Restaurant, Hungary - Új fejezetekkel
További információk
| Tömeg | 280,000 g |
|---|---|
| Méretek | 20 × 127 × 200 mm |
| ISBN | 9789635681792 |
| Kiadási év | 2021 |
| Lapszám | 304 |
| Szerző | |
| Kiadó | |
| Termékcsoport | |
| Kötési mód | puha kötés |
Leírás
A felszín alatt azonban egy különleges világ rejtőzik, tele fényűzéssel és szemfényvesztéssel, szenvedéllyel és pénzéhséggel, titkokkal és sztorikkal.
A csúcsgasztronómiában utazó fine-din...
A felszín alatt azonban egy különleges világ rejtőzik, tele fényűzéssel és szemfényvesztéssel, szenvedéllyel és pénzéhséggel, titkokkal és sztorikkal.
A csúcsgasztronómiában utazó fine-dining éttermeken, a felkapott belvárosi bisztrókon át az ázsiai falatozókig és privát szakácsokig minden helynek, így minden séfnek, pincérnek, tulajdonosnak megvannak azok a történetei, amelyekről inkább hallgatnának.
Hallgatnának, ha nem faggatta volna ki őket Kordos Szabolcs, akinek már számos szakma féltve őrzött titkaihoz sikerült közel férkőznie, hogy elmesélje ezeket a hol fájón, hol szórakoztatóan igaz történeteket azoknak, akik kíváncsiak a papírmasé világ másik oldalára.
Az Eszem-iszom, Hungary után a szerző azért tért vissza a vendéglátóipar kulisszái mögé, hogy megváltozott közegében az eddigieknél is meglepőbb esetekre és páratlan emberi sorsokra leljen.
Az új, bővített kiadásban a szerző a vendéglátósok szempontjából mutatja a szektort alaposan megtépázó világjárványt és annak következményeit.
Csak süppedjen bele a bőrtámlájú székbe, terítse az ölébe a damasztszalvétát és fogyassza egészséggel a vendéglős történetek legjavát, a Restaurant, Hungary-t!
További információk
| Tömeg | 280,000 g |
|---|---|
| Méretek | 20 × 127 × 200 mm |
| ISBN | 9789635681792 |
| Kiadási év | 2021 |
| Lapszám | 304 |
| Szerző | |
| Kiadó | |
| Termékcsoport | |
| Kötési mód | puha kötés |
Leírás
A felszín alatt azonban egy különleges világ rejtőzik, tele fényűzéssel és szemfényvesztéssel, szenvedéllyel és pénzéhséggel, titkokkal és sztorikkal.
A csúcsgasztronómiában utazó fine-din...
A felszín alatt azonban egy különleges világ rejtőzik, tele fényűzéssel és szemfényvesztéssel, szenvedéllyel és pénzéhséggel, titkokkal és sztorikkal.
A csúcsgasztronómiában utazó fine-dining éttermeken, a felkapott belvárosi bisztrókon át az ázsiai falatozókig és privát szakácsokig minden helynek, így minden séfnek, pincérnek, tulajdonosnak megvannak azok a történetei, amelyekről inkább hallgatnának.
Hallgatnának, ha nem faggatta volna ki őket Kordos Szabolcs, akinek már számos szakma féltve őrzött titkaihoz sikerült közel férkőznie, hogy elmesélje ezeket a hol fájón, hol szórakoztatóan igaz történeteket azoknak, akik kíváncsiak a papírmasé világ másik oldalára.
Az Eszem-iszom, Hungary után a szerző azért tért vissza a vendéglátóipar kulisszái mögé, hogy megváltozott közegében az eddigieknél is meglepőbb esetekre és páratlan emberi sorsokra leljen.
Az új, bővített kiadásban a szerző a vendéglátósok szempontjából mutatja a szektort alaposan megtépázó világjárványt és annak következményeit.
Csak süppedjen bele a bőrtámlájú székbe, terítse az ölébe a damasztszalvétát és fogyassza egészséggel a vendéglős történetek legjavát, a Restaurant, Hungary-t!
Kapcsolódó termékek
- Nincs készleten-10%
Budapest kvízkönyv - Egy város titkai
Kordos SzabolcsVárható megjelenés:2025-09-29Ennek az egyedülálló kvízkönyvnek a segítségével most bárki próbára teheti helyismeretét, felidézheti tanulmányait, olvasmányélményeit Budapestről, erről a semmihez sem hasonlíthatBővebben...?Eredeti ár:5990 FtOriginal price was: 5990 Ft.Online ár:5391 FtCurrent price is: 5391 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:5990 FtOriginal price was: 5990 Ft.Online ár:5391 FtCurrent price is: 5391 Ft.
