---|
Méretek | 20 × 165 × 235 mm |
ISBN | 9789634758310 |
Kiadási év | 2023 |
Lapszám | 200 |
Szerző | |
Kiadó | |
Termékcsoport | |
Kötési mód | puha kötés |
Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.