Só, zsír, sav, hő - A jó főzés négy eleme (3. kiadás)
További információk
| Tömeg | 1460,000 g |
|---|---|
| Méretek | 43 × 185 × 230 mm |
| ISBN | 9789636331702 |
| Kiadási év | 2024 |
| Lapszám | 470 |
| Szerző | |
| Kiadó | |
| Termékcsoport | |
| Kötési mód | keménytábla |
Leírás
A só, ami felerős...
A só, ami felerősíti az ízeket, a zsír, ami ízt ad és állagot képez, a sav, ami egyensúlyba hozza az ízeket, és a hő, ami végső soron meghatározza az ételek állagát.
Samin Nosrat könyvének első fele olyan, mint egy profi főzőtanfolyam, a második részében található több mint 100 recept elkészítésével pedig kipróbálhatjuk a tanultakat.
Samin Nosrat amerikai séf és gasztronómiai író – egyesek szerint „a következő Julia Child” – 2000 óta foglalkozik hivatásszerűen főzéssel. 2017-ben megjelent Só, zsír, sav, hő című első könyvét, melyen 14 évig dolgozott, számos díjjal jutalmazták, a The Times Az év szakácskönyvének választotta. A belőle készült négyrészes sorozat a Netflixen látható.
„Számomra az egyetlen ember, aki megfejtette a gasztronómiai mátrixot, Samin Nosrat. Egy igazi, sallangmentes gasztrozseni. Ha egyetlenegy gasztrosorozatot nézel a Netflixen, legyen ez. Ha egyetlen szakácskönyved van otthon, legyen ez, és ígérem, megtanulsz főzni!”
Wossala Rozina étteremtulajdonos, gasztronómus
További információk
| Tömeg | 1460,000 g |
|---|---|
| Méretek | 43 × 185 × 230 mm |
| ISBN | 9789636331702 |
| Kiadási év | 2024 |
| Lapszám | 470 |
| Szerző | |
| Kiadó | |
| Termékcsoport | |
| Kötési mód | keménytábla |
Leírás
A só, ami felerős...
A só, ami felerősíti az ízeket, a zsír, ami ízt ad és állagot képez, a sav, ami egyensúlyba hozza az ízeket, és a hő, ami végső soron meghatározza az ételek állagát.
Samin Nosrat könyvének első fele olyan, mint egy profi főzőtanfolyam, a második részében található több mint 100 recept elkészítésével pedig kipróbálhatjuk a tanultakat.
Samin Nosrat amerikai séf és gasztronómiai író – egyesek szerint „a következő Julia Child” – 2000 óta foglalkozik hivatásszerűen főzéssel. 2017-ben megjelent Só, zsír, sav, hő című első könyvét, melyen 14 évig dolgozott, számos díjjal jutalmazták, a The Times Az év szakácskönyvének választotta. A belőle készült négyrészes sorozat a Netflixen látható.
„Számomra az egyetlen ember, aki megfejtette a gasztronómiai mátrixot, Samin Nosrat. Egy igazi, sallangmentes gasztrozseni. Ha egyetlenegy gasztrosorozatot nézel a Netflixen, legyen ez. Ha egyetlen szakácskönyved van otthon, legyen ez, és ígérem, megtanulsz főzni!”
Wossala Rozina étteremtulajdonos, gasztronómus
Kapcsolódó termékek
- -15%
SZUPERDADA 1. /HOGYAN HOZZUK KI A LEGJOBBAT GYERMEKEINKBŐL? (2. KIADÁS)
Jo Frost"A nevelés azt jelenti, hogy meleg szeretettel fordulsz a gyerek felé, ám határozott vagy, amikor arra van szükség." Jo Jo Frost tizenöt éve hivatásos bébiszitter. Válságkezelő szuperdBővebben...?Eredeti ár:2900 FtOriginal price was: 2900 Ft.Online ár:2465 FtCurrent price is: 2465 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:2900 FtOriginal price was: 2900 Ft.Online ár:2465 FtCurrent price is: 2465 Ft.
