Növényi étrend 2 - Az utolsó morzsáig - Több, mint 140 növényi alapú, pénztárcabarát, maradékmentes recept a bolygóért
További információk
| Tömeg | 700,000 g |
|---|---|
| Méretek | 20 × 190 × 230 mm |
| ISBN | 9789635075928 |
| Kiadási év | 2024 |
| Lapszám | 367 |
| Szerző | |
| Kiadó | |
| Termékcsoport | |
| Kötési mód | puha kötés |
Leírás
Carleigh Bodrug, The New York Times bestseller szerzőjének vadonatúj, várva várt második szakácskönyvét tartod a kezedben. Carleigh rendkívül népszerű, Scrappy Cooking (Főzzünk maradékokból) közösségi médiasorozatából kiindulva ez a szakácskönyv több mint 140 teljes értékű, növényi alapú receptet tartalmaz, amelyben a szerző egyszerű és könnyen elkészíthető vegán ...
Carleigh Bodrug, The New York Times bestseller szerzőjének vadonatúj, várva várt második szakácskönyvét tartod a kezedben. Carleigh rendkívül népszerű, Scrappy Cooking (Főzzünk maradékokból) közösségi médiasorozatából kiindulva ez a szakácskönyv több mint 140 teljes értékű, növényi alapú receptet tartalmaz, amelyben a szerző egyszerű és könnyen elkészíthető vegán receptekkel mutatja meg, hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet a hűtőben és kamrában fellelhető élelmiszerekből. A könyvben fellelhető tippek és receptek segítségével nem csupán a környezetünk (és a pénztárcánk), hanem az egészségünk szempontjából is a tudatosabb táplálkozás felé indulhatunk el.
Pesztó készül reteklevélből, nyári tekercs a brokkoli szárából, smoothie-alap a fonnyadozó zöldekből, csodás fűszer a paradicsom szárított héjából, edzés előtti teljesítményfokozó-szer céklából … Itt semmi sem vész kárba!
Ismerd meg az igazi maradékmentő konyha tápláló és egészséges receptjeit!
•Tippek és megoldások a hatékony maradékmentő konyha kialakítására.
•A rugalmas Razzia a konyhában receptekkel szinte bármilyen zöldséget, gabonát vagy babfélét felhasználhatsz.
•Nézd meg, mi lapul épp a hűtődben, majd csapd fel a „Ha ez van otthon, mit készíts belőle?” táblázatot, ahol remek fogásokat készíthetsz olyan gyakran elpazarolt élelmiszerekből, mint a száraz kenyér vagy a kissé fonnyadt zöldségek.
•Reggeli-, ebéd- és vacsorareceptek, illetve fantasztikus desszertek, amelyekhez olyan ételeket használunk fel, amiket egyébként hajlamosak lennénk kidobni. (Mindezt gluténmentes, olajmentes és diómentes alternatívák feltüntetésével.)
•És az egyik legizgalmasabb rész: Befőttek, porok, pácok – ahol tényleg mindent felhasználhatsz, az utolsó morzsáig!
„A maradékok hasznosítása nem a tökéletességről szól – épp ellenkezőleg. Üdvözöllek ebben a klubban, ahol az a legfontosabb, hogy érjük be azzal, amink van, tanuljunk meg improvizálni, kövessük el a magunk hibáit, a végén pedig rukkoljunk elő valami finom, tápláló étellel.”
– Carleigh Bodrug
További információk
| Tömeg | 700,000 g |
|---|---|
| Méretek | 20 × 190 × 230 mm |
| ISBN | 9789635075928 |
| Kiadási év | 2024 |
| Lapszám | 367 |
| Szerző | |
| Kiadó | |
| Termékcsoport | |
| Kötési mód | puha kötés |
Leírás
Carleigh Bodrug, The New York Times bestseller szerzőjének vadonatúj, várva várt második szakácskönyvét tartod a kezedben. Carleigh rendkívül népszerű, Scrappy Cooking (Főzzünk maradékokból) közösségi médiasorozatából kiindulva ez a szakácskönyv több mint 140 teljes értékű, növényi alapú receptet tartalmaz, amelyben a szerző egyszerű és könnyen elkészíthető vegán ...
