Péksütemények nagykönyve

További információk
Tömeg | 1620,000 g |
---|---|
Méretek | 25 × 213 × 290 mm |
ISBN | 9789635828548 |
Kiadási év | 2024 |
Lapszám | 280 |
Szerző | |
Kiadó | |
Termékcsoport | |
Kötési mód | keménytábla |
Leírás
A Péksütemények nagykönyve megkerülhetetlen alapmű a pékek és cukrászok számára, amely 80 tűpontos, a legfontosabb technikai adatokkal kiegészített receptet és nagyjából 30, fázisfotókkal illusztrált, részletesen bemutatott receptet tartalmaz. A nagy francia klasszikusokon kívül a világ legnépszerűbb péksüteményeit is megtanulhatjuk elkészíteni a kötetből, a legprofibbaknak pedi...
A Péksütemények nagykönyve megkerülhetetlen alapmű a pékek és cukrászok számára, amely 80 tűpontos, a legfontosabb technikai adatokkal kiegészített receptet és nagyjából 30, fázisfotókkal illusztrált, részletesen bemutatott receptet tartalmaz. A nagy francia klasszikusokon kívül a világ legnépszerűbb péksüteményeit is megtanulhatjuk elkészíteni a kötetből, a legprofibbaknak pedig igazi ínyencséget kínálnak a szerzők: a MOF-versenyekre kigondolt, látványos és magas szintű szaktudást igénylő péksüteményeik elkészítési módját is megosztják velünk, lépésről lépésre.
A könyv szerzői pékmesterek, akik közül ketten elnyerték a rangos „Franciaország Legjobb Mestere” (MOF) díjat, ketten pedig több nagynevű, nemzetközi hírű mesteriskolában adják át tudásukat. Rendkívüli tapasztalataikat ebben a kötetben osztják meg olvasóikkal, hogy a hagyományos pain au chocolat-tól kezdve a legmodernebb csokoládés-pisztáciás rózsaablakig elsajátíthassuk a roppanós leveles tészták, briósok és egyéb péksütemények elkészítésének csínját-bínját.
További információk
Tömeg | 1620,000 g |
---|---|
Méretek | 25 × 213 × 290 mm |
ISBN | 9789635828548 |
Kiadási év | 2024 |
Lapszám | 280 |
Szerző | |
Kiadó | |
Termékcsoport | |
Kötési mód | keménytábla |
Leírás
A Péksütemények nagykönyve megkerülhetetlen alapmű a pékek és cukrászok számára, amely 80 tűpontos, a legfontosabb technikai adatokkal kiegészített receptet és nagyjából 30, fázisfotókkal illusztrált, részletesen bemutatott receptet tartalmaz. A nagy francia klasszikusokon kívül a világ legnépszerűbb péksüteményeit is megtanulhatjuk elkészíteni a kötetből, a legprofibbaknak pedi...
A Péksütemények nagykönyve megkerülhetetlen alapmű a pékek és cukrászok számára, amely 80 tűpontos, a legfontosabb technikai adatokkal kiegészített receptet és nagyjából 30, fázisfotókkal illusztrált, részletesen bemutatott receptet tartalmaz. A nagy francia klasszikusokon kívül a világ legnépszerűbb péksüteményeit is megtanulhatjuk elkészíteni a kötetből, a legprofibbaknak pedig igazi ínyencséget kínálnak a szerzők: a MOF-versenyekre kigondolt, látványos és magas szintű szaktudást igénylő péksüteményeik elkészítési módját is megosztják velünk, lépésről lépésre.
A könyv szerzői pékmesterek, akik közül ketten elnyerték a rangos „Franciaország Legjobb Mestere” (MOF) díjat, ketten pedig több nagynevű, nemzetközi hírű mesteriskolában adják át tudásukat. Rendkívüli tapasztalataikat ebben a kötetben osztják meg olvasóikkal, hogy a hagyományos pain au chocolat-tól kezdve a legmodernebb csokoládés-pisztáciás rózsaablakig elsajátíthassuk a roppanós leveles tészták, briósok és egyéb péksütemények elkészítésének csínját-bínját.

