Nincs készleten

Házi gyümölcspárlatfőzés

Békési Zoltán
Értékelés: 0 / 5

Original price was: 4900 Ft.Current price is: 4165 Ft.

checkNincs készleten
i Az előjegyzés nem minősül automatikusan megrendelésnek. A termék beérkezését követően e-mailben értesítjük Önt, mely után a levélben található linken keresztül kosárba tudja tenni a terméket és le tudja adni a megrendelését.

Elfogyott

A termék vásárlása után 410 pont jár!

További információk

Tömeg376,000 g
Méretek10 × 170 × 240 mm
ISBN

9786158208604

Kiadási év

2022

Lapszám

116

Szerző

Kiadó

Termékcsoport

Kötési mód

puha kötés

Leírás

Az Európai Unió területén Magyarország használhatja a pálinka nevet. Az is előírás, hogy „pálinkának csak az a gyümölcspárlat nevezhető, amelyet Magyarországon termett nemes és vad gyümölcsből, szőlőtörkölyből, illetve aszú szőlőtörkölyből készítenek, és amelynek cefrézését, lepárlását, érlelését és palackozását is Magyarországon végzik. A cefre készítése során semmiféle cukor nem használható, ugyanígy a pálinkába aroma vagy cukor sem ...
Az Európai Unió területén Magyarország használhatja a pálinka nevet. Az is előírás, hogy „pálinkának csak az a gyümölcspárlat nevezhető, amelyet Magyarországon termett nemes és vad gyümölcsből, szőlőtörkölyből, illetve aszú szőlőtörkölyből készítenek, és amelynek cefrézését, lepárlását, érlelését és palackozását is Magyarországon végzik. A cefre készítése során semmiféle cukor nem használható, ugyanígy a pálinkába aroma vagy cukor sem tehető.
A pálinkához nem adható tömény vagy hígított alkohol, és nem lehet ízesíteni, színezni.”
Aki pálinkát szeretne főzni, annak a jogszabályok ismeretén kívül azzal is tisztában kell lennie, mely gyümölcsök a legalkalmasabbak erre a célra. A gyümölcspárlat jó minőségének egyik meghatározó eleme a szakszerű cefrekészítés.
Gyümölcspárlatot főzhetünk otthon is és főzethetjük bérszeszfőzdében is. A házi gyümölcspárlat főzés módszerét, eszközeit mutatja be könyvünk. Hogy milyen pohárból, milyen hőmérsékleten igyuk ezt a gyümölcspárlatot, hogyan adjuk meg a kellő tiszteletet a gyümölcs termesztőjének, az ital készítőjének, vagyis mindannak, ami egy kortynyi párlatban (pálinkában) ölt testet.
BővebbenKevesebb

További információk

Tömeg376,000 g
Méretek10 × 170 × 240 mm
ISBN

9786158208604

Kiadási év

2022

Lapszám

116

Szerző

Kiadó

Termékcsoport

Kötési mód

puha kötés

Leírás

Az Európai Unió területén Magyarország használhatja a pálinka nevet. Az is előírás, hogy „pálinkának csak az a gyümölcspárlat nevezhető, amelyet Magyarországon termett nemes és vad gyümölcsből, szőlőtörkölyből, illetve aszú szőlőtörkölyből készítenek, és amelynek cefrézését, lepárlását, érlelését és palackozását is Magyarországon végzik. A cefre készítése során semmiféle cukor nem használható, ugyanígy a pálinkába aroma vagy cukor sem ...
Az Európai Unió területén Magyarország használhatja a pálinka nevet. Az is előírás, hogy „pálinkának csak az a gyümölcspárlat nevezhető, amelyet Magyarországon termett nemes és vad gyümölcsből, szőlőtörkölyből, illetve aszú szőlőtörkölyből készítenek, és amelynek cefrézését, lepárlását, érlelését és palackozását is Magyarországon végzik. A cefre készítése során semmiféle cukor nem használható, ugyanígy a pálinkába aroma vagy cukor sem tehető.
A pálinkához nem adható tömény vagy hígított alkohol, és nem lehet ízesíteni, színezni.”
Aki pálinkát szeretne főzni, annak a jogszabályok ismeretén kívül azzal is tisztában kell lennie, mely gyümölcsök a legalkalmasabbak erre a célra. A gyümölcspárlat jó minőségének egyik meghatározó eleme a szakszerű cefrekészítés.
Gyümölcspárlatot főzhetünk otthon is és főzethetjük bérszeszfőzdében is. A házi gyümölcspárlat főzés módszerét, eszközeit mutatja be könyvünk. Hogy milyen pohárból, milyen hőmérsékleten igyuk ezt a gyümölcspárlatot, hogyan adjuk meg a kellő tiszteletet a gyümölcs termesztőjének, az ital készítőjének, vagyis mindannak, ami egy kortynyi párlatban (pálinkában) ölt testet.
BővebbenKevesebb

