Olasz szakácskönyv - Toscanától Szicíliáig

    Illés Andrea
    Értékelés: 0 / 5

    Original price was: 6995 Ft.Current price is: 6296 Ft.

    checkRendelhető
    A termék vásárlása után 620 pont jár!

    További információk

    Tömeg796,000 g
    Méretek19 × 170 × 227 mm
    ISBN

    9789636850418

    Kiadási év

    2025

    Lapszám

    216

    Szerző

    Kiadó

    Termékcsoport

    Kötési mód

    keménytábla

    Leírás

    Mert az olasz konyha nem csak a spagettit és a pizzát jelenti…

    Elevenítsünk fel egy-egy olasz vakációt, és főzzünk úgy, mint az olaszok! Vásároljuk meg a friss alapanyagokat, és töltsük meg konyhánkat a napfény és az életöröm hangulatával! Va bene?

    Az itáliai konyha hagyományos receptjeit és különlegességeit ismertető kulturális szakácskönyv régióról régióra, a tradicionális helyi menüsort követve vezet be Olaszország konyhaművészetébe, a hazaitól...
    Mert az olasz konyha nem csak a spagettit és a pizzát jelenti…

    Elevenítsünk fel egy-egy olasz vakációt, és főzzünk úgy, mint az olaszok! Vásároljuk meg a friss alapanyagokat, és töltsük meg konyhánkat a napfény és az életöröm hangulatával! Va bene?

    Az itáliai konyha hagyományos receptjeit és különlegességeit ismertető kulturális szakácskönyv régióról régióra, a tradicionális helyi menüsort követve vezet be Olaszország konyhaművészetébe, a hazaitól eltérő étkezési szokásaiba, és megadja a magyar szokásokhoz való alkalmazkodás tippjeit is. Az olasz konyha nem csak pizzából és tésztából áll: a könyvben számos leves, hús- és zöldségétel, desszert, ital, sőt lekvár receptje is olvasható. Megtudhatjuk belőle, milyen is az a genovai bazsalikom; mi a titka a modenai balzsamecetnek és a pármai sonkának; hogy készül az igazi olasz kuglóf, a panettone; ehetünk-e padlizsánt csokoládéval… és borjúhúst tonhallal; hogyan készítsünk házi limoncellót.

    Az izgalmas gasztroutazást gyönyörű fotók teszik még átélhetőbbé.


    Tudta, hogy:

    - miért tökéletes választás az extra szűz liguriai olívaolajnak?

    - Marche régió jellegzetes ünnepi fogása Windischgrätz herceg nevét őrzi?

    - már Boccaccio Dekameronjában is szóba kerül a parmezán sajt?

    - milyen ünnepekhez kötődnek Olaszországban a libaételek?

    - mit esznek Velencében Szent Márk ünnepén?

    - mi az a Ferragosto, és milyen fogásokat tálalnak fel ekkor?
    BővebbenKevesebb

    További információk

    Tömeg796,000 g
    Méretek19 × 170 × 227 mm
    ISBN

    9789636850418

    Kiadási év

    2025

    Lapszám

    216

    Szerző

    Kiadó

    Termékcsoport

    Kötési mód

    keménytábla

    Leírás

    Mert az olasz konyha nem csak a spagettit és a pizzát jelenti…

    Elevenítsünk fel egy-egy olasz vakációt, és főzzünk úgy, mint az olaszok! Vásároljuk meg a friss alapanyagokat, és töltsük meg konyhánkat a napfény és az életöröm hangulatával! Va bene?

    Az itáliai konyha hagyományos receptjeit és különlegességeit ismertető kulturális szakácskönyv régióról régióra, a tradicionális helyi menüsort követve vezet be Olaszország konyhaművészetébe, a hazaitól...
    Mert az olasz konyha nem csak a spagettit és a pizzát jelenti…

    Elevenítsünk fel egy-egy olasz vakációt, és főzzünk úgy, mint az olaszok! Vásároljuk meg a friss alapanyagokat, és töltsük meg konyhánkat a napfény és az életöröm hangulatával! Va bene?

    Az itáliai konyha hagyományos receptjeit és különlegességeit ismertető kulturális szakácskönyv régióról régióra, a tradicionális helyi menüsort követve vezet be Olaszország konyhaművészetébe, a hazaitól eltérő étkezési szokásaiba, és megadja a magyar szokásokhoz való alkalmazkodás tippjeit is. Az olasz konyha nem csak pizzából és tésztából áll: a könyvben számos leves, hús- és zöldségétel, desszert, ital, sőt lekvár receptje is olvasható. Megtudhatjuk belőle, milyen is az a genovai bazsalikom; mi a titka a modenai balzsamecetnek és a pármai sonkának; hogy készül az igazi olasz kuglóf, a panettone; ehetünk-e padlizsánt csokoládéval… és borjúhúst tonhallal; hogyan készítsünk házi limoncellót.

    Az izgalmas gasztroutazást gyönyörű fotók teszik még átélhetőbbé.


    Tudta, hogy:

    - miért tökéletes választás az extra szűz liguriai olívaolajnak?

    - Marche régió jellegzetes ünnepi fogása Windischgrätz herceg nevét őrzi?

    - már Boccaccio Dekameronjában is szóba kerül a parmezán sajt?

    - milyen ünnepekhez kötődnek Olaszországban a libaételek?

    - mit esznek Velencében Szent Márk ünnepén?

