Limara Péksége 2. - Házi pékek receptkönyve
További információk
| Tömeg | 796,000 g |
|---|---|
| Méretek | 19 × 214 × 260 mm |
| ISBN | 9786155767159 |
| Kiadási év | 2024 |
| Lapszám | 176 |
| Szerző | |
| Kiadó | |
| Termékcsoport | |
| Kötési mód | keménytábla |
Leírás
Tíz évvel ezelőtt, 2014-ben jelent meg Tóthné Libor Mária első szakácskönyve, a Limara Péksége. Házi pékek alapkönyve, ami az egyik legnagyobb hatású magyar szakácskönyvnek bizonyult, az otthoni kenyérsütési láz elindítója volt, és a 17. kiadásánál tart. Már akkor úgy terveztük, hogy mindenképpen lesz majd folytatása. Addig is, amíg ennek eljött az ide, megszületett a Limara praktikái, a Limara a nagyvilágban és a Limara vendégvárói. Most viszont már v...
Tíz évvel ezelőtt, 2014-ben jelent meg Tóthné Libor Mária első szakácskönyve, a Limara Péksége. Házi pékek alapkönyve, ami az egyik legnagyobb hatású magyar szakácskönyvnek bizonyult, az otthoni kenyérsütési láz elindítója volt, és a 17. kiadásánál tart. Már akkor úgy terveztük, hogy mindenképpen lesz majd folytatása. Addig is, amíg ennek eljött az ide, megszületett a Limara praktikái, a Limara a nagyvilágban és a Limara vendégvárói. Most viszont már valóban itt van az első várva várt folytatása, a Házi pékek receptkönyve.
Ez a könyv is a házi pékeknek szól, és Marcsi kedvenc, gyakran sütött családi receptjeit tartalmazza. Főként ízesített kenyerek találhatók benne, amilyeneket nem mindennap készítünk, de annál jobban ízlenek. Nem hiányoznak a kalácsok, a sós és az édes, a töltött és a töltelék nélküli péksütemények sem, új formákkal és töltelékekkel bővítve a választékot. A pogácsák és a fánkok között pedig igazi különlegességek vannak.
Marcsi biztos sikert garantáló receptjein keresztül már eddig is tízezrek tanultak meg kenyeret és kelt tésztát sütni. Itt az idő az új kihívásokra és a repertoár bővítésére.
Kelt tésztát készíteni élmény, házi péknek lenni nagyon jó.
További információk
| Tömeg | 796,000 g |
|---|---|
| Méretek | 19 × 214 × 260 mm |
| ISBN | 9786155767159 |
| Kiadási év | 2024 |
| Lapszám | 176 |
| Szerző | |
| Kiadó | |
| Termékcsoport | |
| Kötési mód | keménytábla |
Leírás
Tíz évvel ezelőtt, 2014-ben jelent meg Tóthné Libor Mária első szakácskönyve, a Limara Péksége. Házi pékek alapkönyve, ami az egyik legnagyobb hatású magyar szakácskönyvnek bizonyult, az otthoni kenyérsütési láz elindítója volt, és a 17. kiadásánál tart. Már akkor úgy terveztük, hogy mindenképpen lesz majd folytatása. Addig is, amíg ennek eljött az ide, megszületett a Limara praktikái, a Limara a nagyvilágban és a Limara vendégvárói. Most viszont már v...
Tíz évvel ezelőtt, 2014-ben jelent meg Tóthné Libor Mária első szakácskönyve, a Limara Péksége. Házi pékek alapkönyve, ami az egyik legnagyobb hatású magyar szakácskönyvnek bizonyult, az otthoni kenyérsütési láz elindítója volt, és a 17. kiadásánál tart. Már akkor úgy terveztük, hogy mindenképpen lesz majd folytatása. Addig is, amíg ennek eljött az ide, megszületett a Limara praktikái, a Limara a nagyvilágban és a Limara vendégvárói. Most viszont már valóban itt van az első várva várt folytatása, a Házi pékek receptkönyve.
Ez a könyv is a házi pékeknek szól, és Marcsi kedvenc, gyakran sütött családi receptjeit tartalmazza. Főként ízesített kenyerek találhatók benne, amilyeneket nem mindennap készítünk, de annál jobban ízlenek. Nem hiányoznak a kalácsok, a sós és az édes, a töltött és a töltelék nélküli péksütemények sem, új formákkal és töltelékekkel bővítve a választékot. A pogácsák és a fánkok között pedig igazi különlegességek vannak.