Kapcsolódó termékek
- Nincs készleten-15%
33 salátakülönlegesség /Lépésről lépésre
Csigó LászlóNem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladvaBővebben...Eredeti ár:590 FtOriginal price was: 590 Ft.Online ár:502 FtCurrent price is: 502 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:590 FtOriginal price was: 590 Ft.Online ár:502 FtCurrent price is: 502 Ft.
- -15%
Wok ételek /F. Horváth Ilona 99 receptje 14.
F. Horváth IlonaEgy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra - legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora - használható recepteket ajánl. F. HorvBővebben...Eredeti ár:498 FtOriginal price was: 498 Ft.Online ár:423 FtCurrent price is: 423 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:498 FtOriginal price was: 498 Ft.Online ár:423 FtCurrent price is: 423 Ft.
- Nincs készleten-15%
33 kenyér és péksütemény /Lépésről lépésre
VálogatásNem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladvaBővebben...Eredeti ár:590 FtOriginal price was: 590 Ft.Online ár:502 FtCurrent price is: 502 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:590 FtOriginal price was: 590 Ft.Online ár:502 FtCurrent price is: 502 Ft.
- Nincs készleten-15%
33 wokban készült étel /Lépésről lépésre
Csigó LászlóNem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladvaBővebben...Eredeti ár:590 FtOriginal price was: 590 Ft.Online ár:502 FtCurrent price is: 502 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:590 FtOriginal price was: 590 Ft.Online ár:502 FtCurrent price is: 502 Ft.
- -15%
BORBAN A VIGASSÁG /AJÁNDÉKTÁSKÁVAL
VálogatásBorban a vígasság, ezt nem lehet tagadni. Sok búfelejtő korty édesített már meg keserű napokat. Vígasság és igazság jól megférnek együtt a borban és e könyv lapjain is. Remek költőiBővebben...Eredeti ár:1499 FtOriginal price was: 1499 Ft.Online ár:1274 FtCurrent price is: 1274 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:1499 FtOriginal price was: 1499 Ft.Online ár:1274 FtCurrent price is: 1274 Ft.
Termékértékelés
Leírás
PÉKSÜTEMÉNYEK NAGYKÖNYVE – AZ IGAZÁN AMBICIÓZUS PÉKEK ÉS CUKRÁSZOK BIBLIÁJA
A Péksütemények nagykönyve megkerülhetetlen alapmű a pékek és cukrászok számára, amely 80 tűpontos, a legfontosabb technikai adatokkal kiegészített receptet és nagyjából 30, fázisfotókkal illusztrált, részletesen bemutatott receptet tartalmaz. A nagy francia klasszikusokon kívül a világ legnépszerűbb péksüteményeit is megtanulhatjuk elkészíteni a kötetből, a legprofibbaknak pedig igazi ínyencséget kínálnak a szerzők: a MOF-versenyekre kigondolt, látványos és magas szintű szaktudást igénylő péksüteményeik elkészítési módját is megosztják velünk, lépésről lépésre.
A könyv szerzői pékmesterek, akik közül ketten elnyerték a rangos „Franciaország Legjobb Mestere” (MOF) díjat, ketten pedig több nagynevű, nemzetközi hírű mesteriskolában adják át tudásukat. Rendkívüli tapasztalataikat ebben a kötetben osztják meg olvasóikkal, hogy a hagyományos pain au chocolat-tól kezdve a legmodernebb csokoládés-pisztáciás rózsaablakig elsajátíthassuk a roppanós leveles tészták, briósok és egyéb péksütemények elkészítésének csínját-bínját.
Szerző:Jérémy Nallester Kiadó:Alexandra Kiadó
További információk
Tömeg | 1620,000 g |
---|---|
Méretek | 25 × 213 × 290 mm |
ISBN | 9789635828548 |
Kiadási év | 2024 |
Lapszám | 280 |
Szerző | |
Kiadó | |
Termékcsoport | |
Kötési mód | keménytábla |
Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.