Restaurant, Hungary - Új fejezetekkel

    Kordos Szabolcs
    Értékelés: 0 / 5

    Original price was: 3290 Ft.Current price is: 2797 Ft.

    checkRendelhető
    A termék vásárlása után 270 pont jár!

    További információk

    Tömeg280,000 g
    Méretek20 × 127 × 200 mm
    ISBN

    9789635681792

    Kiadási év

    2021

    Lapszám

    304

    Szerző

    Kiadó

    Termékcsoport

    Kötési mód

    puha kötés

    Leírás

    Az elmúlt években és napjainkban valóságos gasztroforradalom zajlik Magyarországon, egyre több a Michelin-csillag a hazai konyhaművészet egén. Úgy tűnik, a vendéglősök nemes harcot vívnak a vendégért és a jó minősítésekért a TripAdvisor-on, fegyverük a minőség.

    A felszín alatt azonban egy különleges világ rejtőzik, tele fényűzéssel és szemfényvesztéssel, szenvedéllyel és pénzéhséggel, titkokkal és sztorikkal.

    A csúcsgasztronómiában utazó fine-din...
    Az elmúlt években és napjainkban valóságos gasztroforradalom zajlik Magyarországon, egyre több a Michelin-csillag a hazai konyhaművészet egén. Úgy tűnik, a vendéglősök nemes harcot vívnak a vendégért és a jó minősítésekért a TripAdvisor-on, fegyverük a minőség.

    A felszín alatt azonban egy különleges világ rejtőzik, tele fényűzéssel és szemfényvesztéssel, szenvedéllyel és pénzéhséggel, titkokkal és sztorikkal.

    A csúcsgasztronómiában utazó fine-dining éttermeken, a felkapott belvárosi bisztrókon át az ázsiai falatozókig és privát szakácsokig minden helynek, így minden séfnek, pincérnek, tulajdonosnak megvannak azok a történetei, amelyekről inkább hallgatnának.

    Hallgatnának, ha nem faggatta volna ki őket Kordos Szabolcs, akinek már számos szakma féltve őrzött titkaihoz sikerült közel férkőznie, hogy elmesélje ezeket a hol fájón, hol szórakoztatóan igaz történeteket azoknak, akik kíváncsiak a papírmasé világ másik oldalára.

    Az Eszem-iszom, Hungary után a szerző azért tért vissza a vendéglátóipar kulisszái mögé, hogy megváltozott közegében az eddigieknél is meglepőbb esetekre és páratlan emberi sorsokra leljen.

    Az új, bővített kiadásban a szerző a vendéglátósok szempontjából mutatja a szektort alaposan megtépázó világjárványt és annak következményeit.

    Csak süppedjen bele a bőrtámlájú székbe, terítse az ölébe a damasztszalvétát és fogyassza egészséggel a vendéglős történetek legjavát, a Restaurant, Hungary-t!
    BővebbenKevesebb

    További információk

    Tömeg280,000 g
    Méretek20 × 127 × 200 mm
    ISBN

    9789635681792

    Kiadási év

    2021

    Lapszám

    304

    Szerző

    Kiadó

    Termékcsoport

    Kötési mód

    puha kötés

    Leírás

    Az elmúlt években és napjainkban valóságos gasztroforradalom zajlik Magyarországon, egyre több a Michelin-csillag a hazai konyhaművészet egén. Úgy tűnik, a vendéglősök nemes harcot vívnak a vendégért és a jó minősítésekért a TripAdvisor-on, fegyverük a minőség.

    A felszín alatt azonban egy különleges világ rejtőzik, tele fényűzéssel és szemfényvesztéssel, szenvedéllyel és pénzéhséggel, titkokkal és sztorikkal.

    A csúcsgasztronómiában utazó fine-din...
    Az elmúlt években és napjainkban valóságos gasztroforradalom zajlik Magyarországon, egyre több a Michelin-csillag a hazai konyhaművészet egén. Úgy tűnik, a vendéglősök nemes harcot vívnak a vendégért és a jó minősítésekért a TripAdvisor-on, fegyverük a minőség.

    A felszín alatt azonban egy különleges világ rejtőzik, tele fényűzéssel és szemfényvesztéssel, szenvedéllyel és pénzéhséggel, titkokkal és sztorikkal.

    A csúcsgasztronómiában utazó fine-dining éttermeken, a felkapott belvárosi bisztrókon át az ázsiai falatozókig és privát szakácsokig minden helynek, így minden séfnek, pincérnek, tulajdonosnak megvannak azok a történetei, amelyekről inkább hallgatnának.

    Hallgatnának, ha nem faggatta volna ki őket Kordos Szabolcs, akinek már számos szakma féltve őrzött titkaihoz sikerült közel férkőznie, hogy elmesélje ezeket a hol fájón, hol szórakoztatóan igaz történeteket azoknak, akik kíváncsiak a papírmasé világ másik oldalára.

    Az Eszem-iszom, Hungary után a szerző azért tért vissza a vendéglátóipar kulisszái mögé, hogy megváltozott közegében az eddigieknél is meglepőbb esetekre és páratlan emberi sorsokra leljen.

    Az új, bővített kiadásban a szerző a vendéglátósok szempontjából mutatja a szektort alaposan megtépázó világjárványt és annak következményeit.

