Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés - Házunk táján (új kiadás)
További információk
| Tömeg | 342,000 g |
|---|---|
| Méretek | 13 × 160 × 215 mm |
| ISBN | 9789632867601 |
| Kiadási év | 2020 |
| Lapszám | 94 |
| Szerző | |
| Kiadó | |
| Termékcsoport | |
| Kötési mód | keménytábla |
Leírás
További információk
| Tömeg | 342,000 g |
|---|---|
| Méretek | 13 × 160 × 215 mm |
| ISBN | 9789632867601 |
| Kiadási év | 2020 |
| Lapszám | 94 |
| Szerző | |
| Kiadó | |
| Termékcsoport | |
| Kötési mód | keménytábla |
Leírás
Kapcsolódó termékek
- -15%
Füstölés - Házunk táján (új kiadás)
Egon BinderFüstöléssel úgy tartósíthatók a húsfélék, hogy közben még különleges ízzel is gazdagodnak. A könyv bemutatja a forró- és hidegfüstölési eljárást és a szükséges eszközöket,Bővebben...?Eredeti ár:3500 FtOriginal price was: 3500 Ft.Online ár:2975 FtCurrent price is: 2975 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:3500 FtOriginal price was: 3500 Ft.Online ár:2975 FtCurrent price is: 2975 Ft.
- Nincs készleten-15%
Méhészek könyve - Házunk táján (új kiadás)
Franz LampeitlA szerző 65 éven át folytatott méhészkedése tanulságait foglalja össze könyvében. A hosszú évek alatt megismerte a különböző kaptártípusok előnyeit és hátrányait, közben sok tapBővebben...?Eredeti ár:3900 FtOriginal price was: 3900 Ft.Online ár:3315 FtCurrent price is: 3315 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:3900 FtOriginal price was: 3900 Ft.Online ár:3315 FtCurrent price is: 3315 Ft.
Termékértékelés
Leírás
A könyv azoknak is szolgál hasznos ötletekkel, akik mindig is saját vágású hússal látták el családjukat, azok pedig, akik még nem próbálkoztak ilyesmivel, megtanulhatják belőle. Mivel háznál leggyakrabban sertést vágunk, ezért először a sertés vágásának és feldolgozásának fogásait írja le lépésről lépésre, színes és fekete-fehér fotókkal illusztrálva. Ezután mutatja be a szarvasmarha, a juh és a házinyúl vágásának és bontásának munkaműveleteit. A szerző a bontáskor nyert húsrészek feldolgozásának lehetőségeivel is foglalkozik. Tárgyalja a hurka, a kolbász és hasonló finomságok készítésének menetét, a vágáskor nyert hús és egyéb termékek (sertészsír) feldolgozásának és eltartásának lehetőségeit (füstölés, hűtés, fagyasztás). Szerző:Bernhard Gahm Kiadó:Mezőgazda Kiadó
További információk
| Tömeg | 342,000 g |
|---|---|
| Méretek | 13 × 160 × 215 mm |
| ISBN | 9789632867601 |
| Kiadási év | 2020 |
| Lapszám | 94 |
| Szerző | |
| Kiadó | |
| Termékcsoport | |
| Kötési mód | keménytábla |
Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.



Értékelések
Még nincsenek értékelések.