Carleigh Bodrug, The New York Times bestseller szerzőjének vadonatúj, várva várt második szakácskönyvét tartod a kezedben. Carleigh rendkívül népszerű, Scrappy Cooking (Főzzünk maradékokból) közösségi médiasorozatából kiindulva ez a szakácskönyv több mint 140 teljes értékű, növényi alapú receptet tartalmaz, amelyben a szerző egyszerű és könnyen elkészíthető vegán receptekkel mutatja meg, hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet a hűtőben és kamrában fellelhető élelmiszerekből. A könyvben fellelhető tippek és receptek segítségével nem csupán a környezetünk (és a pénztárcánk), hanem az egészségünk szempontjából is a tudatosabb táplálkozás felé indulhatunk el.
Pesztó készül reteklevélből, nyári tekercs a brokkoli szárából, smoothie-alap a fonnyadozó zöldekből, csodás fűszer a paradicsom szárított héjából, edzés előtti teljesítményfokozó-szer céklából … Itt semmi sem vész kárba!
Ismerd meg az igazi maradékmentő konyha tápláló és egészséges receptjeit!
•Tippek és megoldások a hatékony maradékmentő konyha kialakítására.
•A rugalmas Razzia a konyhában receptekkel szinte bármilyen zöldséget, gabonát vagy babfélét felhasználhatsz.
•Nézd meg, mi lapul épp a hűtődben, majd csapd fel a „Ha ez van otthon, mit készíts belőle?” táblázatot, ahol remek fogásokat készíthetsz olyan gyakran elpazarolt élelmiszerekből, mint a száraz kenyér vagy a kissé fonnyadt zöldségek.
•Reggeli-, ebéd- és vacsorareceptek, illetve fantasztikus desszertek, amelyekhez olyan ételeket használunk fel, amiket egyébként hajlamosak lennénk kidobni. (Mindezt gluténmentes, olajmentes és diómentes alternatívák feltüntetésével.)
•És az egyik legizgalmasabb rész: Befőttek, porok, pácok – ahol tényleg mindent felhasználhatsz, az utolsó morzsáig!
„A maradékok hasznosítása nem a tökéletességről szól – épp ellenkezőleg. Üdvözöllek ebben a klubban, ahol az a legfontosabb, hogy érjük be azzal, amink van, tanuljunk meg improvizálni, kövessük el a magunk hibáit, a végén pedig rukkoljunk elő valami finom, tápláló étellel.”
– Carleigh Bodrug
Kapcsolódó termékek
- -15%
Olvass az emberekben /A módszer, amit az FBI és az Amerikai Egyesült Államok hadserege alkalmaz
Dr. David J. LiebermanTechnikák, melyeket az FBI, az amerikai kormány és több ország speciális alakulatai is használnak Ez a könyv nem a testbeszéddel kapcsolatos újrahasznosított elképzelések gyűjteményeBővebben...?Eredeti ár:5690 FtOriginal price was: 5690 Ft.Online ár:4837 FtCurrent price is: 4837 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:5690 FtOriginal price was: 5690 Ft.Online ár:4837 FtCurrent price is: 4837 Ft.
- -15%
Hogy ne halj meg
Dr. Michael Greger Md"Ételek, amelyek évekkel hosszabbíthatják meg az életedet - ismerd meg Dr. Greger napi tanácsait!A hihetetlen népszerűségnek örvendő NutritionFacts.org weboldalt működtető orvos Hogy neBővebben...?Eredeti ár:7690 FtOriginal price was: 7690 Ft.Online ár:6537 FtCurrent price is: 6537 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:7690 FtOriginal price was: 7690 Ft.Online ár:6537 FtCurrent price is: 6537 Ft.
- Nincs készleten-15%
A titok, ami megváltoztatta az életem /Hétköznapi emberek sikertörténetei
Rhonda ByrneA titok, amit több millió ember életét megváltoztatta Az elmúlt évtizedben Rhonda Byrne A Titok című bestsellere igazi jelenségként változtatta meg a világot, és tagadhatatlanul rendkBővebben...?Eredeti ár:5490 FtOriginal price was: 5490 Ft.Online ár:4667 FtCurrent price is: 4667 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:5490 FtOriginal price was: 5490 Ft.Online ár:4667 FtCurrent price is: 4667 Ft.
