Kovásziskola - Miért és hogyan süssünk egészségbarát kenyeret
További információk
| Tömeg | 924,000 g |
|---|---|
| Méretek | 20 × 216 × 255 mm |
| ISBN | 9786155767012 |
| Kiadási év | 2018 |
| Lapszám | 208 |
| Szerző | |
| Kiadó | |
| Termékcsoport | |
| Kötési mód | keménytábla |
Leírás
A szerző egy betegség kapcsán saját magán tapasztalta meg, hogy a kovászos kenyérnek nemcsak sokkal jobb az állaga és az íze, hanem a szervezetünk számára is összehasonlíthatatlanul hasznosabb, mert a kovászban lévő vadélesztők és tejsavbaktériumok segítenek lebontani a lisztet, így a kenyér könnyebben emészthető é...
A szerző egy betegség kapcsán saját magán tapasztalta meg, hogy a kovászos kenyérnek nemcsak sokkal jobb az állaga és az íze, hanem a szervezetünk számára is összehasonlíthatatlanul hasznosabb, mert a kovászban lévő vadélesztők és tejsavbaktériumok segítenek lebontani a lisztet, így a kenyér könnyebben emészthető és magasabb a tápértéke. A titok abban rejlik, hogy milyen lisztet választunk, milyen anyakovászt használunk, a tésztát miként kelesztjük, és mindezeket hogyan kombináljuk. Ehhez megkapunk minden útmutatást ebben az egyedülálló, interaktív könyvben, amelyet alaposan végig kell olvasni és lépésről lépésre haladva követni. Utána pedig biztosra vehetjük, hogy mindig olyan kovászos kenyeret tudunk majd sütni, amilyet szeretnénk.
Vanessa Kimbellé Anglia egyik legnépszerűbb kovászoskenyér-iskolája. Ez a könyv hét év kutatómunkájának a gyümölcse.
További információk
| Tömeg | 924,000 g |
|---|---|
| Méretek | 20 × 216 × 255 mm |
| ISBN | 9786155767012 |
| Kiadási év | 2018 |
| Lapszám | 208 |
| Szerző | |
| Kiadó | |
| Termékcsoport | |
| Kötési mód | keménytábla |
Leírás
A szerző egy betegség kapcsán saját magán tapasztalta meg, hogy a kovászos kenyérnek nemcsak sokkal jobb az állaga és az íze, hanem a szervezetünk számára is összehasonlíthatatlanul hasznosabb, mert a kovászban lévő vadélesztők és tejsavbaktériumok segítenek lebontani a lisztet, így a kenyér könnyebben emészthető é...
A szerző egy betegség kapcsán saját magán tapasztalta meg, hogy a kovászos kenyérnek nemcsak sokkal jobb az állaga és az íze, hanem a szervezetünk számára is összehasonlíthatatlanul hasznosabb, mert a kovászban lévő vadélesztők és tejsavbaktériumok segítenek lebontani a lisztet, így a kenyér könnyebben emészthető és magasabb a tápértéke. A titok abban rejlik, hogy milyen lisztet választunk, milyen anyakovászt használunk, a tésztát miként kelesztjük, és mindezeket hogyan kombináljuk. Ehhez megkapunk minden útmutatást ebben az egyedülálló, interaktív könyvben, amelyet alaposan végig kell olvasni és lépésről lépésre haladva követni. Utána pedig biztosra vehetjük, hogy mindig olyan kovászos kenyeret tudunk majd sütni, amilyet szeretnénk.
Vanessa Kimbellé Anglia egyik legnépszerűbb kovászoskenyér-iskolája. Ez a könyv hét év kutatómunkájának a gyümölcse.
Kapcsolódó termékek
- -15%
Kovásziskola 2.
Vanessa Kimbell„Lehetetlen ezt a könyvet úgy olvasni, hogy ne akarjunk azonnal a konyhába szaladni.” Nigella Lawson A Kovásziskola nagy sikerű első részéből már tudjuk, hogyan lesz a kenyér egészséBővebben...?Eredeti ár:6000 FtOriginal price was: 6000 Ft.Online ár:5100 FtCurrent price is: 5100 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:6000 FtOriginal price was: 6000 Ft.Online ár:5100 FtCurrent price is: 5100 Ft.
- -15%
Ezt a tésztát! - Természetesen színesen
Linda Miller NicholsonAki egy kis színre, energiára és inspirációra vágyik, imádni fogja ezt a könyvet! Linda Miller Nicholson színbombát dobott a tésztavilágra, először a Salty Seattle nevű Instagram-oldBővebben...?Eredeti ár:6700 FtOriginal price was: 6700 Ft.Online ár:5695 FtCurrent price is: 5695 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:6700 FtOriginal price was: 6700 Ft.Online ár:5695 FtCurrent price is: 5695 Ft.
- -15%
Limara péksége /Házi pékek alapkönyve
Tóthné Libor MáriaNem nehéz megjósolni, hogy rövid időn belül a kenyér bibliájaként fogják emlegetni a kelt tészta eddigi és leendő szerelmesei. És ez nem véletlen. A Limara Péksége azzal a céllal sBővebben...?Eredeti ár:8500 FtOriginal price was: 8500 Ft.Online ár:7225 FtCurrent price is: 7225 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:8500 FtOriginal price was: 8500 Ft.Online ár:7225 FtCurrent price is: 7225 Ft.
- Nincs készleten-15%
Tésztaműhely /Az otthoni tésztakészítés titkai
Kereki NoémiA boltban kapható és legkedveltebb tésztafélék ezentúl otthon is könnyedén elkészíthetők. Ebből a könyvből ugyanis kiderül, hogyan lehet több mint 40 olasz és magyar tésztát kézzelBővebben...?Eredeti ár:5500 FtOriginal price was: 5500 Ft.Online ár:4675 FtCurrent price is: 4675 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:5500 FtOriginal price was: 5500 Ft.Online ár:4675 FtCurrent price is: 4675 Ft.
Termékértékelés
Leírás
Ebben a könyvben Vanessától minden eszközt megkapnak az olvasók ahhoz, hogy sikeres pékek legyenek. – Richard Hart, a világ egyik legjobb pékje
A szerző egy betegség kapcsán saját magán tapasztalta meg, hogy a kovászos kenyérnek nemcsak sokkal jobb az állaga és az íze, hanem a szervezetünk számára is összehasonlíthatatlanul hasznosabb, mert a kovászban lévő vadélesztők és tejsavbaktériumok segítenek lebontani a lisztet, így a kenyér könnyebben emészthető és magasabb a tápértéke. A titok abban rejlik, hogy milyen lisztet választunk, milyen anyakovászt használunk, a tésztát miként kelesztjük, és mindezeket hogyan kombináljuk. Ehhez megkapunk minden útmutatást ebben az egyedülálló, interaktív könyvben, amelyet alaposan végig kell olvasni és lépésről lépésre haladva követni. Utána pedig biztosra vehetjük, hogy mindig olyan kovászos kenyeret tudunk majd sütni, amilyet szeretnénk.
Vanessa Kimbellé Anglia egyik legnépszerűbb kovászoskenyér-iskolája. Ez a könyv hét év kutatómunkájának a gyümölcse. Szerző:Vanessa Kimbell Kiadó:Csipet Kiadó
További információk
| Tömeg | 924,000 g |
|---|---|
| Méretek | 20 × 216 × 255 mm |
| ISBN | 9786155767012 |
| Kiadási év | 2018 |
| Lapszám | 208 |
| Szerző | |
| Kiadó | |
| Termékcsoport | |
| Kötési mód | keménytábla |
Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.





Értékelések
Még nincsenek értékelések.