Só, zsír, sav, hő - A jó főzés négy eleme (3. kiadás)

    Samin Nosrat
    Értékelés: 0 / 5

    Original price was: 14999 Ft.Current price is: 12749 Ft.

    checkRendelhető
    A termék vásárlása után 1270 pont jár!

    További információk

    Tömeg1460,000 g
    Méretek43 × 185 × 230 mm
    ISBN

    9789636331702

    Kiadási év

    2024

    Lapszám

    470

    Szerző

    Kiadó

    Termékcsoport

    Kötési mód

    keménytábla

    Leírás

    Samin Nosrat másodéves egyetemistaként került kapcsolatba a főzéssel, amikor Kalifornia egyik emblematikus éttermében, a Chez Panisse-ban kezdett dolgozni, ahol a ranglétra összes fokát végigjárva séf lett. Azóta a főzés a szenvedélye, akármerre járt a világban, Japántól Mexikóig, Olaszországtól Amerikáig az ízek titkát kutatta, és azt tapasztalta, hogy az ételt négy elem tesz tökéletessé vagy tesz tönkre: a só, a zsír, a sav vagy a hő.
    A só, ami felerős...
    Samin Nosrat másodéves egyetemistaként került kapcsolatba a főzéssel, amikor Kalifornia egyik emblematikus éttermében, a Chez Panisse-ban kezdett dolgozni, ahol a ranglétra összes fokát végigjárva séf lett. Azóta a főzés a szenvedélye, akármerre járt a világban, Japántól Mexikóig, Olaszországtól Amerikáig az ízek titkát kutatta, és azt tapasztalta, hogy az ételt négy elem tesz tökéletessé vagy tesz tönkre: a só, a zsír, a sav vagy a hő.
    A só, ami felerősíti az ízeket, a zsír, ami ízt ad és állagot képez, a sav, ami egyensúlyba hozza az ízeket, és a hő, ami végső soron meghatározza az ételek állagát.
    Samin Nosrat könyvének első fele olyan, mint egy profi főzőtanfolyam, a második részében található több mint 100 recept elkészítésével pedig kipróbálhatjuk a tanultakat.

    Samin Nosrat amerikai séf és gasztronómiai író – egyesek szerint „a következő Julia Child” – 2000 óta foglalkozik hivatásszerűen főzéssel. 2017-ben megjelent Só, zsír, sav, hő című első könyvét, melyen 14 évig dolgozott, számos díjjal jutalmazták, a The Times Az év szakácskönyvének választotta. A belőle készült négyrészes sorozat a Netflixen látható.

    „Számomra az egyetlen ember, aki megfejtette a gasztronómiai mátrixot, Samin Nosrat. Egy igazi, sallangmentes gasztrozseni. Ha egyetlenegy gasztrosorozatot nézel a Netflixen, legyen ez. Ha egyetlen szakácskönyved van otthon, legyen ez, és ígérem, megtanulsz főzni!”
    Wossala Rozina étteremtulajdonos, gasztronómus
    BővebbenKevesebb

    További információk

    Tömeg1460,000 g
    Méretek43 × 185 × 230 mm
    ISBN

    9789636331702

    Kiadási év

    2024

    Lapszám

    470

    Szerző

    Kiadó

    Termékcsoport

    Kötési mód

    keménytábla

    Leírás

    Samin Nosrat másodéves egyetemistaként került kapcsolatba a főzéssel, amikor Kalifornia egyik emblematikus éttermében, a Chez Panisse-ban kezdett dolgozni, ahol a ranglétra összes fokát végigjárva séf lett. Azóta a főzés a szenvedélye, akármerre járt a világban, Japántól Mexikóig, Olaszországtól Amerikáig az ízek titkát kutatta, és azt tapasztalta, hogy az ételt négy elem tesz tökéletessé vagy tesz tönkre: a só, a zsír, a sav vagy a hő.
    A só, ami felerős...
    Samin Nosrat másodéves egyetemistaként került kapcsolatba a főzéssel, amikor Kalifornia egyik emblematikus éttermében, a Chez Panisse-ban kezdett dolgozni, ahol a ranglétra összes fokát végigjárva séf lett. Azóta a főzés a szenvedélye, akármerre járt a világban, Japántól Mexikóig, Olaszországtól Amerikáig az ízek titkát kutatta, és azt tapasztalta, hogy az ételt négy elem tesz tökéletessé vagy tesz tönkre: a só, a zsír, a sav vagy a hő.
    A só, ami felerősíti az ízeket, a zsír, ami ízt ad és állagot képez, a sav, ami egyensúlyba hozza az ízeket, és a hő, ami végső soron meghatározza az ételek állagát.
    Samin Nosrat könyvének első fele olyan, mint egy profi főzőtanfolyam, a második részében található több mint 100 recept elkészítésével pedig kipróbálhatjuk a tanultakat.

