ÚJ

Méz, dió, csicseri

Kalas Györgyi
Értékelés: 0 / 5

Original price was: 5990 Ft.Current price is: 5391 Ft.

checkRendelhető
A termék vásárlása után 530 pont jár!

További információk

Tömeg440,000 g
Méretek13 × 190 × 220 mm
ISBN

9789635879526

Kiadási év

2025

Lapszám

88

Szerző

Kiadó

Termékcsoport

Kötési mód

keménytábla

Leírás

Mitől lesz igazán nyúlós egy mac and cheese? Mi a tökéletes pesztó titka? Hány formát tud ölteni egy ünnepi gesztenyemassza? Hogy lehet ősszel és télen színes fogásokat készíteni szezonális alapanyagokból?





Kulináris ismeretterjesztő sorozata legújabb részeként Kalas Györgyi izgalmas, a főzési folyamatokat az alapoktól segítő szakácskönyvvel jelentkezik! A benne található receptek sora régi kedvencekből és új finomságokból épül fel a legfiatalabb ...
Mitől lesz igazán nyúlós egy mac and cheese? Mi a tökéletes pesztó titka? Hány formát tud ölteni egy ünnepi gesztenyemassza? Hogy lehet ősszel és télen színes fogásokat készíteni szezonális alapanyagokból?





Kulináris ismeretterjesztő sorozata legújabb részeként Kalas Györgyi izgalmas, a főzési folyamatokat az alapoktól segítő szakácskönyvvel jelentkezik! A benne található receptek sora régi kedvencekből és új finomságokból épül fel a legfiatalabb szakácsokra szabott, részletes leírással – és a szerzőtől megszokott gasztrotörténeti érdekességekkel. Horváth Ildi rajzai a recepteket nemcsak díszítik, de hasznos ábrákkal is kiegészítik, így ezzel a könyvvel a főzés az első pillanattól kezdve színes-illatos kaland lesz!





Már megjelent:


Sandwich grófja és a nápolyi pizza


Pavlova kisasszony és a dobostorta


Világkóstoló
BővebbenKevesebb

További információk

Tömeg440,000 g
Méretek13 × 190 × 220 mm
ISBN

9789635879526

Kiadási év

2025

Lapszám

88

Szerző

Kiadó

Termékcsoport

Kötési mód

keménytábla

Leírás

Mitől lesz igazán nyúlós egy mac and cheese? Mi a tökéletes pesztó titka? Hány formát tud ölteni egy ünnepi gesztenyemassza? Hogy lehet ősszel és télen színes fogásokat készíteni szezonális alapanyagokból?





Kulináris ismeretterjesztő sorozata legújabb részeként Kalas Györgyi izgalmas, a főzési folyamatokat az alapoktól segítő szakácskönyvvel jelentkezik! A benne található receptek sora régi kedvencekből és új finomságokból épül fel a legfiatalabb ...
Mitől lesz igazán nyúlós egy mac and cheese? Mi a tökéletes pesztó titka? Hány formát tud ölteni egy ünnepi gesztenyemassza? Hogy lehet ősszel és télen színes fogásokat készíteni szezonális alapanyagokból?





Kulináris ismeretterjesztő sorozata legújabb részeként Kalas Györgyi izgalmas, a főzési folyamatokat az alapoktól segítő szakácskönyvvel jelentkezik! A benne található receptek sora régi kedvencekből és új finomságokból épül fel a legfiatalabb szakácsokra szabott, részletes leírással – és a szerzőtől megszokott gasztrotörténeti érdekességekkel. Horváth Ildi rajzai a recepteket nemcsak díszítik, de hasznos ábrákkal is kiegészítik, így ezzel a könyvvel a főzés az első pillanattól kezdve színes-illatos kaland lesz!





Már megjelent:


Sandwich grófja és a nápolyi pizza


Pavlova kisasszony és a dobostorta


Világkóstoló
BővebbenKevesebb

Original price was: 5990 Ft.Current price is: 5391 Ft.

checkRendelhető
A termék vásárlása után 530 pont jár!
Értékelés: 0 / 5

Kapcsolódó termékek

    • Pavlova kisasszony és a dobostorta - A sütemények története
      • -15%
          Pavlova kisasszony és a dobostorta - A sütemények története
        • Pavlova kisasszony és a dobostorta - A sütemények története

