Piték és felfújtak

    Paul Hollywood
    Értékelés: 0 / 5

    Original price was: 6999 Ft.Current price is: 5949 Ft.

    checkRendelhető
    A termék vásárlása után 590 pont jár!

    További információk

    Tömeg908,000 g
    Méretek20 × 189 × 246 mm
    ISBN

    9789636090289

    Kiadási év

    2022

    Lapszám

    224

    Szerző

    Kiadó

    Termékcsoport

    Kötési mód

    keménytábla

    Leírás

    A sütőben sülő húsos, sörös pite illatával semmi sem vetélkedhet, s talán nincs is jobb az első falat sós karamellás, kávés eklerfánknál… A népszerű brit pék, a Kenyér és a Süssünk együtt! szerzőjének új könyve két ínycsiklandó finomságról, a hazájában rajongásig imádott pitékről és felfújtakról szól. Paul Hollywood nem fél hozzányúlni az angol klasszikusokhoz, s olvasóit olyan könnyen követhető, bombabiztos, csábító receptekkel örvendezte...
    A sütőben sülő húsos, sörös pite illatával semmi sem vetélkedhet, s talán nincs is jobb az első falat sós karamellás, kávés eklerfánknál… A népszerű brit pék, a Kenyér és a Süssünk együtt! szerzőjének új könyve két ínycsiklandó finomságról, a hazájában rajongásig imádott pitékről és felfújtakról szól. Paul Hollywood nem fél hozzányúlni az angol klasszikusokhoz, s olvasóit olyan könnyen követhető, bombabiztos, csábító receptekkel örvendezteti meg, mint a húsos, burgonyás vagy a sertéshúsos, almás, cideres pite, a bárányhúsos-rozmaringos vesepuding, a kolbászos fonat és a pazar halas pite. De megmutatja azt is, hogyan készítsünk csirkés, chorizós empanadát, kalapos csilis babot vagy éppen tejszínes gombával töltött puffancsot. És ha ez nem lenne elég, akkor ott van még a pudingok királynője és a fűszeres, szilvás pizza, a csokivulkán meg az almás, sajtos pite… Sőt Nagy-Britannia egyes régióit is „megízlelhetjük”, ha kipróbáljuk a yorkshire-i túrótortát vagy a Bedfordshire clanger nevű különleges, főételnek és desszertnek is beillő finomságot. Az egyes piték alapjául szolgáló tészták – a gazdag omlós fajtájútól az égetett típusúig – elkészítését pedig részletes útmutatók segítik. Paul Hollywood Piték és felfújtak című könyve egyszerűen kihagyhatatlan. Akár az édes, akár a sós ízeket kedveljük, legyünk kezdők vagy profik a konyhában: itt az ideje bekapcsolni a sütőt, és elkápráztatni a családot vagy a barátokat egy finom pitével vagy felfújttal.
    BővebbenKevesebb

    További információk

    Tömeg908,000 g
    Méretek20 × 189 × 246 mm
    ISBN

    9789636090289

    Kiadási év

    2022

    Lapszám

    224

    Szerző

    Kiadó

    Termékcsoport

    Kötési mód

    keménytábla

    Leírás

    A sütőben sülő húsos, sörös pite illatával semmi sem vetélkedhet, s talán nincs is jobb az első falat sós karamellás, kávés eklerfánknál… A népszerű brit pék, a Kenyér és a Süssünk együtt! szerzőjének új könyve két ínycsiklandó finomságról, a hazájában rajongásig imádott pitékről és felfújtakról szól. Paul Hollywood nem fél hozzányúlni az angol klasszikusokhoz, s olvasóit olyan könnyen követhető, bombabiztos, csábító receptekkel örvendezte...
    A sütőben sülő húsos, sörös pite illatával semmi sem vetélkedhet, s talán nincs is jobb az első falat sós karamellás, kávés eklerfánknál… A népszerű brit pék, a Kenyér és a Süssünk együtt! szerzőjének új könyve két ínycsiklandó finomságról, a hazájában rajongásig imádott pitékről és felfújtakról szól. Paul Hollywood nem fél hozzányúlni az angol klasszikusokhoz, s olvasóit olyan könnyen követhető, bombabiztos, csábító receptekkel örvendezteti meg, mint a húsos, burgonyás vagy a sertéshúsos, almás, cideres pite, a bárányhúsos-rozmaringos vesepuding, a kolbászos fonat és a pazar halas pite. De megmutatja azt is, hogyan készítsünk csirkés, chorizós empanadát, kalapos csilis babot vagy éppen tejszínes gombával töltött puffancsot. És ha ez nem lenne elég, akkor ott van még a pudingok királynője és a fűszeres, szilvás pizza, a csokivulkán meg az almás, sajtos pite… Sőt Nagy-Britannia egyes régióit is „megízlelhetjük”, ha kipróbáljuk a yorkshire-i túrótortát vagy a Bedfordshire clanger nevű különleges, főételnek és desszertnek is beillő finomságot. Az egyes piték alapjául szolgáló tészták – a gazdag omlós fajtájútól az égetett típusúig – elkészítését pedig részletes útmutatók segítik. Paul Hollywood Piték és felfújtak című könyve egyszerűen kihagyhatatlan. Akár az édes, akár a sós ízeket kedveljük, legyünk kezdők vagy profik a konyhában: itt az ideje bekapcsolni a sütőt, és elkápráztatni a családot vagy a barátokat egy finom pitével vagy felfújttal.
    BővebbenKevesebb

    Original price was: 6999 Ft.Current price is: 5949 Ft.

    checkRendelhető
    A termék vásárlása után 590 pont jár!
    Értékelés: 0 / 5

    Kapcsolódó termékek

      • Nincs készleten
      Süssünk együtt!
      • Nincs készleten
        -15%
          Nincs készleten
        Süssünk együtt!
      • Süssünk együtt!

