Füstölés - Házunk táján (új kiadás)
Egon Binder
Értékelés: 0 / 5
A termék vásárlása után 290 pont jár!
Kategóriák Befőzés, tartósítás, Gasztronómia, Szakácskönyvek
További információk
| Tömeg | 276,000 g |
|---|---|
| Méretek | 12 × 140 × 195 mm |
| ISBN | 9789632867571 |
| Kiadási év | 2020 |
| Lapszám | 121 |
| Szerző | |
| Kiadó | |
| Termékcsoport | |
| Kötési mód | keménytábla |
Leírás
Füstöléssel úgy tartósíthatók a húsfélék, hogy közben még különleges ízzel is gazdagodnak. A könyv bemutatja a forró- és hidegfüstölési eljárást és a szükséges eszközöket, tanácsot ad a megfelelő minőségű fa, illetve forgács beszerzéséhez. Ezenkívül recepteket közöl a különböző húsfélék, kolbászfélék és halak elkészítéséhez.
Kategóriák Befőzés, tartósítás, Gasztronómia, Szakácskönyvek
További információk
| Tömeg | 276,000 g |
|---|---|
| Méretek | 12 × 140 × 195 mm |
| ISBN | 9789632867571 |
| Kiadási év | 2020 |
| Lapszám | 121 |
| Szerző | |
| Kiadó | |
| Termékcsoport | |
| Kötési mód | keménytábla |
Leírás
Füstöléssel úgy tartósíthatók a húsfélék, hogy közben még különleges ízzel is gazdagodnak. A könyv bemutatja a forró- és hidegfüstölési eljárást és a szükséges eszközöket, tanácsot ad a megfelelő minőségű fa, illetve forgács beszerzéséhez. Ezenkívül recepteket közöl a különböző húsfélék, kolbászfélék és halak elkészítéséhez.
A termék vásárlása után 290 pont jár!
Értékelés: 0 / 5
Kapcsolódó termékek
- -15%
Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés - Házunk táján (új kiadás)
Bernhard GahmA könyv azoknak is szolgál hasznos ötletekkel, akik mindig is saját vágású hússal látták el családjukat, azok pedig, akik még nem próbálkoztak ilyesmivel, megtanulhatják belőle. MivelBővebben...?Eredeti ár:3900 FtOriginal price was: 3900 Ft.Online ár:3315 FtCurrent price is: 3315 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:3900 FtOriginal price was: 3900 Ft.Online ár:3315 FtCurrent price is: 3315 Ft.
- Nincs készleten-15%
Méhészek könyve - Házunk táján (új kiadás)
Franz LampeitlA szerző 65 éven át folytatott méhészkedése tanulságait foglalja össze könyvében. A hosszú évek alatt megismerte a különböző kaptártípusok előnyeit és hátrányait, közben sok tapBővebben...?Eredeti ár:3900 FtOriginal price was: 3900 Ft.Online ár:3315 FtCurrent price is: 3315 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:3900 FtOriginal price was: 3900 Ft.Online ár:3315 FtCurrent price is: 3315 Ft.
Termékértékelés
Leírás
Füstöléssel úgy tartósíthatók a húsfélék, hogy közben még különleges ízzel is gazdagodnak. A könyv bemutatja a forró- és hidegfüstölési eljárást és a szükséges eszközöket, tanácsot ad a megfelelő minőségű fa, illetve forgács beszerzéséhez. Ezenkívül recepteket közöl a különböző húsfélék, kolbászfélék és halak elkészítéséhez. Szerző:Egon Binder Kiadó:Mezőgazda Kiadó
További információk
| Tömeg | 276,000 g |
|---|---|
| Méretek | 12 × 140 × 195 mm |
| ISBN | 9789632867571 |
| Kiadási év | 2020 |
| Lapszám | 121 |
| Szerző | |
| Kiadó | |
| Termékcsoport | |
| Kötési mód | keménytábla |
Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.



Értékelések
Még nincsenek értékelések.