Nincs készleten

Parázs és füst - A nagy grillkönyv

Stiller Tamás
Értékelés: 0 / 5

Original price was: 6290 Ft.Current price is: 5347 Ft.

checkNincs készleten
i Az előjegyzés nem minősül automatikusan megrendelésnek. A termék beérkezését követően e-mailben értesítjük Önt, mely után a levélben található linken keresztül kosárba tudja tenni a terméket és le tudja adni a megrendelését.

Elfogyott

A termék vásárlása után 530 pont jár!

További információk

Tömeg844,000 g
Méretek21 × 200 × 240 mm
ISBN

9789633249888

Kiadási év

2022

Lapszám

220

Szerző

Kiadó

Termékcsoport

Kötési mód

keménytábla

Leírás

Az emberiség és a tűz kapcsolata közel nyolcszázezer éves múltra tekint vissza, némi túlzással állíthatjuk, hogy a tűz felett elkészített ennivaló, azaz a grillezés technikája az egyik legősibb ételkészítési módszer. Mégis, mindannyian belefutottunk már kiszárított csirkehúsba, keményre sütött steakekbe vagy elégetett zöldségekbe, a legnagyobb igyekezetünk ellenére is.
Stiller Tamás könyve olyan átfogó, étvágygerjesztő fotókkal gazdagon illusztrált ...
Az emberiség és a tűz kapcsolata közel nyolcszázezer éves múltra tekint vissza, némi túlzással állíthatjuk, hogy a tűz felett elkészített ennivaló, azaz a grillezés technikája az egyik legősibb ételkészítési módszer. Mégis, mindannyian belefutottunk már kiszárított csirkehúsba, keményre sütött steakekbe vagy elégetett zöldségekbe, a legnagyobb igyekezetünk ellenére is.
Stiller Tamás könyve olyan átfogó, étvágygerjesztő fotókkal gazdagon illusztrált kiadvány, melynek segítségével kezdők és haladók egyaránt elsajátíthatják az alaptechnikákat, illetve fejleszthetik grill- és barbecue-fogásaikat, legyen szó házilag készített szendvicsről, emeletes hamburgerről, zamatos szárnyassültről, ínycsiklandó halételről vagy komoly marhasteakről. Hétköznapi gyors vacsorák, hétvégi lakomák, vegetáriánus ételek, igazi partikaják, valamint a több időt igénylő, lassan készített komolyabb húsfélék receptjeit is megtaláljuk a könyvben. A közel 70 recept mellett számtalan eszköztippet és praktikát tartalmazó kötet elméleti és gyakorlati tanácsokkal vezet be minket a grill&barbecue világába. A siker rövid és hosszú távon is garantált!
BővebbenKevesebb

További információk

Tömeg844,000 g
Méretek21 × 200 × 240 mm
ISBN

9789633249888

Kiadási év

2022

Lapszám

220

Szerző

Kiadó

Termékcsoport

Kötési mód

keménytábla

Leírás

Az emberiség és a tűz kapcsolata közel nyolcszázezer éves múltra tekint vissza, némi túlzással állíthatjuk, hogy a tűz felett elkészített ennivaló, azaz a grillezés technikája az egyik legősibb ételkészítési módszer. Mégis, mindannyian belefutottunk már kiszárított csirkehúsba, keményre sütött steakekbe vagy elégetett zöldségekbe, a legnagyobb igyekezetünk ellenére is.
Stiller Tamás könyve olyan átfogó, étvágygerjesztő fotókkal gazdagon illusztrált ...
Az emberiség és a tűz kapcsolata közel nyolcszázezer éves múltra tekint vissza, némi túlzással állíthatjuk, hogy a tűz felett elkészített ennivaló, azaz a grillezés technikája az egyik legősibb ételkészítési módszer. Mégis, mindannyian belefutottunk már kiszárított csirkehúsba, keményre sütött steakekbe vagy elégetett zöldségekbe, a legnagyobb igyekezetünk ellenére is.
Stiller Tamás könyve olyan átfogó, étvágygerjesztő fotókkal gazdagon illusztrált kiadvány, melynek segítségével kezdők és haladók egyaránt elsajátíthatják az alaptechnikákat, illetve fejleszthetik grill- és barbecue-fogásaikat, legyen szó házilag készített szendvicsről, emeletes hamburgerről, zamatos szárnyassültről, ínycsiklandó halételről vagy komoly marhasteakről. Hétköznapi gyors vacsorák, hétvégi lakomák, vegetáriánus ételek, igazi partikaják, valamint a több időt igénylő, lassan készített komolyabb húsfélék receptjeit is megtaláljuk a könyvben. A közel 70 recept mellett számtalan eszköztippet és praktikát tartalmazó kötet elméleti és gyakorlati tanácsokkal vezet be minket a grill&barbecue világába. A siker rövid és hosszú távon is garantált!
BővebbenKevesebb

Original price was: 6290 Ft.Current price is: 5347 Ft.

checkNincs készleten
i Az előjegyzés nem minősül automatikusan megrendelésnek. A termék beérkezését követően e-mailben értesítjük Önt, mely után a levélben található linken keresztül kosárba tudja tenni a terméket és le tudja adni a megrendelését.