    - mi az a Ferragosto, és milyen fogásokat tálalnak fel ekkor?
    BővebbenKevesebb

    Original price was: 6995 Ft.Current price is: 6296 Ft.

    checkRendelhető
    A termék vásárlása után 620 pont jár!
    Értékelés: 0 / 5

    Kapcsolódó termékek

      • Nincs készleten
      Óvodások daloskönyve
      • Nincs készleten
        -15%
          Nincs készleten
        Óvodások daloskönyve
      • Óvodások daloskönyve

        Illés Andrea
        A 3–6 éves gyerekek érzelmi és értelmi fejlődésében, intelligenciájuk és érzékenységük finomodásában fontos szerepe van a dallamos mondókáknak, az egyszerűbb, majd egyre bővülő
        Bővebben...?
      • Original price was: 4995 Ft.Current price is: 4246 Ft.
      • Értékelés: 0 / 5
        Original price was: 4995 Ft.Current price is: 4246 Ft.
      • Karácsonyi énekes mesekönyv §K
        • -15%
            Karácsonyi énekes mesekönyv §K
          • Karácsonyi énekes mesekönyv §K

            Illés Andrea
            Hogyan készül Noel és kisöccse, Olivér a karácsonyra? Mit is ünneplünk karácsonykor? Mikor érkezik a mikulás? Ki segít a karácsonyfadíszítésben? És a mézeskalácssütésben? Kik dís
            Bővebben...?
          • Original price was: 4475 Ft.Current price is: 3804 Ft.
          • Értékelés: 0 / 5
            Original price was: 4475 Ft.Current price is: 3804 Ft.
          • Bakancslista - Irány a Balaton! - Kihagyhatatlan élmények minden évszakban - Bakancslista
            • Hagyományos mesterségek mindentudója
              • -15%
                  Hagyományos mesterségek mindentudója
                • Hagyományos mesterségek mindentudója

                  Illés Andrea
                  Téged hogy hívnak? Csak nem Kovácsnak, Bognárnak, Fazekasnak, esetleg Tímárnak? Tudod-e, hogy mit jelent a családneved? Tudod-e, hogy talán épp az üknagypapád üknagypapája azt a foglalkoz
                  Bővebben...?
                • Original price was: 5995 Ft.Current price is: 5096 Ft.
                • Értékelés: 0 / 5
                  Original price was: 5995 Ft.Current price is: 5096 Ft.
                • Magyar kincsek, ereklyék - Múltidéző tárgyi emlékeink
                  • -15%
                      Magyar kincsek, ereklyék - Múltidéző tárgyi emlékeink
                    • Magyar kincsek, ereklyék - Múltidéző tárgyi emlékeink

                      Illés Andrea
                      Magyar kincsek, ereklyék című kötetünkben a magyarsághoz fűződő értékes, múltidéző tárgyi emlékeket szedtük csokorba, felidézve a hozzájuk kapcsolódó, fordulatos históriákat és
                      Bővebben...?
                    • Original price was: 7975 Ft.Current price is: 6779 Ft.
                    • Értékelés: 0 / 5
                      Original price was: 7975 Ft.Current price is: 6779 Ft.

                  Termékértékelés

                  Leírás

                  Mert az olasz konyha nem csak a spagettit és a pizzát jelenti…

                  Elevenítsünk fel egy-egy olasz vakációt, és főzzünk úgy, mint az olaszok! Vásároljuk meg a friss alapanyagokat, és töltsük meg konyhánkat a napfény és az életöröm hangulatával! Va bene?

                  Az itáliai konyha hagyományos receptjeit és különlegességeit ismertető kulturális szakácskönyv régióról régióra, a tradicionális helyi menüsort követve vezet be Olaszország konyhaművészetébe, a hazaitól eltérő étkezési szokásaiba, és megadja a magyar szokásokhoz való alkalmazkodás tippjeit is. Az olasz konyha nem csak pizzából és tésztából áll: a könyvben számos leves, hús- és zöldségétel, desszert, ital, sőt lekvár receptje is olvasható. Megtudhatjuk belőle, milyen is az a genovai bazsalikom; mi a titka a modenai balzsamecetnek és a pármai sonkának; hogy készül az igazi olasz kuglóf, a panettone; ehetünk-e padlizsánt csokoládéval… és borjúhúst tonhallal; hogyan készítsünk házi limoncellót.

                  Az izgalmas gasztroutazást gyönyörű fotók teszik még átélhetőbbé.

                  Tudta, hogy:

                  – miért tökéletes választás az extra szűz liguriai olívaolajnak?

                  – Marche régió jellegzetes ünnepi fogása Windischgrätz herceg nevét őrzi?

                  – már Boccaccio Dekameronjában is szóba kerül a parmezán sajt?

                  – milyen ünnepekhez kötődnek Olaszországban a libaételek?

                  – mit esznek Velencében Szent Márk ünnepén?

                  – mi az a Ferragosto, és milyen fogásokat tálalnak fel ekkor? Szerző:Illés Andrea Kiadó:Scolar Kiadó

                  További információk

                  Tömeg796,000 g
                  Méretek19 × 170 × 227 mm
                  ISBN

                  9789636850418

                  Kiadási év

                  2025

                  Lapszám

                  216

                  Szerző

                  Kiadó

                  Termékcsoport

                  Kötési mód

                  keménytábla

                  Értékelések

                  Még nincsenek értékelések.

                  Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.