    Csak süppedjen bele a bőrtámlájú székbe, terítse az ölébe a damasztszalvétát és fogyassza egészséggel a vendéglős történetek legjavát, a Restaurant, Hungary-t!
    BővebbenKevesebb

    Original price was: 3290 Ft.Current price is: 2797 Ft.

    checkRendelhető
    A termék vásárlása után 270 pont jár!
    Értékelés: 0 / 5

    Kapcsolódó termékek

      • Előjegyezhető
      Budapest kvízkönyv - Egy város titkai
      • Nincs készleten
        -10%
          Előjegyezhető
        Budapest kvízkönyv - Egy város titkai
      • Budapest kvízkönyv - Egy város titkai

        Kordos Szabolcs
        Várható megjelenés:2025-09-29
        Ennek az egyedülálló kvízkönyvnek a segítségével most bárki próbára teheti helyismeretét, felidézheti tanulmányait, olvasmányélményeit Budapestről, erről a semmihez sem hasonlíthat
        Bővebben...?
      • Original price was: 5990 Ft.Current price is: 5391 Ft.
      • Értékelés: 0 / 5
        Original price was: 5990 Ft.Current price is: 5391 Ft.
      • Egy város legújabb titkai
        • -15%
            Egy város legújabb titkai
          • Egy város legújabb titkai

            Kordos Szabolcs
            Budapest még annál is izgalmasabb, mint amilyennek gondolnánk. Minden utcasarok rejt titkokat, érdekességeket, csak tudnunk kell, hogy mire figyeljünk. Kordos Szabolcs bestseller sorozatának h
            Bővebben...?
          • Original price was: 8990 Ft.Current price is: 7642 Ft.
          • Értékelés: 0 / 5
            Original price was: 8990 Ft.Current price is: 7642 Ft.
          • Leviatán
            • -15%
                Leviatán
              • Leviatán

                Paul Auster
                "Hat nappal ezelőtt egy férfi felrobbantotta magát az út szélén Wisconsin állam északi részén. Szemtanú nem volt, de a jelek szerint a fűben ült, a parkoló autója mellett, amikor a bomb
                Bővebben...?
              • Original price was: 3990 Ft.Current price is: 3392 Ft.
              • Értékelés: 0 / 5
                Original price was: 3990 Ft.Current price is: 3392 Ft.
              • A legutolsó csók
                • -15%
                    A legutolsó csók
                  • A legutolsó csók

                    Tasmina Perry
                    A legelső csókra mindenki emlékszik - de a legutolsóra? 1961. Rosamund Bailey újságíró, aki készen áll arra, hogy megváltsa a világot. Amikor találkozik Dominic Blake-kel, a várossz
                    Bővebben...?
                  • Original price was: 4490 Ft.Current price is: 3817 Ft.
                  • Értékelés: 0 / 5
                    Original price was: 4490 Ft.Current price is: 3817 Ft.
                  • KADHAFI HÁREMÉBEN
                    • -15%
                        KADHAFI HÁREMÉBEN
                      • KADHAFI HÁREMÉBEN

                        Annick Cojean
                        Kadhafi utolsó titka. És a legbotrányosabb. 2011 novemberében Annick Cojean megdöbbentő cikket írt a Le Monde-ba. Egy fiatal nő sorsát mutatta be, akit mindössze 15 esztendős korában az is
                        Bővebben...?
                      • Original price was: 3490 Ft.Current price is: 2967 Ft.
                      • Értékelés: 0 / 5
                        Original price was: 3490 Ft.Current price is: 2967 Ft.

                    Termékértékelés

                    Leírás

                    Az elmúlt években és napjainkban valóságos gasztroforradalom zajlik Magyarországon, egyre több a Michelin-csillag a hazai konyhaművészet egén. Úgy tűnik, a vendéglősök nemes harcot vívnak a vendégért és a jó minősítésekért a TripAdvisor-on, fegyverük a minőség.

                    A felszín alatt azonban egy különleges világ rejtőzik, tele fényűzéssel és szemfényvesztéssel, szenvedéllyel és pénzéhséggel, titkokkal és sztorikkal.

                    A csúcsgasztronómiában utazó fine-dining éttermeken, a felkapott belvárosi bisztrókon át az ázsiai falatozókig és privát szakácsokig minden helynek, így minden séfnek, pincérnek, tulajdonosnak megvannak azok a történetei, amelyekről inkább hallgatnának.

                    Hallgatnának, ha nem faggatta volna ki őket Kordos Szabolcs, akinek már számos szakma féltve őrzött titkaihoz sikerült közel férkőznie, hogy elmesélje ezeket a hol fájón, hol szórakoztatóan igaz történeteket azoknak, akik kíváncsiak a papírmasé világ másik oldalára.

                    Az Eszem-iszom, Hungary után a szerző azért tért vissza a vendéglátóipar kulisszái mögé, hogy megváltozott közegében az eddigieknél is meglepőbb esetekre és páratlan emberi sorsokra leljen.

                    Az új, bővített kiadásban a szerző a vendéglátósok szempontjából mutatja a szektort alaposan megtépázó világjárványt és annak következményeit.

                    Csak süppedjen bele a bőrtámlájú székbe, terítse az ölébe a damasztszalvétát és fogyassza egészséggel a vendéglős történetek legjavát, a Restaurant, Hungary-t! Szerző:Kordos Szabolcs Kiadó:21. Század Kiadó

                    További információk

                    Tömeg280,000 g
                    Méretek20 × 127 × 200 mm
                    ISBN

                    9789635681792

                    Kiadási év

                    2021

                    Lapszám

                    304

                    Szerző

                    Kiadó

                    Termékcsoport

                    Kötési mód

                    puha kötés

                    Értékelések

                    Még nincsenek értékelések.

                    Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.