          Kalas Györgyi
          Te is szereted a mézeskalácsot, a csokitortát meg az almáspitét? És azon elgondolkodtál már, hogy ki találta ki, miből és hogyan lehet ilyen finomságokat sütni? Vajon miért kerek a torta
          Bővebben...
        • Original price was: 4990 Ft.Current price is: 4242 Ft.
        • Értékelés: 0 / 5
          Original price was: 4990 Ft.Current price is: 4242 Ft.
        • Nincs készleten
        Magyar tengeri gasztrokönyv - Balatoni történetek, helyek, ételek
        • Nincs készleten
          -15%
            Nincs készleten
          Magyar tengeri gasztrokönyv - Balatoni történetek, helyek, ételek
        • Magyar tengeri gasztrokönyv - Balatoni történetek, helyek, ételek

          Kalas Györgyi
          A balatoni gasztronómia már régen túlmutat a hekk-lángos-főtt kukorica hármasán, az utóbbi időben a tó környékén számos, jó minőségű standételt kínáló hely nyílt. Kalas György
          Bővebben...
        • Original price was: 3490 Ft.Current price is: 2967 Ft.
        • Értékelés: 0 / 5
          Original price was: 3490 Ft.Current price is: 2967 Ft.
        • Tilda és a kövér macska
          • -15%
              Tilda és a kövér macska
            • Tilda és a kövér macska

              Kalas Györgyi
              Tilda egyedül unatkozik anyukája éttermében, a Bodzásban. Pedig a barátai jobbnál jobb helyeken nyaralnak. Csak neki kell otthon ülnie, míg az anyukája a híres vendégekre főz! Ám beüt
              Bővebben...
            • Original price was: 2990 Ft.Current price is: 2542 Ft.
            • Értékelés: 0 / 5
              Original price was: 2990 Ft.Current price is: 2542 Ft.
            • Malacbújócska - Tölgyerdő meséi
              • -15%
                  Malacbújócska - Tölgyerdő meséi
                • Malacbújócska - Tölgyerdő meséi

                  Julia Donaldson
                  Tyúk és Malac bújócskáznak. Malac mindenkire rábukkan, csak éppen Tyúkot nem találja. Segíts te is a keresésben! Szerző:Julia DonaldsonKiad
                  Bővebben...
                • Original price was: 2690 Ft.Current price is: 2287 Ft.
                • Értékelés: 0 / 5
                  Original price was: 2690 Ft.Current price is: 2287 Ft.
                • Mackó levelei - Tölgyerdő meséi
                  • -15%
                      Mackó levelei - Tölgyerdő meséi
                    • Mackó levelei - Tölgyerdő meséi

                      Julia Donaldson
                      Mackó levelet ír. Egyet, kettőt, hármat... Vajon ki kapja a leveleket? Nyisd ki az ablakokat és megtudod! Szerző:Julia DonaldsonKiadó:Pagony Kia
                      Bővebben...
                    • Original price was: 2690 Ft.Current price is: 2287 Ft.
                    • Értékelés: 0 / 5
                      Original price was: 2690 Ft.Current price is: 2287 Ft.

                  Termékértékelés

                  Leírás

                  Mitől lesz igazán nyúlós egy mac and cheese? Mi a tökéletes pesztó titka? Hány formát tud ölteni egy ünnepi gesztenyemassza? Hogy lehet ősszel és télen színes fogásokat készíteni szezonális alapanyagokból?

                  Kulináris ismeretterjesztő sorozata legújabb részeként Kalas Györgyi izgalmas, a főzési folyamatokat az alapoktól segítő szakácskönyvvel jelentkezik! A benne található receptek sora régi kedvencekből és új finomságokból épül fel a legfiatalabb szakácsokra szabott, részletes leírással – és a szerzőtől megszokott gasztrotörténeti érdekességekkel. Horváth Ildi rajzai a recepteket nemcsak díszítik, de hasznos ábrákkal is kiegészítik, így ezzel a könyvvel a főzés az első pillanattól kezdve színes-illatos kaland lesz!

                  Már megjelent:

                  Sandwich grófja és a nápolyi pizza

                  Pavlova kisasszony és a dobostorta

                  Világkóstoló Szerző:Kalas Györgyi Kiadó:Pagony Kiadó Kft.

                  További információk

                  Tömeg440,000 g
                  Méretek13 × 190 × 220 mm
                  ISBN

                  9789635879526

                  Kiadási év

                  2025

                  Lapszám

                  88

                  Szerző

                  Kiadó

                  Termékcsoport

                  Kötési mód

                  keménytábla

                  Értékelések

                  Még nincsenek értékelések.

                  Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.