Restaurant, Hungary - Új fejezetekkel

    Kordos Szabolcs
    Értékelés: 0 / 5

    Original price was: 3290 Ft.Current price is: 2797 Ft.

    checkRendelhető
    A termék vásárlása után 270 pont jár!

    További információk

    Tömeg280,000 g
    Méretek20 × 127 × 200 mm
    ISBN

    9789635681792

    Kiadási év

    2021

    Lapszám

    304

    Szerző

    Kiadó

    Termékcsoport

    Kötési mód

    puha kötés

    Leírás

    Az elmúlt években és napjainkban valóságos gasztroforradalom zajlik Magyarországon, egyre több a Michelin-csillag a hazai konyhaművészet egén. Úgy tűnik, a vendéglősök nemes harcot vívnak a vendégért és a jó minősítésekért a TripAdvisor-on, fegyverük a minőség.

    A felszín alatt azonban egy különleges világ rejtőzik, tele fényűzéssel és szemfényvesztéssel, szenvedéllyel és pénzéhséggel, titkokkal és sztorikkal.

    A csúcsgasztronómiában utazó fine-din...
    Az elmúlt években és napjainkban valóságos gasztroforradalom zajlik Magyarországon, egyre több a Michelin-csillag a hazai konyhaművészet egén. Úgy tűnik, a vendéglősök nemes harcot vívnak a vendégért és a jó minősítésekért a TripAdvisor-on, fegyverük a minőség.

    A felszín alatt azonban egy különleges világ rejtőzik, tele fényűzéssel és szemfényvesztéssel, szenvedéllyel és pénzéhséggel, titkokkal és sztorikkal.

    A csúcsgasztronómiában utazó fine-dining éttermeken, a felkapott belvárosi bisztrókon át az ázsiai falatozókig és privát szakácsokig minden helynek, így minden séfnek, pincérnek, tulajdonosnak megvannak azok a történetei, amelyekről inkább hallgatnának.

    Hallgatnának, ha nem faggatta volna ki őket Kordos Szabolcs, akinek már számos szakma féltve őrzött titkaihoz sikerült közel férkőznie, hogy elmesélje ezeket a hol fájón, hol szórakoztatóan igaz történeteket azoknak, akik kíváncsiak a papírmasé világ másik oldalára.

    Az Eszem-iszom, Hungary után a szerző azért tért vissza a vendéglátóipar kulisszái mögé, hogy megváltozott közegében az eddigieknél is meglepőbb esetekre és páratlan emberi sorsokra leljen.

    Az új, bővített kiadásban a szerző a vendéglátósok szempontjából mutatja a szektort alaposan megtépázó világjárványt és annak következményeit.

    Csak süppedjen bele a bőrtámlájú székbe, terítse az ölébe a damasztszalvétát és fogyassza egészséggel a vendéglős történetek legjavát, a Restaurant, Hungary-t!
    BővebbenKevesebb

    További információk

    Tömeg280,000 g
    Méretek20 × 127 × 200 mm
    ISBN

    9789635681792

    Kiadási év

    2021

    Lapszám

    304

    Szerző

    Kiadó

    Termékcsoport

    Kötési mód

    puha kötés

    Leírás

    Az elmúlt években és napjainkban valóságos gasztroforradalom zajlik Magyarországon, egyre több a Michelin-csillag a hazai konyhaművészet egén. Úgy tűnik, a vendéglősök nemes harcot vívnak a vendégért és a jó minősítésekért a TripAdvisor-on, fegyverük a minőség.

    A felszín alatt azonban egy különleges világ rejtőzik, tele fényűzéssel és szemfényvesztéssel, szenvedéllyel és pénzéhséggel, titkokkal és sztorikkal.

    A csúcsgasztronómiában utazó fine-din...
    Az elmúlt években és napjainkban valóságos gasztroforradalom zajlik Magyarországon, egyre több a Michelin-csillag a hazai konyhaművészet egén. Úgy tűnik, a vendéglősök nemes harcot vívnak a vendégért és a jó minősítésekért a TripAdvisor-on, fegyverük a minőség.

    A felszín alatt azonban egy különleges világ rejtőzik, tele fényűzéssel és szemfényvesztéssel, szenvedéllyel és pénzéhséggel, titkokkal és sztorikkal.

    A csúcsgasztronómiában utazó fine-dining éttermeken, a felkapott belvárosi bisztrókon át az ázsiai falatozókig és privát szakácsokig minden helynek, így minden séfnek, pincérnek, tulajdonosnak megvannak azok a történetei, amelyekről inkább hallgatnának.

    Hallgatnának, ha nem faggatta volna ki őket Kordos Szabolcs, akinek már számos szakma féltve őrzött titkaihoz sikerült közel férkőznie, hogy elmesélje ezeket a hol fájón, hol szórakoztatóan igaz történeteket azoknak, akik kíváncsiak a papírmasé világ másik oldalára.

    Az Eszem-iszom, Hungary után a szerző azért tért vissza a vendéglátóipar kulisszái mögé, hogy megváltozott közegében az eddigieknél is meglepőbb esetekre és páratlan emberi sorsokra leljen.

    Az új, bővített kiadásban a szerző a vendéglátósok szempontjából mutatja a szektort alaposan megtépázó világjárványt és annak következményeit.