- -15%
Egy város legújabb titkai
Kordos SzabolcsBudapest még annál is izgalmasabb, mint amilyennek gondolnánk. Minden utcasarok rejt titkokat, érdekességeket, csak tudnunk kell, hogy mire figyeljünk. Kordos Szabolcs bestseller sorozatának hBővebben...?Eredeti ár:8990 FtOriginal price was: 8990 Ft.Online ár:7642 FtCurrent price is: 7642 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:8990 FtOriginal price was: 8990 Ft.Online ár:7642 FtCurrent price is: 7642 Ft.
- -15%
Leviatán
Paul Auster"Hat nappal ezelőtt egy férfi felrobbantotta magát az út szélén Wisconsin állam északi részén. Szemtanú nem volt, de a jelek szerint a fűben ült, a parkoló autója mellett, amikor a bombBővebben...?Eredeti ár:3990 FtOriginal price was: 3990 Ft.Online ár:3392 FtCurrent price is: 3392 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:3990 FtOriginal price was: 3990 Ft.Online ár:3392 FtCurrent price is: 3392 Ft.
- -15%
A legutolsó csók
Tasmina PerryA legelső csókra mindenki emlékszik - de a legutolsóra? 1961. Rosamund Bailey újságíró, aki készen áll arra, hogy megváltsa a világot. Amikor találkozik Dominic Blake-kel, a városszBővebben...?Eredeti ár:4490 FtOriginal price was: 4490 Ft.Online ár:3817 FtCurrent price is: 3817 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:4490 FtOriginal price was: 4490 Ft.Online ár:3817 FtCurrent price is: 3817 Ft.
- -15%
KADHAFI HÁREMÉBEN
Annick CojeanKadhafi utolsó titka. És a legbotrányosabb. 2011 novemberében Annick Cojean megdöbbentő cikket írt a Le Monde-ba. Egy fiatal nő sorsát mutatta be, akit mindössze 15 esztendős korában az isBővebben...?Eredeti ár:3490 FtOriginal price was: 3490 Ft.Online ár:2967 FtCurrent price is: 2967 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:3490 FtOriginal price was: 3490 Ft.Online ár:2967 FtCurrent price is: 2967 Ft.
Termékértékelés
Leírás
Az elmúlt években és napjainkban valóságos gasztroforradalom zajlik Magyarországon, egyre több a Michelin-csillag a hazai konyhaművészet egén. Úgy tűnik, a vendéglősök nemes harcot vívnak a vendégért és a jó minősítésekért a TripAdvisor-on, fegyverük a minőség.
A felszín alatt azonban egy különleges világ rejtőzik, tele fényűzéssel és szemfényvesztéssel, szenvedéllyel és pénzéhséggel, titkokkal és sztorikkal.
A csúcsgasztronómiában utazó fine-dining éttermeken, a felkapott belvárosi bisztrókon át az ázsiai falatozókig és privát szakácsokig minden helynek, így minden séfnek, pincérnek, tulajdonosnak megvannak azok a történetei, amelyekről inkább hallgatnának.
Hallgatnának, ha nem faggatta volna ki őket Kordos Szabolcs, akinek már számos szakma féltve őrzött titkaihoz sikerült közel férkőznie, hogy elmesélje ezeket a hol fájón, hol szórakoztatóan igaz történeteket azoknak, akik kíváncsiak a papírmasé világ másik oldalára.
Az Eszem-iszom, Hungary után a szerző azért tért vissza a vendéglátóipar kulisszái mögé, hogy megváltozott közegében az eddigieknél is meglepőbb esetekre és páratlan emberi sorsokra leljen.
Az új, bővített kiadásban a szerző a vendéglátósok szempontjából mutatja a szektort alaposan megtépázó világjárványt és annak következményeit.
Csak süppedjen bele a bőrtámlájú székbe, terítse az ölébe a damasztszalvétát és fogyassza egészséggel a vendéglős történetek legjavát, a Restaurant, Hungary-t! Szerző:Kordos Szabolcs Kiadó:21. Század Kiadó
További információk
| Tömeg | 280,000 g |
|---|---|
| Méretek | 20 × 127 × 200 mm |
| ISBN | 9789635681792 |
| Kiadási év | 2021 |
| Lapszám | 304 |
| Szerző | |
| Kiadó | |
| Termékcsoport | |
| Kötési mód | puha kötés |
Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.






Értékelések
Még nincsenek értékelések.