Házi gyümölcspárlatfőzés

További információk
Tömeg | 376,000 g |
---|---|
Méretek | 10 × 170 × 240 mm |
ISBN | 9786158208604 |
Kiadási év | 2022 |
Lapszám | 116 |
Szerző | |
Kiadó | |
Termékcsoport | |
Kötési mód | puha kötés |
Leírás
A pálinkához nem adható tömény vagy hígított alkohol, és nem lehet ízesíteni, színezni.”
Aki pálinkát szeretne főzni, annak a jogszabályok ismeretén kívül azzal is tisztában kell lennie, mely gyümölcsök a legalkalmasabbak erre a célra. A gyümölcspárlat jó minőségének egyik meghatározó eleme a szakszerű cefrekészítés.
Gyümölcspárlatot főzhetünk otthon is és főzethetjük bérszeszfőzdében is. A házi gyümölcspárlat főzés módszerét, eszközeit mutatja be könyvünk. Hogy milyen pohárból, milyen hőmérsékleten igyuk ezt a gyümölcspárlatot, hogyan adjuk meg a kellő tiszteletet a gyümölcs termesztőjének, az ital készítőjének, vagyis mindannak, ami egy kortynyi párlatban (pálinkában) ölt testet.
További információk
Tömeg | 376,000 g |
---|---|
Méretek | 10 × 170 × 240 mm |
ISBN | 9786158208604 |
Kiadási év | 2022 |
Lapszám | 116 |
Szerző | |
Kiadó | |
Termékcsoport | |
Kötési mód | puha kötés |
Leírás
A pálinkához nem adható tömény vagy hígított alkohol, és nem lehet ízesíteni, színezni.”
Aki pálinkát szeretne főzni, annak a jogszabályok ismeretén kívül azzal is tisztában kell lennie, mely gyümölcsök a legalkalmasabbak erre a célra. A gyümölcspárlat jó minőségének egyik meghatározó eleme a szakszerű cefrekészítés.
Gyümölcspárlatot főzhetünk otthon is és főzethetjük bérszeszfőzdében is. A házi gyümölcspárlat főzés módszerét, eszközeit mutatja be könyvünk. Hogy milyen pohárból, milyen hőmérsékleten igyuk ezt a gyümölcspárlatot, hogyan adjuk meg a kellő tiszteletet a gyümölcs termesztőjének, az ital készítőjének, vagyis mindannak, ami egy kortynyi párlatban (pálinkában) ölt testet.

Kapcsolódó termékek
- Nincs készleten-15%
33 salátakülönlegesség /Lépésről lépésre
Csigó LászlóNem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladvaBővebben...Eredeti ár:590 FtOriginal price was: 590 Ft.Online ár:502 FtCurrent price is: 502 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:590 FtOriginal price was: 590 Ft.Online ár:502 FtCurrent price is: 502 Ft.
- -15%
Wok ételek /F. Horváth Ilona 99 receptje 14.
F. Horváth IlonaEgy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra - legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora - használható recepteket ajánl. F. HorvBővebben...Eredeti ár:498 FtOriginal price was: 498 Ft.Online ár:423 FtCurrent price is: 423 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:498 FtOriginal price was: 498 Ft.Online ár:423 FtCurrent price is: 423 Ft.
- Nincs készleten-15%
33 kenyér és péksütemény /Lépésről lépésre
VálogatásNem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladvaBővebben...Eredeti ár:590 FtOriginal price was: 590 Ft.Online ár:502 FtCurrent price is: 502 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:590 FtOriginal price was: 590 Ft.Online ár:502 FtCurrent price is: 502 Ft.
- Nincs készleten-15%
33 wokban készült étel /Lépésről lépésre
Csigó LászlóNem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladvaBővebben...Eredeti ár:590 FtOriginal price was: 590 Ft.Online ár:502 FtCurrent price is: 502 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:590 FtOriginal price was: 590 Ft.Online ár:502 FtCurrent price is: 502 Ft.
- -15%
BORBAN A VIGASSÁG /AJÁNDÉKTÁSKÁVAL
VálogatásBorban a vígasság, ezt nem lehet tagadni. Sok búfelejtő korty édesített már meg keserű napokat. Vígasság és igazság jól megférnek együtt a borban és e könyv lapjain is. Remek költőiBővebben...Eredeti ár:1499 FtOriginal price was: 1499 Ft.Online ár:1274 FtCurrent price is: 1274 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:1499 FtOriginal price was: 1499 Ft.Online ár:1274 FtCurrent price is: 1274 Ft.
Termékértékelés
Leírás
Az Európai Unió területén Magyarország használhatja a pálinka nevet. Az is előírás, hogy „pálinkának csak az a gyümölcspárlat nevezhető, amelyet Magyarországon termett nemes és vad gyümölcsből, szőlőtörkölyből, illetve aszú szőlőtörkölyből készítenek, és amelynek cefrézését, lepárlását, érlelését és palackozását is Magyarországon végzik. A cefre készítése során semmiféle cukor nem használható, ugyanígy a pálinkába aroma vagy cukor sem tehető.
A pálinkához nem adható tömény vagy hígított alkohol, és nem lehet ízesíteni, színezni.”
Aki pálinkát szeretne főzni, annak a jogszabályok ismeretén kívül azzal is tisztában kell lennie, mely gyümölcsök a legalkalmasabbak erre a célra. A gyümölcspárlat jó minőségének egyik meghatározó eleme a szakszerű cefrekészítés.
Gyümölcspárlatot főzhetünk otthon is és főzethetjük bérszeszfőzdében is. A házi gyümölcspárlat főzés módszerét, eszközeit mutatja be könyvünk. Hogy milyen pohárból, milyen hőmérsékleten igyuk ezt a gyümölcspárlatot, hogyan adjuk meg a kellő tiszteletet a gyümölcs termesztőjének, az ital készítőjének, vagyis mindannak, ami egy kortynyi párlatban (pálinkában) ölt testet.
Szerző:Békési Zoltán Kiadó:Tánckönyv Kft. Agrárkönyvek
További információk
Tömeg | 376,000 g |
---|---|
Méretek | 10 × 170 × 240 mm |
ISBN | 9786158208604 |
Kiadási év | 2022 |
Lapszám | 116 |
Szerző | |
Kiadó | |
Termékcsoport | |
Kötési mód | puha kötés |
Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.