    Samin Nosrat amerikai séf és gasztronómiai író – egyesek szerint „a következő Julia Child” – 2000 óta foglalkozik hivatásszerűen főzéssel. 2017-ben megjelent Só, zsír, sav, hő című első könyvét, melyen 14 évig dolgozott, számos díjjal jutalmazták, a The Times Az év szakácskönyvének választotta. A belőle készült négyrészes sorozat a Netflixen látható.

    „Számomra az egyetlen ember, aki megfejtette a gasztronómiai mátrixot, Samin Nosrat. Egy igazi, sallangmentes gasztrozseni. Ha egyetlenegy gasztrosorozatot nézel a Netflixen, legyen ez. Ha egyetlen szakácskönyved van otthon, legyen ez, és ígérem, megtanulsz főzni!”
    Wossala Rozina étteremtulajdonos, gasztronómus
    BővebbenKevesebb

    Original price was: 14999 Ft.Current price is: 12749 Ft.

    checkRendelhető
    A termék vásárlása után 1270 pont jár!
    Értékelés: 0 / 5

    Kapcsolódó termékek

      • SZUPERDADA 1. /HOGYAN HOZZUK KI A LEGJOBBAT GYERMEKEINKBŐL? (2. KIADÁS)
        • -15%
            SZUPERDADA 1. /HOGYAN HOZZUK KI A LEGJOBBAT GYERMEKEINKBŐL? (2. KIADÁS)
          • SZUPERDADA 1. /HOGYAN HOZZUK KI A LEGJOBBAT GYERMEKEINKBŐL? (2. KIADÁS)

            Jo Frost
            "A nevelés azt jelenti, hogy meleg szeretettel fordulsz a gyerek felé, ám határozott vagy, amikor arra van szükség." Jo Jo Frost tizenöt éve hivatásos bébiszitter. Válságkezelő szuperd
            Bővebben...?
          • Original price was: 2900 Ft.Current price is: 2465 Ft.
          • Értékelés: 0 / 5
            Original price was: 2900 Ft.Current price is: 2465 Ft.
          • Még hogy mindent tudnak? /Hétköznapi pszichológia
            • -15%
                Még hogy mindent tudnak? /Hétköznapi pszichológia
              • Még hogy mindent tudnak? /Hétköznapi pszichológia

                Uwe Rogge
                „Mama, hogy kerültem a pocidba?”, „Erre mondják azt, hogy baszás?”, „Miért eperízű a kondom?” – első hallásra talán megdöbbentő, noha teljesen természetes kérdések ezek egy
                Bővebben...?
              • Original price was: 2500 Ft.Current price is: 2125 Ft.
              • Értékelés: 0 / 5
                Original price was: 2500 Ft.Current price is: 2125 Ft.
              • Engedj el! - Leválás, önállóság, szabadság /Hétköznapi pszichológia
                • -15%
                    Engedj el! - Leválás, önállóság, szabadság /Hétköznapi pszichológia
                  • Engedj el! - Leválás, önállóság, szabadság /Hétköznapi pszichológia

