Restaurant, Hungary - Új fejezetekkel

További információk
Tömeg | 280,000 g |
---|---|
Méretek | 20 × 127 × 200 mm |
ISBN | 9789635681792 |
Kiadási év | 2021 |
Lapszám | 304 |
Szerző | |
Kiadó | |
Termékcsoport | |
Kötési mód | puha kötés |
Leírás
A felszín alatt azonban egy különleges világ rejtőzik, tele fényűzéssel és szemfényvesztéssel, szenvedéllyel és pénzéhséggel, titkokkal és sztorikkal.
A csúcsgasztronómiában utazó fine-din...
A felszín alatt azonban egy különleges világ rejtőzik, tele fényűzéssel és szemfényvesztéssel, szenvedéllyel és pénzéhséggel, titkokkal és sztorikkal.
A csúcsgasztronómiában utazó fine-dining éttermeken, a felkapott belvárosi bisztrókon át az ázsiai falatozókig és privát szakácsokig minden helynek, így minden séfnek, pincérnek, tulajdonosnak megvannak azok a történetei, amelyekről inkább hallgatnának.
Hallgatnának, ha nem faggatta volna ki őket Kordos Szabolcs, akinek már számos szakma féltve őrzött titkaihoz sikerült közel férkőznie, hogy elmesélje ezeket a hol fájón, hol szórakoztatóan igaz történeteket azoknak, akik kíváncsiak a papírmasé világ másik oldalára.
Az Eszem-iszom, Hungary után a szerző azért tért vissza a vendéglátóipar kulisszái mögé, hogy megváltozott közegében az eddigieknél is meglepőbb esetekre és páratlan emberi sorsokra leljen.
Az új, bővített kiadásban a szerző a vendéglátósok szempontjából mutatja a szektort alaposan megtépázó világjárványt és annak következményeit.
Csak süppedjen bele a bőrtámlájú székbe, terítse az ölébe a damasztszalvétát és fogyassza egészséggel a vendéglős történetek legjavát, a Restaurant, Hungary-t!
További információk
Tömeg | 280,000 g |
---|---|
Méretek | 20 × 127 × 200 mm |
ISBN | 9789635681792 |
Kiadási év | 2021 |
Lapszám | 304 |
Szerző | |
Kiadó | |
Termékcsoport | |
Kötési mód | puha kötés |
Leírás
A felszín alatt azonban egy különleges világ rejtőzik, tele fényűzéssel és szemfényvesztéssel, szenvedéllyel és pénzéhséggel, titkokkal és sztorikkal.
A csúcsgasztronómiában utazó fine-din...
A felszín alatt azonban egy különleges világ rejtőzik, tele fényűzéssel és szemfényvesztéssel, szenvedéllyel és pénzéhséggel, titkokkal és sztorikkal.
A csúcsgasztronómiában utazó fine-dining éttermeken, a felkapott belvárosi bisztrókon át az ázsiai falatozókig és privát szakácsokig minden helynek, így minden séfnek, pincérnek, tulajdonosnak megvannak azok a történetei, amelyekről inkább hallgatnának.
Hallgatnának, ha nem faggatta volna ki őket Kordos Szabolcs, akinek már számos szakma féltve őrzött titkaihoz sikerült közel férkőznie, hogy elmesélje ezeket a hol fájón, hol szórakoztatóan igaz történeteket azoknak, akik kíváncsiak a papírmasé világ másik oldalára.
Az Eszem-iszom, Hungary után a szerző azért tért vissza a vendéglátóipar kulisszái mögé, hogy megváltozott közegében az eddigieknél is meglepőbb esetekre és páratlan emberi sorsokra leljen.
Az új, bővített kiadásban a szerző a vendéglátósok szempontjából mutatja a szektort alaposan megtépázó világjárványt és annak következményeit.
Csak süppedjen bele a bőrtámlájú székbe, terítse az ölébe a damasztszalvétát és fogyassza egészséggel a vendéglős történetek legjavát, a Restaurant, Hungary-t!

Kapcsolódó termékek
- Nincs készleten-10%
Budapest kvízkönyv - Egy város titkai
Kordos SzabolcsVárható megjelenés:2025-10-01Ennek az egyedülálló kvízkönyvnek a segítségével most bárki próbára teheti helyismeretét, felidézheti tanulmányait, olvasmányélményeit Budapestről, erről a semmihez sem hasonlíthatBővebben...Eredeti ár:5990 FtOriginal price was: 5990 Ft.Online ár:5391 FtCurrent price is: 5391 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:5990 FtOriginal price was: 5990 Ft.Online ár:5391 FtCurrent price is: 5391 Ft.