Marcsi biztos sikert garantáló receptjein keresztül már eddig is tízezrek tanultak meg kenyeret és kelt tésztát sütni. Itt az idő az új kihívásokra és a repertoár bővítésére.
Kelt tésztát készíteni élmény, házi péknek lenni nagyon jó.
Kapcsolódó termékek
- Nincs készleten-15%
Limara vendégvárói - Aranygaluskától zserbóig
Tóthné Libor MáriaHárom sikerkönyv után, amelyek a kelt tészták és a kenyérsütés világába vezették be az olvasót, ezúttal a vendéglátás elmaradhatatlan finomságait gyűjtötte össze Tóthné Libor MBővebben...?Eredeti ár:6000 FtOriginal price was: 6000 Ft.Online ár:5100 FtCurrent price is: 5100 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:6000 FtOriginal price was: 6000 Ft.Online ár:5100 FtCurrent price is: 5100 Ft.
- -15%
Kovásziskola - Miért és hogyan süssünk egészségbarát kenyeret
Vanessa KimbellEbben a könyvben Vanessától minden eszközt megkapnak az olvasók ahhoz, hogy sikeres pékek legyenek. - Richard Hart, a világ egyik legjobb pékje A szerző egy betegség kapcsán saját magáBővebben...?Eredeti ár:8500 FtOriginal price was: 8500 Ft.Online ár:7225 FtCurrent price is: 7225 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:8500 FtOriginal price was: 8500 Ft.Online ár:7225 FtCurrent price is: 7225 Ft.
- -15%
Limara péksége /Házi pékek alapkönyve
Tóthné Libor MáriaNem nehéz megjósolni, hogy rövid időn belül a kenyér bibliájaként fogják emlegetni a kelt tészta eddigi és leendő szerelmesei. És ez nem véletlen. A Limara Péksége azzal a céllal sBővebben...?Eredeti ár:8500 FtOriginal price was: 8500 Ft.Online ár:7225 FtCurrent price is: 7225 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:8500 FtOriginal price was: 8500 Ft.Online ár:7225 FtCurrent price is: 7225 Ft.
- Nincs készleten-15%
Tésztaműhely /Az otthoni tésztakészítés titkai
Kereki NoémiA boltban kapható és legkedveltebb tésztafélék ezentúl otthon is könnyedén elkészíthetők. Ebből a könyvből ugyanis kiderül, hogyan lehet több mint 40 olasz és magyar tésztát kézzelBővebben...?Eredeti ár:5500 FtOriginal price was: 5500 Ft.Online ár:4675 FtCurrent price is: 4675 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:5500 FtOriginal price was: 5500 Ft.Online ár:4675 FtCurrent price is: 4675 Ft.
Termékértékelés
Leírás
Tíz évvel ezelőtt, 2014-ben jelent meg Tóthné Libor Mária első szakácskönyve, a Limara Péksége. Házi pékek alapkönyve, ami az egyik legnagyobb hatású magyar szakácskönyvnek bizonyult, az otthoni kenyérsütési láz elindítója volt, és a 17. kiadásánál tart. Már akkor úgy terveztük, hogy mindenképpen lesz majd folytatása. Addig is, amíg ennek eljött az ide, megszületett a Limara praktikái, a Limara a nagyvilágban és a Limara vendégvárói. Most viszont már valóban itt van az első várva várt folytatása, a Házi pékek receptkönyve.
Ez a könyv is a házi pékeknek szól, és Marcsi kedvenc, gyakran sütött családi receptjeit tartalmazza. Főként ízesített kenyerek találhatók benne, amilyeneket nem mindennap készítünk, de annál jobban ízlenek. Nem hiányoznak a kalácsok, a sós és az édes, a töltött és a töltelék nélküli péksütemények sem, új formákkal és töltelékekkel bővítve a választékot. A pogácsák és a fánkok között pedig igazi különlegességek vannak.
Marcsi biztos sikert garantáló receptjein keresztül már eddig is tízezrek tanultak meg kenyeret és kelt tésztát sütni. Itt az idő az új kihívásokra és a repertoár bővítésére.
Kelt tésztát készíteni élmény, házi péknek lenni nagyon jó. Szerző:Tóthné Libor Mária Kiadó:Csipet Kiadó
További információk
| Tömeg | 796,000 g |
|---|---|
| Méretek | 19 × 214 × 260 mm |
| ISBN | 9786155767159 |
| Kiadási év | 2024 |
| Lapszám | 176 |
| Szerző | |
| Kiadó | |
| Termékcsoport | |
| Kötési mód | keménytábla |
Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.





Értékelések
Még nincsenek értékelések.