Házi gyümölcspárlatfőzés

    Békési Zoltán
    Értékelés: 0 / 5

    Original price was: 4900 Ft.Current price is: 4165 Ft.

    checkRendelhető
    A termék vásárlása után 410 pont jár!

    További információk

    Tömeg376,000 g
    Méretek10 × 170 × 240 mm
    ISBN

    9786158208604

    Kiadási év

    2022

    Lapszám

    116

    Szerző

    Kiadó

    Termékcsoport

    Kötési mód

    puha kötés

    Leírás

    Az Európai Unió területén Magyarország használhatja a pálinka nevet. Az is előírás, hogy „pálinkának csak az a gyümölcspárlat nevezhető, amelyet Magyarországon termett nemes és vad gyümölcsből, szőlőtörkölyből, illetve aszú szőlőtörkölyből készítenek, és amelynek cefrézését, lepárlását, érlelését és palackozását is Magyarországon végzik. A cefre készítése során semmiféle cukor nem használható, ugyanígy a pálinkába aroma vagy cukor sem ...
    Az Európai Unió területén Magyarország használhatja a pálinka nevet. Az is előírás, hogy „pálinkának csak az a gyümölcspárlat nevezhető, amelyet Magyarországon termett nemes és vad gyümölcsből, szőlőtörkölyből, illetve aszú szőlőtörkölyből készítenek, és amelynek cefrézését, lepárlását, érlelését és palackozását is Magyarországon végzik. A cefre készítése során semmiféle cukor nem használható, ugyanígy a pálinkába aroma vagy cukor sem tehető.
    A pálinkához nem adható tömény vagy hígított alkohol, és nem lehet ízesíteni, színezni.”
    Aki pálinkát szeretne főzni, annak a jogszabályok ismeretén kívül azzal is tisztában kell lennie, mely gyümölcsök a legalkalmasabbak erre a célra. A gyümölcspárlat jó minőségének egyik meghatározó eleme a szakszerű cefrekészítés.
    Gyümölcspárlatot főzhetünk otthon is és főzethetjük bérszeszfőzdében is. A házi gyümölcspárlat főzés módszerét, eszközeit mutatja be könyvünk. Hogy milyen pohárból, milyen hőmérsékleten igyuk ezt a gyümölcspárlatot, hogyan adjuk meg a kellő tiszteletet a gyümölcs termesztőjének, az ital készítőjének, vagyis mindannak, ami egy kortynyi párlatban (pálinkában) ölt testet.
    BővebbenKevesebb

    További információk

    Tömeg376,000 g
    Méretek10 × 170 × 240 mm
    ISBN

    9786158208604

    Kiadási év

    2022

    Lapszám

    116

    Szerző

    Kiadó

    Termékcsoport

    Kötési mód

    puha kötés

    Leírás

    Az Európai Unió területén Magyarország használhatja a pálinka nevet. Az is előírás, hogy „pálinkának csak az a gyümölcspárlat nevezhető, amelyet Magyarországon termett nemes és vad gyümölcsből, szőlőtörkölyből, illetve aszú szőlőtörkölyből készítenek, és amelynek cefrézését, lepárlását, érlelését és palackozását is Magyarországon végzik. A cefre készítése során semmiféle cukor nem használható, ugyanígy a pálinkába aroma vagy cukor sem ...
    Az Európai Unió területén Magyarország használhatja a pálinka nevet. Az is előírás, hogy „pálinkának csak az a gyümölcspárlat nevezhető, amelyet Magyarországon termett nemes és vad gyümölcsből, szőlőtörkölyből, illetve aszú szőlőtörkölyből készítenek, és amelynek cefrézését, lepárlását, érlelését és palackozását is Magyarországon végzik. A cefre készítése során semmiféle cukor nem használható, ugyanígy a pálinkába aroma vagy cukor sem tehető.
    A pálinkához nem adható tömény vagy hígított alkohol, és nem lehet ízesíteni, színezni.”
    Aki pálinkát szeretne főzni, annak a jogszabályok ismeretén kívül azzal is tisztában kell lennie, mely gyümölcsök a legalkalmasabbak erre a célra. A gyümölcspárlat jó minőségének egyik meghatározó eleme a szakszerű cefrekészítés.
    Gyümölcspárlatot főzhetünk otthon is és főzethetjük bérszeszfőzdében is. A házi gyümölcspárlat főzés módszerét, eszközeit mutatja be könyvünk. Hogy milyen pohárból, milyen hőmérsékleten igyuk ezt a gyümölcspárlatot, hogyan adjuk meg a kellő tiszteletet a gyümölcs termesztőjének, az ital készítőjének, vagyis mindannak, ami egy kortynyi párlatban (pálinkában) ölt testet.
    BővebbenKevesebb