        Paul Hollywood
        Paul Hollywood beleszületett a pékmesterségbe. Gyerekként apja pékségében sajátította el a tökéletes kenyér és piskóta sütésének titkát, felnőve pedig neves szállodákban kamatozta
        Bővebben...
      • Original price was: 7999 Ft.Current price is: 6799 Ft.
      • Értékelés: 0 / 5
        Original price was: 7999 Ft.Current price is: 6799 Ft.
      • Nincs készleten
      Kenyér - Reggelire, ebédre, vacsorára
      • Nincs készleten
        -15%
          Nincs készleten
        Kenyér - Reggelire, ebédre, vacsorára
      • Kenyér - Reggelire, ebédre, vacsorára

        Paul Hollywood
        A kenyérsütés művészete Itt az ideje, hogy a tányér mellé száműzött kenyeret visszahelyezzük az őt megillető helyre: az asztal közepére. A kenyérsütés alapjait nem nagy kunszt elsa
        Bővebben...
      • Original price was: 6999 Ft.Current price is: 5949 Ft.
      • Értékelés: 0 / 5
        Original price was: 6999 Ft.Current price is: 5949 Ft.
      • Nincs készleten
      33 kenyér és péksütemény /Lépésről lépésre
      • Nincs készleten
        -15%
          Nincs készleten
        33 kenyér és péksütemény /Lépésről lépésre
      • 33 kenyér és péksütemény /Lépésről lépésre

        Válogatás
        Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva
        Bővebben...
      • Original price was: 590 Ft.Current price is: 502 Ft.
      • Értékelés: 0 / 5
        Original price was: 590 Ft.Current price is: 502 Ft.
      • Nincs készleten
      33 wokban készült étel /Lépésről lépésre
      • Nincs készleten
        -15%
          Nincs készleten
        33 wokban készült étel /Lépésről lépésre
      • 33 wokban készült étel /Lépésről lépésre

        Csigó László
        Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva
        Bővebben...
      • Original price was: 590 Ft.Current price is: 502 Ft.
      • Értékelés: 0 / 5
        Original price was: 590 Ft.Current price is: 502 Ft.
      • BORBAN A VIGASSÁG /AJÁNDÉKTÁSKÁVAL
        • -15%
            BORBAN A VIGASSÁG /AJÁNDÉKTÁSKÁVAL
          • BORBAN A VIGASSÁG /AJÁNDÉKTÁSKÁVAL

            Válogatás
            Borban a vígasság, ezt nem lehet tagadni. Sok búfelejtő korty édesített már meg keserű napokat. Vígasság és igazság jól megférnek együtt a borban és e könyv lapjain is. Remek költői
            Bővebben...
          • Original price was: 1499 Ft.Current price is: 1274 Ft.
          • Értékelés: 0 / 5
            Original price was: 1499 Ft.Current price is: 1274 Ft.

        Termékértékelés

        Leírás

        A sütőben sülő húsos, sörös pite illatával semmi sem vetélkedhet, s talán nincs is jobb az első falat sós karamellás, kávés eklerfánknál… A népszerű brit pék, a Kenyér és a Süssünk együtt! szerzőjének új könyve két ínycsiklandó finomságról, a hazájában rajongásig imádott pitékről és felfújtakról szól. Paul Hollywood nem fél hozzányúlni az angol klasszikusokhoz, s olvasóit olyan könnyen követhető, bombabiztos, csábító receptekkel örvendezteti meg, mint a húsos, burgonyás vagy a sertéshúsos, almás, cideres pite, a bárányhúsos-rozmaringos vesepuding, a kolbászos fonat és a pazar halas pite. De megmutatja azt is, hogyan készítsünk csirkés, chorizós empanadát, kalapos csilis babot vagy éppen tejszínes gombával töltött puffancsot. És ha ez nem lenne elég, akkor ott van még a pudingok királynője és a fűszeres, szilvás pizza, a csokivulkán meg az almás, sajtos pite… Sőt Nagy-Britannia egyes régióit is „megízlelhetjük”, ha kipróbáljuk a yorkshire-i túrótortát vagy a Bedfordshire clanger nevű különleges, főételnek és desszertnek is beillő finomságot. Az egyes piték alapjául szolgáló tészták – a gazdag omlós fajtájútól az égetett típusúig – elkészítését pedig részletes útmutatók segítik. Paul Hollywood Piték és felfújtak című könyve egyszerűen kihagyhatatlan. Akár az édes, akár a sós ízeket kedveljük, legyünk kezdők vagy profik a konyhában: itt az ideje bekapcsolni a sütőt, és elkápráztatni a családot vagy a barátokat egy finom pitével vagy felfújttal.
        Szerző:Paul Hollywood Kiadó:Partvonal Kiadó

        További információk

        Tömeg908,000 g
        Méretek20 × 189 × 246 mm
        ISBN

        9789636090289

        Kiadási év

        2022

        Lapszám

        224

        Szerző

        Kiadó

        Termékcsoport

        Kötési mód

        keménytábla

        Értékelések

        Még nincsenek értékelések.

        Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.