Házi gyümölcspárlatfőzés
Elfogyott
További információk
| Tömeg | 376,000 g |
|---|---|
| Méretek | 10 × 170 × 240 mm |
| ISBN | 9786158208604 |
| Kiadási év | 2022 |
| Lapszám | 116 |
| Szerző | |
| Kiadó | |
| Termékcsoport | |
| Kötési mód | puha kötés |
Leírás
A pálinkához nem adható tömény vagy hígított alkohol, és nem lehet ízesíteni, színezni.”
Aki pálinkát szeretne főzni, annak a jogszabályok ismeretén kívül azzal is tisztában kell lennie, mely gyümölcsök a legalkalmasabbak erre a célra. A gyümölcspárlat jó minőségének egyik meghatározó eleme a szakszerű cefrekészítés.
Gyümölcspárlatot főzhetünk otthon is és főzethetjük bérszeszfőzdében is. A házi gyümölcspárlat főzés módszerét, eszközeit mutatja be könyvünk. Hogy milyen pohárból, milyen hőmérsékleten igyuk ezt a gyümölcspárlatot, hogyan adjuk meg a kellő tiszteletet a gyümölcs termesztőjének, az ital készítőjének, vagyis mindannak, ami egy kortynyi párlatban (pálinkában) ölt testet.
További információk
| Tömeg | 376,000 g |
|---|---|
| Méretek | 10 × 170 × 240 mm |
| ISBN | 9786158208604 |
| Kiadási év | 2022 |
| Lapszám | 116 |
| Szerző | |
| Kiadó | |
| Termékcsoport | |
| Kötési mód | puha kötés |
Leírás
A pálinkához nem adható tömény vagy hígított alkohol, és nem lehet ízesíteni, színezni.”
Aki pálinkát szeretne főzni, annak a jogszabályok ismeretén kívül azzal is tisztában kell lennie, mely gyümölcsök a legalkalmasabbak erre a célra. A gyümölcspárlat jó minőségének egyik meghatározó eleme a szakszerű cefrekészítés.
Gyümölcspárlatot főzhetünk otthon is és főzethetjük bérszeszfőzdében is. A házi gyümölcspárlat főzés módszerét, eszközeit mutatja be könyvünk. Hogy milyen pohárból, milyen hőmérsékleten igyuk ezt a gyümölcspárlatot, hogyan adjuk meg a kellő tiszteletet a gyümölcs termesztőjének, az ital készítőjének, vagyis mindannak, ami egy kortynyi párlatban (pálinkában) ölt testet.
Elfogyott
Kapcsolódó termékek
- -15%
Én kis kertem 2.
Aszódi JánosSzeretném megosztani a kertészkedés örömét az Én kis kertem könyvsorozatom folytatásával, amely praktikus útmutatóként a házikertek sokszínű világába kalauzolja az olvasót. Az elsőBővebben...?Eredeti ár:6990 FtOriginal price was: 6990 Ft.Online ár:5942 FtCurrent price is: 5942 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:6990 FtOriginal price was: 6990 Ft.Online ár:5942 FtCurrent price is: 5942 Ft.
- -15%
Kiskerti kalauz
Zsigó GyörgyÖn már a tizedik szakmai kiadványunkat (könyvünket) olvassa. A Képes növényvédelemből ez már a hatodik, átdolgozott, kibővített kiadás. Kibővített, hiszen most nem csak szőlő-, gyüBővebben...?Eredeti ár:8900 FtOriginal price was: 8900 Ft.Online ár:7565 FtCurrent price is: 7565 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:8900 FtOriginal price was: 8900 Ft.Online ár:7565 FtCurrent price is: 7565 Ft.
Termékértékelés
Leírás
Az Európai Unió területén Magyarország használhatja a pálinka nevet. Az is előírás, hogy „pálinkának csak az a gyümölcspárlat nevezhető, amelyet Magyarországon termett nemes és vad gyümölcsből, szőlőtörkölyből, illetve aszú szőlőtörkölyből készítenek, és amelynek cefrézését, lepárlását, érlelését és palackozását is Magyarországon végzik. A cefre készítése során semmiféle cukor nem használható, ugyanígy a pálinkába aroma vagy cukor sem tehető.
A pálinkához nem adható tömény vagy hígított alkohol, és nem lehet ízesíteni, színezni.”
Aki pálinkát szeretne főzni, annak a jogszabályok ismeretén kívül azzal is tisztában kell lennie, mely gyümölcsök a legalkalmasabbak erre a célra. A gyümölcspárlat jó minőségének egyik meghatározó eleme a szakszerű cefrekészítés.
Gyümölcspárlatot főzhetünk otthon is és főzethetjük bérszeszfőzdében is. A házi gyümölcspárlat főzés módszerét, eszközeit mutatja be könyvünk. Hogy milyen pohárból, milyen hőmérsékleten igyuk ezt a gyümölcspárlatot, hogyan adjuk meg a kellő tiszteletet a gyümölcs termesztőjének, az ital készítőjének, vagyis mindannak, ami egy kortynyi párlatban (pálinkában) ölt testet.
Szerző:Békési Zoltán Kiadó:Tánckönyv Kft. Agrárkönyvek
További információk
| Tömeg | 376,000 g |
|---|---|
| Méretek | 10 × 170 × 240 mm |
| ISBN | 9786158208604 |
| Kiadási év | 2022 |
| Lapszám | 116 |
| Szerző | |
| Kiadó | |
| Termékcsoport | |
| Kötési mód | puha kötés |
Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.



Értékelések
Még nincsenek értékelések.