    Original price was: 4900 Ft.Current price is: 4165 Ft.

    checkRendelhető
    A termék vásárlása után 410 pont jár!
    Értékelés: 0 / 5

    Kapcsolódó termékek

      • Nincs készleten
      33 salátakülönlegesség /Lépésről lépésre
      • Nincs készleten
        -15%
          Nincs készleten
        33 salátakülönlegesség /Lépésről lépésre
      • 33 salátakülönlegesség /Lépésről lépésre

        Csigó László
        Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva
        Bővebben...
      • Original price was: 590 Ft.Current price is: 502 Ft.
      • Értékelés: 0 / 5
        Original price was: 590 Ft.Current price is: 502 Ft.
      • Wok ételek /F. Horváth Ilona 99 receptje 14.
        • -15%
            Wok ételek /F. Horváth Ilona 99 receptje 14.
          • Wok ételek /F. Horváth Ilona 99 receptje 14.

            F. Horváth Ilona
            Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra - legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora - használható recepteket ajánl. F. Horv
            Bővebben...
          • Original price was: 498 Ft.Current price is: 423 Ft.
          • Értékelés: 0 / 5
            Original price was: 498 Ft.Current price is: 423 Ft.
          • Nincs készleten
          33 kenyér és péksütemény /Lépésről lépésre
          • Nincs készleten
            -15%
              Nincs készleten
            33 kenyér és péksütemény /Lépésről lépésre
          • 33 kenyér és péksütemény /Lépésről lépésre

            Válogatás
            Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva
            Bővebben...
          • Original price was: 590 Ft.Current price is: 502 Ft.
          • Értékelés: 0 / 5
            Original price was: 590 Ft.Current price is: 502 Ft.
          • Nincs készleten
          33 wokban készült étel /Lépésről lépésre
          • Nincs készleten
            -15%
              Nincs készleten
            33 wokban készült étel /Lépésről lépésre
          • 33 wokban készült étel /Lépésről lépésre

            Csigó László
            Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva
            Bővebben...
          • Original price was: 590 Ft.Current price is: 502 Ft.
          • Értékelés: 0 / 5
            Original price was: 590 Ft.Current price is: 502 Ft.
          • BORBAN A VIGASSÁG /AJÁNDÉKTÁSKÁVAL
            • -15%
                BORBAN A VIGASSÁG /AJÁNDÉKTÁSKÁVAL
              • BORBAN A VIGASSÁG /AJÁNDÉKTÁSKÁVAL

                Válogatás
                Borban a vígasság, ezt nem lehet tagadni. Sok búfelejtő korty édesített már meg keserű napokat. Vígasság és igazság jól megférnek együtt a borban és e könyv lapjain is. Remek költői
                Bővebben...
              • Original price was: 1499 Ft.Current price is: 1274 Ft.
              • Értékelés: 0 / 5
                Original price was: 1499 Ft.Current price is: 1274 Ft.

            Termékértékelés

            Leírás

            Az Európai Unió területén Magyarország használhatja a pálinka nevet. Az is előírás, hogy „pálinkának csak az a gyümölcspárlat nevezhető, amelyet Magyarországon termett nemes és vad gyümölcsből, szőlőtörkölyből, illetve aszú szőlőtörkölyből készítenek, és amelynek cefrézését, lepárlását, érlelését és palackozását is Magyarországon végzik. A cefre készítése során semmiféle cukor nem használható, ugyanígy a pálinkába aroma vagy cukor sem tehető.
            A pálinkához nem adható tömény vagy hígított alkohol, és nem lehet ízesíteni, színezni.”
            Aki pálinkát szeretne főzni, annak a jogszabályok ismeretén kívül azzal is tisztában kell lennie, mely gyümölcsök a legalkalmasabbak erre a célra. A gyümölcspárlat jó minőségének egyik meghatározó eleme a szakszerű cefrekészítés.
            Gyümölcspárlatot főzhetünk otthon is és főzethetjük bérszeszfőzdében is. A házi gyümölcspárlat főzés módszerét, eszközeit mutatja be könyvünk. Hogy milyen pohárból, milyen hőmérsékleten igyuk ezt a gyümölcspárlatot, hogyan adjuk meg a kellő tiszteletet a gyümölcs termesztőjének, az ital készítőjének, vagyis mindannak, ami egy kortynyi párlatban (pálinkában) ölt testet.
            Szerző:Békési Zoltán Kiadó:Tánckönyv Kft. Agrárkönyvek

            További információk

            Tömeg376,000 g
            Méretek10 × 170 × 240 mm
            ISBN

            9786158208604

            Kiadási év

            2022

            Lapszám

            116

            Szerző

            Kiadó

            Termékcsoport

            Kötési mód

            puha kötés

            Értékelések

            Még nincsenek értékelések.

            Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.