Elfogyott

A termék vásárlása után 530 pont jár!
Értékelés: 0 / 5

Kapcsolódó termékek

    • Parázs és füst – Négy évszak
      • -10%
          Parázs és füst – Négy évszak
        • Parázs és füst – Négy évszak

          Stiller Tamás
          A nagy sikerű „Parázs és Füst ? a nagy grillkönyv” folytatását tartja a kezében az olvasó. Ám amíg az első kötet a kezdőknek szólt, a jelenlegi már új szintet képvisel. A könyv
          Bővebben...?
        • Original price was: 7290 Ft.Current price is: 6561 Ft.
        • Értékelés: 0 / 5
          Original price was: 7290 Ft.Current price is: 6561 Ft.
        • Nincs készleten
        Hogyan altassunk kisbabát? /Gyakorlati altatási tanácsok hároméves korig
        • Nincs készleten
          -15%
            Nincs készleten
          Hogyan altassunk kisbabát? /Gyakorlati altatási tanácsok hároméves korig
        • Hogyan altassunk kisbabát? /Gyakorlati altatási tanácsok hároméves korig

          Judy Barratt
          Mindenki szeretne az egész családnak békés éjszakai alvást biztosítani, de azok a technikák, amik az egyik babánál működnek, nem biztos, hogy a másiknál is beválnak. A könyvben leírt
          Bővebben...?
        • Original price was: 2900 Ft.Current price is: 2465 Ft.
        • Értékelés: 0 / 5
          Original price was: 2900 Ft.Current price is: 2465 Ft.
        • Nincs készleten
        66 újabb magyar találmány
        • Nincs készleten
          -15%
            Nincs készleten
          66 újabb magyar találmány
        • 66 újabb magyar találmány

          Köteles Viktória
          Immár öt éve annak, hogy megjelent Köteles Viktória 88 magyar találmány című könyve, mely óriási sikert hozott szerzőjének és kiadónknak egyaránt. Ám a világ nem áll meg, nap mint
          Bővebben...?
        • Original price was: 3900 Ft.Current price is: 3315 Ft.
        • Értékelés: 0 / 5
          Original price was: 3900 Ft.Current price is: 3315 Ft.
        • Nincs készleten
        Süti vagy nem süti /Több mint 60 gyors és különleges édesség gasztrobloggerektől
        • Nincs készleten
          -15%
            Nincs készleten
          Süti vagy nem süti /Több mint 60 gyors és különleges édesség gasztrobloggerektől
        • Süti vagy nem süti /Több mint 60 gyors és különleges édesség gasztrobloggerektől

          Válogatás
          A Caféblog 15 bloggere több mint 60 gyors és különleges édességet gyűjtött össze ebben a könyvben, sütiket és sütés nélküli finomságokat, melyek jól használhatók rohanós hétköz
          Bővebben...?
        • Original price was: 3900 Ft.Current price is: 3315 Ft.
        • Értékelés: 0 / 5
          Original price was: 3900 Ft.Current price is: 3315 Ft.
        • Nincs készleten
        Süssünk cukor nélkül! /Glutén- és laktózmentes kenyerek, torták, sütemények
        • Nincs készleten
          -15%
            Nincs készleten
          Süssünk cukor nélkül! /Glutén- és laktózmentes kenyerek, torták, sütemények
        • Süssünk cukor nélkül! /Glutén- és laktózmentes kenyerek, torták, sütemények

          Sabine Perndl
          Egyre több embert érint valamilyen élelmiszer-intolerancia; emiatt sokan küzdenek olyan krónikus bántalmakkal, mint a felfúvódás, teltségérzet, fáradtság, motivációhiány, túlsúly vag
          Bővebben...?
        • Original price was: 3300 Ft.Current price is: 2805 Ft.
        • Értékelés: 0 / 5
          Original price was: 3300 Ft.Current price is: 2805 Ft.

      Termékértékelés

      Leírás

      Az emberiség és a tűz kapcsolata közel nyolcszázezer éves múltra tekint vissza, némi túlzással állíthatjuk, hogy a tűz felett elkészített ennivaló, azaz a grillezés technikája az egyik legősibb ételkészítési módszer. Mégis, mindannyian belefutottunk már kiszárított csirkehúsba, keményre sütött steakekbe vagy elégetett zöldségekbe, a legnagyobb igyekezetünk ellenére is.
      Stiller Tamás könyve olyan átfogó, étvágygerjesztő fotókkal gazdagon illusztrált kiadvány, melynek segítségével kezdők és haladók egyaránt elsajátíthatják az alaptechnikákat, illetve fejleszthetik grill- és barbecue-fogásaikat, legyen szó házilag készített szendvicsről, emeletes hamburgerről, zamatos szárnyassültről, ínycsiklandó halételről vagy komoly marhasteakről. Hétköznapi gyors vacsorák, hétvégi lakomák, vegetáriánus ételek, igazi partikaják, valamint a több időt igénylő, lassan készített komolyabb húsfélék receptjeit is megtaláljuk a könyvben. A közel 70 recept mellett számtalan eszköztippet és praktikát tartalmazó kötet elméleti és gyakorlati tanácsokkal vezet be minket a grill&barbecue világába. A siker rövid és hosszú távon is garantált!
      Szerző:Stiller Tamás Kiadó:Central Könyvek

      További információk

      Tömeg844,000 g
      Méretek21 × 200 × 240 mm
      ISBN

      9789633249888

      Kiadási év

      2022

      Lapszám

      220

      Szerző

      Kiadó

      Termékcsoport

      Kötési mód

      keménytábla

      Értékelések

      Még nincsenek értékelések.

      Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.