Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés - Házunk táján (új kiadás)

    Bernhard Gahm
    Értékelés: 0 / 5

    Original price was: 3900 Ft.Current price is: 3315 Ft.

    checkRendelhető
    A termék vásárlása után 330 pont jár!

    További információk

    Tömeg342,000 g
    Méretek13 × 160 × 215 mm
    ISBN

    9789632867601

    Kiadási év

    2020

    Lapszám

    94

    Szerző

    Kiadó

    Termékcsoport

    Kötési mód

    keménytábla

    Leírás

    A könyv azoknak is szolgál hasznos ötletekkel, akik mindig is saját vágású hússal látták el családjukat, azok pedig, akik még nem próbálkoztak ilyesmivel, megtanulhatják belőle. Mivel háznál leggyakrabban sertést vágunk, ezért először a sertés vágásának és feldolgozásának fogásait írja le lépésről lépésre, színes és fekete-fehér fotókkal illusztrálva. Ezután mutatja be a szarvasmarha, a juh és a házinyúl vágásának és bontásának munkaműveleteit...
    A könyv azoknak is szolgál hasznos ötletekkel, akik mindig is saját vágású hússal látták el családjukat, azok pedig, akik még nem próbálkoztak ilyesmivel, megtanulhatják belőle. Mivel háznál leggyakrabban sertést vágunk, ezért először a sertés vágásának és feldolgozásának fogásait írja le lépésről lépésre, színes és fekete-fehér fotókkal illusztrálva. Ezután mutatja be a szarvasmarha, a juh és a házinyúl vágásának és bontásának munkaműveleteit. A szerző a bontáskor nyert húsrészek feldolgozásának lehetőségeivel is foglalkozik. Tárgyalja a hurka, a kolbász és hasonló finomságok készítésének menetét, a vágáskor nyert hús és egyéb termékek (sertészsír) feldolgozásának és eltartásának lehetőségeit (füstölés, hűtés, fagyasztás).
    BővebbenKevesebb

    További információk

    Tömeg342,000 g
    Méretek13 × 160 × 215 mm
    ISBN

    9789632867601

    Kiadási év

    2020

    Lapszám

    94

    Szerző

    Kiadó

    Termékcsoport

    Kötési mód

    keménytábla

    Leírás

    A könyv azoknak is szolgál hasznos ötletekkel, akik mindig is saját vágású hússal látták el családjukat, azok pedig, akik még nem próbálkoztak ilyesmivel, megtanulhatják belőle. Mivel háznál leggyakrabban sertést vágunk, ezért először a sertés vágásának és feldolgozásának fogásait írja le lépésről lépésre, színes és fekete-fehér fotókkal illusztrálva. Ezután mutatja be a szarvasmarha, a juh és a házinyúl vágásának és bontásának munkaműveleteit...
    A könyv azoknak is szolgál hasznos ötletekkel, akik mindig is saját vágású hússal látták el családjukat, azok pedig, akik még nem próbálkoztak ilyesmivel, megtanulhatják belőle. Mivel háznál leggyakrabban sertést vágunk, ezért először a sertés vágásának és feldolgozásának fogásait írja le lépésről lépésre, színes és fekete-fehér fotókkal illusztrálva. Ezután mutatja be a szarvasmarha, a juh és a házinyúl vágásának és bontásának munkaműveleteit. A szerző a bontáskor nyert húsrészek feldolgozásának lehetőségeivel is foglalkozik. Tárgyalja a hurka, a kolbász és hasonló finomságok készítésének menetét, a vágáskor nyert hús és egyéb termékek (sertészsír) feldolgozásának és eltartásának lehetőségeit (füstölés, hűtés, fagyasztás).
    BővebbenKevesebb

    Original price was: 3900 Ft.Current price is: 3315 Ft.

    checkRendelhető
    A termék vásárlása után 330 pont jár!
    Értékelés: 0 / 5

    Kapcsolódó termékek

      • Füstölés - Házunk táján (új kiadás)
        • -15%
            Füstölés - Házunk táján (új kiadás)
          • Füstölés - Házunk táján (új kiadás)

            Egon Binder
            Füstöléssel úgy tartósíthatók a húsfélék, hogy közben még különleges ízzel is gazdagodnak. A könyv bemutatja a forró- és hidegfüstölési eljárást és a szükséges eszközöket,
            Bővebben...?
          • Original price was: 3500 Ft.Current price is: 2975 Ft.
          • Értékelés: 0 / 5
            Original price was: 3500 Ft.Current price is: 2975 Ft.
          • Nincs készleten
          Méhészek könyve - Házunk táján (új kiadás)
          • Nincs készleten
            -15%
              Nincs készleten
            Méhészek könyve - Házunk táján (új kiadás)
          • Méhészek könyve - Házunk táján (új kiadás)

            Franz Lampeitl
            A szerző 65 éven át folytatott méhészkedése tanulságait foglalja össze könyvében. A hosszú évek alatt megismerte a különböző kaptártípusok előnyeit és hátrányait, közben sok tap
            Bővebben...?
          • Original price was: 3900 Ft.Current price is: 3315 Ft.
          • Értékelés: 0 / 5
            Original price was: 3900 Ft.Current price is: 3315 Ft.

        Termékértékelés

        Leírás

        A könyv azoknak is szolgál hasznos ötletekkel, akik mindig is saját vágású hússal látták el családjukat, azok pedig, akik még nem próbálkoztak ilyesmivel, megtanulhatják belőle. Mivel háznál leggyakrabban sertést vágunk, ezért először a sertés vágásának és feldolgozásának fogásait írja le lépésről lépésre, színes és fekete-fehér fotókkal illusztrálva. Ezután mutatja be a szarvasmarha, a juh és a házinyúl vágásának és bontásának munkaműveleteit. A szerző a bontáskor nyert húsrészek feldolgozásának lehetőségeivel is foglalkozik. Tárgyalja a hurka, a kolbász és hasonló finomságok készítésének menetét, a vágáskor nyert hús és egyéb termékek (sertészsír) feldolgozásának és eltartásának lehetőségeit (füstölés, hűtés, fagyasztás). Szerző:Bernhard Gahm Kiadó:Mezőgazda Kiadó

        További információk

        Tömeg342,000 g
        Méretek13 × 160 × 215 mm
        ISBN

        9789632867601

        Kiadási év

        2020

        Lapszám

        94

        Szerző

        Kiadó

        Termékcsoport

        Kötési mód

        keménytábla

        Értékelések

        Még nincsenek értékelések.

        Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.