                    Marcel Rufo
                    Születéskor a kisbaba nem szakad el azonnal az anyjától. A szibibózisnak nevezett időszak rendkívül fontos a számára, hiszen ebből merít erős és biztonságot. A gyermeknek azonben föl k
                    Bővebben...?
                  • Original price was: 2500 Ft.Current price is: 2125 Ft.
                  • Értékelés: 0 / 5
                    Original price was: 2500 Ft.Current price is: 2125 Ft.
                  • Mi ütött beléd? - A nehezen kezelhető férfi /Hétköznapi pszichológia
                    • -15%
                        Mi ütött beléd? - A nehezen kezelhető férfi /Hétköznapi pszichológia
                      • Mi ütött beléd? - A nehezen kezelhető férfi /Hétköznapi pszichológia

                        David B. Wexler
                        „Mi ütött beléd?” – tesszük fel meghökkenve a kérdést, amikor a párunk, akit rendes és jóérzésű embernek ismerünk, hirtelen megmagyarázhatatlan módon viselkedik: durván sértege
                        Bővebben...?
                      • Original price was: 2900 Ft.Current price is: 2465 Ft.
                      • Értékelés: 0 / 5
                        Original price was: 2900 Ft.Current price is: 2465 Ft.
                      • Nincs készleten
                      HÍVATLAN VENDÉGEINK /FÉLELEM, SZORONGÁS, SZÉGYEN
                      • Nincs készleten
                        -15%
                          Nincs készleten
                        HÍVATLAN VENDÉGEINK /FÉLELEM, SZORONGÁS, SZÉGYEN
                      • HÍVATLAN VENDÉGEINK /FÉLELEM, SZORONGÁS, SZÉGYEN

                        Harriet Lerner
                        Ismertető: Harriet Lerner könyvében imponáló őszinteséggel, számos tanulságos esettel hozza testközelbe a félelem, a szorongás és a szégyen okait és következményeit. A szerző Sigmun
                        Bővebben...?
                      • Original price was: 2500 Ft.Current price is: 2125 Ft.
                      • Értékelés: 0 / 5
                        Original price was: 2500 Ft.Current price is: 2125 Ft.

                    Termékértékelés

                    Leírás

                    Samin Nosrat másodéves egyetemistaként került kapcsolatba a főzéssel, amikor Kalifornia egyik emblematikus éttermében, a Chez Panisse-ban kezdett dolgozni, ahol a ranglétra összes fokát végigjárva séf lett. Azóta a főzés a szenvedélye, akármerre járt a világban, Japántól Mexikóig, Olaszországtól Amerikáig az ízek titkát kutatta, és azt tapasztalta, hogy az ételt négy elem tesz tökéletessé vagy tesz tönkre: a só, a zsír, a sav vagy a hő.
                    A só, ami felerősíti az ízeket, a zsír, ami ízt ad és állagot képez, a sav, ami egyensúlyba hozza az ízeket, és a hő, ami végső soron meghatározza az ételek állagát.
                    Samin Nosrat könyvének első fele olyan, mint egy profi főzőtanfolyam, a második részében található több mint 100 recept elkészítésével pedig kipróbálhatjuk a tanultakat.

                    Samin Nosrat amerikai séf és gasztronómiai író – egyesek szerint „a következő Julia Child” – 2000 óta foglalkozik hivatásszerűen főzéssel. 2017-ben megjelent Só, zsír, sav, hő című első könyvét, melyen 14 évig dolgozott, számos díjjal jutalmazták, a The Times Az év szakácskönyvének választotta. A belőle készült négyrészes sorozat a Netflixen látható.

                    „Számomra az egyetlen ember, aki megfejtette a gasztronómiai mátrixot, Samin Nosrat. Egy igazi, sallangmentes gasztrozseni. Ha egyetlenegy gasztrosorozatot nézel a Netflixen, legyen ez. Ha egyetlen szakácskönyved van otthon, legyen ez, és ígérem, megtanulsz főzni!”
                    Wossala Rozina étteremtulajdonos, gasztronómus
                    Szerző:Samin Nosrat Kiadó:Park Könyvkiadó Kft.

                    További információk

                    Tömeg1460,000 g
                    Méretek43 × 185 × 230 mm
                    ISBN

                    9789636331702

                    Kiadási év

                    2024

                    Lapszám

                    470

                    Szerző

                    Kiadó

                    Termékcsoport

                    Kötési mód

                    keménytábla

                    Értékelések

                    Még nincsenek értékelések.

                    Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.