- -15%
Egy város legújabb titkai
Kordos SzabolcsBudapest még annál is izgalmasabb, mint amilyennek gondolnánk. Minden utcasarok rejt titkokat, érdekességeket, csak tudnunk kell, hogy mire figyeljünk. Kordos Szabolcs bestseller sorozatának hBővebben...Eredeti ár:8990 FtOriginal price was: 8990 Ft.Online ár:7642 FtCurrent price is: 7642 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:8990 FtOriginal price was: 8990 Ft.Online ár:7642 FtCurrent price is: 7642 Ft.
- -15%
A szerelemről és más démonokról (régi borító)
Gabriel García MárquezA Nobel-díjas Márquez évek óta várt önéletrajza életművének egyik csúcspontja. A szinte "enciklopédikus" műben Márquez végigvezet életén és bemutatja családját, szerelmeit, és a rBővebben...Eredeti ár:2490 FtOriginal price was: 2490 Ft.Online ár:2117 FtCurrent price is: 2117 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:2490 FtOriginal price was: 2490 Ft.Online ár:2117 FtCurrent price is: 2117 Ft.
- -10%
Esti Kornél
Kosztolányi Dezső"Egy eddigi könyvében sem árulta el Kosztolányi, hogy a játék mennyire fontos eleme művészetének. De nem mindegy, hogy az ember mivel játszik. Az Esti Kornél esetében a játék az egészBővebben...Eredeti ár:798 FtOriginal price was: 798 Ft.Online ár:718 FtCurrent price is: 718 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:798 FtOriginal price was: 798 Ft.Online ár:718 FtCurrent price is: 718 Ft.
- -10%
Fanni hagyományai
Kármán JózsefKármán regényhőse, Fanni nem tud és nem akar lemondani a lelkét, egyéniségét felszabadító, gazdaggá varázsoló szerelemről - az életről kell lemondania. Naplójából, leveleiből ismeBővebben...Eredeti ár:698 FtOriginal price was: 698 Ft.Online ár:628 FtCurrent price is: 628 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:698 FtOriginal price was: 698 Ft.Online ár:628 FtCurrent price is: 628 Ft.
Termékértékelés
Leírás
Az elmúlt években és napjainkban valóságos gasztroforradalom zajlik Magyarországon, egyre több a Michelin-csillag a hazai konyhaművészet egén. Úgy tűnik, a vendéglősök nemes harcot vívnak a vendégért és a jó minősítésekért a TripAdvisor-on, fegyverük a minőség.
A felszín alatt azonban egy különleges világ rejtőzik, tele fényűzéssel és szemfényvesztéssel, szenvedéllyel és pénzéhséggel, titkokkal és sztorikkal.
A csúcsgasztronómiában utazó fine-dining éttermeken, a felkapott belvárosi bisztrókon át az ázsiai falatozókig és privát szakácsokig minden helynek, így minden séfnek, pincérnek, tulajdonosnak megvannak azok a történetei, amelyekről inkább hallgatnának.
Hallgatnának, ha nem faggatta volna ki őket Kordos Szabolcs, akinek már számos szakma féltve őrzött titkaihoz sikerült közel férkőznie, hogy elmesélje ezeket a hol fájón, hol szórakoztatóan igaz történeteket azoknak, akik kíváncsiak a papírmasé világ másik oldalára.
Az Eszem-iszom, Hungary után a szerző azért tért vissza a vendéglátóipar kulisszái mögé, hogy megváltozott közegében az eddigieknél is meglepőbb esetekre és páratlan emberi sorsokra leljen.
Az új, bővített kiadásban a szerző a vendéglátósok szempontjából mutatja a szektort alaposan megtépázó világjárványt és annak következményeit.
Csak süppedjen bele a bőrtámlájú székbe, terítse az ölébe a damasztszalvétát és fogyassza egészséggel a vendéglős történetek legjavát, a Restaurant, Hungary-t! Szerző:Kordos Szabolcs Kiadó:21. Század Kiadó
További információk
Tömeg | 280,000 g |
---|---|
Méretek | 20 × 127 × 200 mm |
ISBN | 9789635681792 |
Kiadási év | 2021 |
Lapszám | 304 |
Szerző | |
Kiadó | |
Termékcsoport | |
Kötési mód | puha kötés |
Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.