Original price was: 4900 Ft.Current price is: 4165 Ft.

checkNincs készleten
i Az előjegyzés nem minősül automatikusan megrendelésnek. A termék beérkezését követően e-mailben értesítjük Önt, mely után a levélben található linken keresztül kosárba tudja tenni a terméket és le tudja adni a megrendelését.

Elfogyott

A termék vásárlása után 410 pont jár!
Értékelés: 0 / 5

Kapcsolódó termékek

    • Én kis kertem 2.
      • -15%
          Én kis kertem 2.
        • Én kis kertem 2.

          Aszódi János
          Szeretném megosztani a kertészkedés örömét az Én kis kertem könyvsorozatom folytatásával, amely praktikus útmutatóként a házikertek sokszínű világába kalauzolja az olvasót. Az első
          Bővebben...?
        • Original price was: 6990 Ft.Current price is: 5942 Ft.
        • Értékelés: 0 / 5
          Original price was: 6990 Ft.Current price is: 5942 Ft.
        • Kiskerti kalauz
          • -15%
              Kiskerti kalauz
            • Kiskerti kalauz

              Zsigó György
              Ön már a tizedik szakmai kiadványunkat (könyvünket) olvassa. A Képes növényvédelemből ez már a hatodik, átdolgozott, kibővített kiadás. Kibővített, hiszen most nem csak szőlő-, gyü
              Bővebben...?
            • Original price was: 8900 Ft.Current price is: 7565 Ft.
            • Értékelés: 0 / 5
              Original price was: 8900 Ft.Current price is: 7565 Ft.

          Termékértékelés

          Leírás

          Az Európai Unió területén Magyarország használhatja a pálinka nevet. Az is előírás, hogy „pálinkának csak az a gyümölcspárlat nevezhető, amelyet Magyarországon termett nemes és vad gyümölcsből, szőlőtörkölyből, illetve aszú szőlőtörkölyből készítenek, és amelynek cefrézését, lepárlását, érlelését és palackozását is Magyarországon végzik. A cefre készítése során semmiféle cukor nem használható, ugyanígy a pálinkába aroma vagy cukor sem tehető.
          A pálinkához nem adható tömény vagy hígított alkohol, és nem lehet ízesíteni, színezni.”
          Aki pálinkát szeretne főzni, annak a jogszabályok ismeretén kívül azzal is tisztában kell lennie, mely gyümölcsök a legalkalmasabbak erre a célra. A gyümölcspárlat jó minőségének egyik meghatározó eleme a szakszerű cefrekészítés.
          Gyümölcspárlatot főzhetünk otthon is és főzethetjük bérszeszfőzdében is. A házi gyümölcspárlat főzés módszerét, eszközeit mutatja be könyvünk. Hogy milyen pohárból, milyen hőmérsékleten igyuk ezt a gyümölcspárlatot, hogyan adjuk meg a kellő tiszteletet a gyümölcs termesztőjének, az ital készítőjének, vagyis mindannak, ami egy kortynyi párlatban (pálinkában) ölt testet.
          Szerző:Békési Zoltán Kiadó:Tánckönyv Kft. Agrárkönyvek

          További információk

          Tömeg376,000 g
          Méretek10 × 170 × 240 mm
          ISBN

          9786158208604

          Kiadási év

          2022

          Lapszám

          116

          Szerző

          Kiadó

          Termékcsoport

          Kötési mód

          puha kötés

          Értékelések

          Még nincsenek értékelések.

          Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.