Parázs és füst - A nagy grillkönyv
Elfogyott
További információk
| Tömeg | 844,000 g |
|---|---|
| Méretek | 21 × 200 × 240 mm |
| ISBN | 9789633249888 |
| Kiadási év | 2022 |
| Lapszám | 220 |
| Szerző | |
| Kiadó | |
| Termékcsoport | |
| Kötési mód | keménytábla |
Leírás
Stiller Tamás könyve olyan átfogó, étvágygerjesztő fotókkal gazdagon illusztrált ...
Stiller Tamás könyve olyan átfogó, étvágygerjesztő fotókkal gazdagon illusztrált kiadvány, melynek segítségével kezdők és haladók egyaránt elsajátíthatják az alaptechnikákat, illetve fejleszthetik grill- és barbecue-fogásaikat, legyen szó házilag készített szendvicsről, emeletes hamburgerről, zamatos szárnyassültről, ínycsiklandó halételről vagy komoly marhasteakről. Hétköznapi gyors vacsorák, hétvégi lakomák, vegetáriánus ételek, igazi partikaják, valamint a több időt igénylő, lassan készített komolyabb húsfélék receptjeit is megtaláljuk a könyvben. A közel 70 recept mellett számtalan eszköztippet és praktikát tartalmazó kötet elméleti és gyakorlati tanácsokkal vezet be minket a grill&barbecue világába. A siker rövid és hosszú távon is garantált!
További információk
| Tömeg | 844,000 g |
|---|---|
| Méretek | 21 × 200 × 240 mm |
| ISBN | 9789633249888 |
| Kiadási év | 2022 |
| Lapszám | 220 |
| Szerző | |
| Kiadó | |
| Termékcsoport | |
| Kötési mód | keménytábla |
Leírás
Stiller Tamás könyve olyan átfogó, étvágygerjesztő fotókkal gazdagon illusztrált ...
Stiller Tamás könyve olyan átfogó, étvágygerjesztő fotókkal gazdagon illusztrált kiadvány, melynek segítségével kezdők és haladók egyaránt elsajátíthatják az alaptechnikákat, illetve fejleszthetik grill- és barbecue-fogásaikat, legyen szó házilag készített szendvicsről, emeletes hamburgerről, zamatos szárnyassültről, ínycsiklandó halételről vagy komoly marhasteakről. Hétköznapi gyors vacsorák, hétvégi lakomák, vegetáriánus ételek, igazi partikaják, valamint a több időt igénylő, lassan készített komolyabb húsfélék receptjeit is megtaláljuk a könyvben. A közel 70 recept mellett számtalan eszköztippet és praktikát tartalmazó kötet elméleti és gyakorlati tanácsokkal vezet be minket a grill&barbecue világába. A siker rövid és hosszú távon is garantált!
Elfogyott
Kapcsolódó termékek
- -10%
Parázs és füst – Négy évszak
Stiller TamásA nagy sikerű „Parázs és Füst ? a nagy grillkönyv” folytatását tartja a kezében az olvasó. Ám amíg az első kötet a kezdőknek szólt, a jelenlegi már új szintet képvisel. A könyvBővebben...?Eredeti ár:7290 FtOriginal price was: 7290 Ft.Online ár:6561 FtCurrent price is: 6561 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:7290 FtOriginal price was: 7290 Ft.Online ár:6561 FtCurrent price is: 6561 Ft.
- Nincs készleten-15%
Hogyan altassunk kisbabát? /Gyakorlati altatási tanácsok hároméves korig
Judy BarrattMindenki szeretne az egész családnak békés éjszakai alvást biztosítani, de azok a technikák, amik az egyik babánál működnek, nem biztos, hogy a másiknál is beválnak. A könyvben leírtBővebben...?Eredeti ár:2900 FtOriginal price was: 2900 Ft.Online ár:2465 FtCurrent price is: 2465 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:2900 FtOriginal price was: 2900 Ft.Online ár:2465 FtCurrent price is: 2465 Ft.
- Nincs készleten-15%
66 újabb magyar találmány
Köteles ViktóriaImmár öt éve annak, hogy megjelent Köteles Viktória 88 magyar találmány című könyve, mely óriási sikert hozott szerzőjének és kiadónknak egyaránt. Ám a világ nem áll meg, nap mintBővebben...?Eredeti ár:3900 FtOriginal price was: 3900 Ft.Online ár:3315 FtCurrent price is: 3315 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:3900 FtOriginal price was: 3900 Ft.Online ár:3315 FtCurrent price is: 3315 Ft.
- Nincs készleten-15%
Süti vagy nem süti /Több mint 60 gyors és különleges édesség gasztrobloggerektől
VálogatásA Caféblog 15 bloggere több mint 60 gyors és különleges édességet gyűjtött össze ebben a könyvben, sütiket és sütés nélküli finomságokat, melyek jól használhatók rohanós hétközBővebben...?Eredeti ár:3900 FtOriginal price was: 3900 Ft.Online ár:3315 FtCurrent price is: 3315 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:3900 FtOriginal price was: 3900 Ft.Online ár:3315 FtCurrent price is: 3315 Ft.
- Nincs készleten-15%
Süssünk cukor nélkül! /Glutén- és laktózmentes kenyerek, torták, sütemények
Sabine PerndlEgyre több embert érint valamilyen élelmiszer-intolerancia; emiatt sokan küzdenek olyan krónikus bántalmakkal, mint a felfúvódás, teltségérzet, fáradtság, motivációhiány, túlsúly vagBővebben...?Eredeti ár:3300 FtOriginal price was: 3300 Ft.Online ár:2805 FtCurrent price is: 2805 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:3300 FtOriginal price was: 3300 Ft.Online ár:2805 FtCurrent price is: 2805 Ft.
Termékértékelés
Leírás
Az emberiség és a tűz kapcsolata közel nyolcszázezer éves múltra tekint vissza, némi túlzással állíthatjuk, hogy a tűz felett elkészített ennivaló, azaz a grillezés technikája az egyik legősibb ételkészítési módszer. Mégis, mindannyian belefutottunk már kiszárított csirkehúsba, keményre sütött steakekbe vagy elégetett zöldségekbe, a legnagyobb igyekezetünk ellenére is.
Stiller Tamás könyve olyan átfogó, étvágygerjesztő fotókkal gazdagon illusztrált kiadvány, melynek segítségével kezdők és haladók egyaránt elsajátíthatják az alaptechnikákat, illetve fejleszthetik grill- és barbecue-fogásaikat, legyen szó házilag készített szendvicsről, emeletes hamburgerről, zamatos szárnyassültről, ínycsiklandó halételről vagy komoly marhasteakről. Hétköznapi gyors vacsorák, hétvégi lakomák, vegetáriánus ételek, igazi partikaják, valamint a több időt igénylő, lassan készített komolyabb húsfélék receptjeit is megtaláljuk a könyvben. A közel 70 recept mellett számtalan eszköztippet és praktikát tartalmazó kötet elméleti és gyakorlati tanácsokkal vezet be minket a grill&barbecue világába. A siker rövid és hosszú távon is garantált!
Szerző:Stiller Tamás Kiadó:Central Könyvek
További információk
| Tömeg | 844,000 g |
|---|---|
| Méretek | 21 × 200 × 240 mm |
| ISBN | 9789633249888 |
| Kiadási év | 2022 |
| Lapszám | 220 |
| Szerző | |
| Kiadó | |
| Termékcsoport | |
| Kötési mód | keménytábla |
Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.






Értékelések
Még nincsenek értékelések.