    Csak süppedjen bele a bőrtámlájú székbe, terítse az ölébe a damasztszalvétát és fogyassza egészséggel a vendéglős történetek legjavát, a Restaurant, Hungary-t!
    BővebbenKevesebb

    Original price was: 3290 Ft.Current price is: 2797 Ft.

    checkRendelhető
    A termék vásárlása után 270 pont jár!
    Értékelés: 0 / 5

    Kapcsolódó termékek

      • Előjegyezhető
        ÚJ
      Budapest kvízkönyv - Egy város titkai
      • Nincs készleten
        -10%
          Előjegyezhető
          ÚJ
        Budapest kvízkönyv - Egy város titkai
      • Budapest kvízkönyv - Egy város titkai

        Kordos Szabolcs
        Várható megjelenés:2025-10-01
        Ennek az egyedülálló kvízkönyvnek a segítségével most bárki próbára teheti helyismeretét, felidézheti tanulmányait, olvasmányélményeit Budapestről, erről a semmihez sem hasonlíthat
        Bővebben...
      • Original price was: 5990 Ft.Current price is: 5391 Ft.
      • Értékelés: 0 / 5
        Original price was: 5990 Ft.Current price is: 5391 Ft.
      • Egy város legújabb titkai
        • -15%
            Egy város legújabb titkai
          • Egy város legújabb titkai

            Kordos Szabolcs
            Budapest még annál is izgalmasabb, mint amilyennek gondolnánk. Minden utcasarok rejt titkokat, érdekességeket, csak tudnunk kell, hogy mire figyeljünk. Kordos Szabolcs bestseller sorozatának h
            Bővebben...
          • Original price was: 8990 Ft.Current price is: 7642 Ft.
          • Értékelés: 0 / 5
            Original price was: 8990 Ft.Current price is: 7642 Ft.
          • A szerelemről és más démonokról (régi borító)
            • -15%
                A szerelemről és más démonokról (régi borító)
              • A szerelemről és más démonokról (régi borító)

                Gabriel García Márquez
                A Nobel-díjas Márquez évek óta várt önéletrajza életművének egyik csúcspontja. A szinte "enciklopédikus" műben Márquez végigvezet életén és bemutatja családját, szerelmeit, és a r
                Bővebben...
              • Original price was: 2490 Ft.Current price is: 2117 Ft.
              • Értékelés: 0 / 5
                Original price was: 2490 Ft.Current price is: 2117 Ft.
              • Esti Kornél
                • -10%
                    Esti Kornél
                  • Esti Kornél

                    Kosztolányi Dezső
                    "Egy eddigi könyvében sem árulta el Kosztolányi, hogy a játék mennyire fontos eleme művészetének. De nem mindegy, hogy az ember mivel játszik. Az Esti Kornél esetében a játék az egész
                    Bővebben...
                  • Original price was: 798 Ft.Current price is: 718 Ft.
                  • Értékelés: 0 / 5
                    Original price was: 798 Ft.Current price is: 718 Ft.
                  • Fanni hagyományai
                    • -10%
                        Fanni hagyományai
                      • Fanni hagyományai

                        Kármán József
                        Kármán regényhőse, Fanni nem tud és nem akar lemondani a lelkét, egyéniségét felszabadító, gazdaggá varázsoló szerelemről - az életről kell lemondania. Naplójából, leveleiből isme
                        Bővebben...
                      • Original price was: 698 Ft.Current price is: 628 Ft.
                      • Értékelés: 0 / 5
                        Original price was: 698 Ft.Current price is: 628 Ft.

                    Termékértékelés

                    Leírás

                    Az elmúlt években és napjainkban valóságos gasztroforradalom zajlik Magyarországon, egyre több a Michelin-csillag a hazai konyhaművészet egén. Úgy tűnik, a vendéglősök nemes harcot vívnak a vendégért és a jó minősítésekért a TripAdvisor-on, fegyverük a minőség.

                    A felszín alatt azonban egy különleges világ rejtőzik, tele fényűzéssel és szemfényvesztéssel, szenvedéllyel és pénzéhséggel, titkokkal és sztorikkal.

                    A csúcsgasztronómiában utazó fine-dining éttermeken, a felkapott belvárosi bisztrókon át az ázsiai falatozókig és privát szakácsokig minden helynek, így minden séfnek, pincérnek, tulajdonosnak megvannak azok a történetei, amelyekről inkább hallgatnának.

                    Hallgatnának, ha nem faggatta volna ki őket Kordos Szabolcs, akinek már számos szakma féltve őrzött titkaihoz sikerült közel férkőznie, hogy elmesélje ezeket a hol fájón, hol szórakoztatóan igaz történeteket azoknak, akik kíváncsiak a papírmasé világ másik oldalára.

                    Az Eszem-iszom, Hungary után a szerző azért tért vissza a vendéglátóipar kulisszái mögé, hogy megváltozott közegében az eddigieknél is meglepőbb esetekre és páratlan emberi sorsokra leljen.

                    Az új, bővített kiadásban a szerző a vendéglátósok szempontjából mutatja a szektort alaposan megtépázó világjárványt és annak következményeit.

                    Csak süppedjen bele a bőrtámlájú székbe, terítse az ölébe a damasztszalvétát és fogyassza egészséggel a vendéglős történetek legjavát, a Restaurant, Hungary-t! Szerző:Kordos Szabolcs Kiadó:21. Század Kiadó

                    További információk

                    Tömeg280,000 g
                    Méretek20 × 127 × 200 mm
                    ISBN

                    9789635681792

                    Kiadási év

                    2021

                    Lapszám

                    304

                    Szerző

                    Kiadó

                    Termékcsoport

                    Kötési mód

                    puha kötés

                    Értékelések

                    Még nincsenek értékelések.

                    Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.