- -15%
A hős
Rhonda ByrneKépzeld el, mi lenne, ha létezne egy térkép, amelyik megmutatná, hogyan juthatsz el onnan, ahol jelenleg vagy, az elképzelhető leggazdagabb, legteljesebb és legkáprázatosabb életig, amelybeBővebben...?Eredeti ár:5490 FtOriginal price was: 5490 Ft.Online ár:4667 FtCurrent price is: 4667 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:5490 FtOriginal price was: 5490 Ft.Online ár:4667 FtCurrent price is: 4667 Ft.
- -15%
ÚT A SZERELEMHEZ /TEREMTSD MEG ÁLMAID PÁRKAPCSOLATÁT!
Chris PrentissA mély, szerető, gyümölcsöző és megnyugtató kapcsolatok világa különleges világ, amelynek csak kevés lakója van. Ebből a könyvből megtudhatod, miért oly kevesek kiváltsága ez, ésBővebben...?Eredeti ár:3290 FtOriginal price was: 3290 Ft.Online ár:2797 FtCurrent price is: 2797 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:3290 FtOriginal price was: 3290 Ft.Online ár:2797 FtCurrent price is: 2797 Ft.
Termékértékelés
Leírás
Spórolj, csökkentsd az élelmiszer-pazarlást, és étkezz egészségesebben, mint valaha!
Carleigh Bodrug, The New York Times bestseller szerzőjének vadonatúj, várva várt második szakácskönyvét tartod a kezedben. Carleigh rendkívül népszerű, Scrappy Cooking (Főzzünk maradékokból) közösségi médiasorozatából kiindulva ez a szakácskönyv több mint 140 teljes értékű, növényi alapú receptet tartalmaz, amelyben a szerző egyszerű és könnyen elkészíthető vegán receptekkel mutatja meg, hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet a hűtőben és kamrában fellelhető élelmiszerekből. A könyvben fellelhető tippek és receptek segítségével nem csupán a környezetünk (és a pénztárcánk), hanem az egészségünk szempontjából is a tudatosabb táplálkozás felé indulhatunk el.
Pesztó készül reteklevélből, nyári tekercs a brokkoli szárából, smoothie-alap a fonnyadozó zöldekből, csodás fűszer a paradicsom szárított héjából, edzés előtti teljesítményfokozó-szer céklából … Itt semmi sem vész kárba!
Ismerd meg az igazi maradékmentő konyha tápláló és egészséges receptjeit!
•Tippek és megoldások a hatékony maradékmentő konyha kialakítására.
•A rugalmas Razzia a konyhában receptekkel szinte bármilyen zöldséget, gabonát vagy babfélét felhasználhatsz.
•Nézd meg, mi lapul épp a hűtődben, majd csapd fel a „Ha ez van otthon, mit készíts belőle?” táblázatot, ahol remek fogásokat készíthetsz olyan gyakran elpazarolt élelmiszerekből, mint a száraz kenyér vagy a kissé fonnyadt zöldségek.
•Reggeli-, ebéd- és vacsorareceptek, illetve fantasztikus desszertek, amelyekhez olyan ételeket használunk fel, amiket egyébként hajlamosak lennénk kidobni. (Mindezt gluténmentes, olajmentes és diómentes alternatívák feltüntetésével.)
•És az egyik legizgalmasabb rész: Befőttek, porok, pácok – ahol tényleg mindent felhasználhatsz, az utolsó morzsáig!
„A maradékok hasznosítása nem a tökéletességről szól – épp ellenkezőleg. Üdvözöllek ebben a klubban, ahol az a legfontosabb, hogy érjük be azzal, amink van, tanuljunk meg improvizálni, kövessük el a magunk hibáit, a végén pedig rukkoljunk elő valami finom, tápláló étellel.”
– Carleigh Bodrug
Szerző:Carleigh Bodrug Kiadó:Édesvíz Kiadó Kft.
További információk
| Tömeg | 700,000 g |
|---|---|
| Méretek | 20 × 190 × 230 mm |
| ISBN | 9789635075928 |
| Kiadási év | 2024 |
| Lapszám | 367 |
| Szerző | |
| Kiadó | |
| Termékcsoport | |
| Kötési mód | puha kötés |
Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.






Értékelések
Még nincsenek értékelések.