- -15%
Még hogy mindent tudnak? /Hétköznapi pszichológia
Uwe Rogge„Mama, hogy kerültem a pocidba?”, „Erre mondják azt, hogy baszás?”, „Miért eperízű a kondom?” – első hallásra talán megdöbbentő, noha teljesen természetes kérdések ezek egyBővebben...?Eredeti ár:2500 FtOriginal price was: 2500 Ft.Online ár:2125 FtCurrent price is: 2125 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:2500 FtOriginal price was: 2500 Ft.Online ár:2125 FtCurrent price is: 2125 Ft.
- -15%
Engedj el! - Leválás, önállóság, szabadság /Hétköznapi pszichológia
Marcel RufoSzületéskor a kisbaba nem szakad el azonnal az anyjától. A szibibózisnak nevezett időszak rendkívül fontos a számára, hiszen ebből merít erős és biztonságot. A gyermeknek azonben föl kBővebben...?Eredeti ár:2500 FtOriginal price was: 2500 Ft.Online ár:2125 FtCurrent price is: 2125 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:2500 FtOriginal price was: 2500 Ft.Online ár:2125 FtCurrent price is: 2125 Ft.
- -15%
Mi ütött beléd? - A nehezen kezelhető férfi /Hétköznapi pszichológia
David B. Wexler„Mi ütött beléd?” – tesszük fel meghökkenve a kérdést, amikor a párunk, akit rendes és jóérzésű embernek ismerünk, hirtelen megmagyarázhatatlan módon viselkedik: durván sértegeBővebben...?Eredeti ár:2900 FtOriginal price was: 2900 Ft.Online ár:2465 FtCurrent price is: 2465 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:2900 FtOriginal price was: 2900 Ft.Online ár:2465 FtCurrent price is: 2465 Ft.
- Nincs készleten-15%
HÍVATLAN VENDÉGEINK /FÉLELEM, SZORONGÁS, SZÉGYEN
Harriet LernerIsmertető: Harriet Lerner könyvében imponáló őszinteséggel, számos tanulságos esettel hozza testközelbe a félelem, a szorongás és a szégyen okait és következményeit. A szerző SigmunBővebben...?Eredeti ár:2500 FtOriginal price was: 2500 Ft.Online ár:2125 FtCurrent price is: 2125 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:2500 FtOriginal price was: 2500 Ft.Online ár:2125 FtCurrent price is: 2125 Ft.
Termékértékelés
Leírás
Samin Nosrat másodéves egyetemistaként került kapcsolatba a főzéssel, amikor Kalifornia egyik emblematikus éttermében, a Chez Panisse-ban kezdett dolgozni, ahol a ranglétra összes fokát végigjárva séf lett. Azóta a főzés a szenvedélye, akármerre járt a világban, Japántól Mexikóig, Olaszországtól Amerikáig az ízek titkát kutatta, és azt tapasztalta, hogy az ételt négy elem tesz tökéletessé vagy tesz tönkre: a só, a zsír, a sav vagy a hő.
A só, ami felerősíti az ízeket, a zsír, ami ízt ad és állagot képez, a sav, ami egyensúlyba hozza az ízeket, és a hő, ami végső soron meghatározza az ételek állagát.
Samin Nosrat könyvének első fele olyan, mint egy profi főzőtanfolyam, a második részében található több mint 100 recept elkészítésével pedig kipróbálhatjuk a tanultakat.
Samin Nosrat amerikai séf és gasztronómiai író – egyesek szerint „a következő Julia Child” – 2000 óta foglalkozik hivatásszerűen főzéssel. 2017-ben megjelent Só, zsír, sav, hő című első könyvét, melyen 14 évig dolgozott, számos díjjal jutalmazták, a The Times Az év szakácskönyvének választotta. A belőle készült négyrészes sorozat a Netflixen látható.
„Számomra az egyetlen ember, aki megfejtette a gasztronómiai mátrixot, Samin Nosrat. Egy igazi, sallangmentes gasztrozseni. Ha egyetlenegy gasztrosorozatot nézel a Netflixen, legyen ez. Ha egyetlen szakácskönyved van otthon, legyen ez, és ígérem, megtanulsz főzni!”
Wossala Rozina étteremtulajdonos, gasztronómus
Szerző:Samin Nosrat Kiadó:Park Könyvkiadó Kft.
További információk
| Tömeg | 1460,000 g |
|---|---|
| Méretek | 43 × 185 × 230 mm |
| ISBN | 9789636331702 |
| Kiadási év | 2024 |
| Lapszám | 470 |
| Szerző | |
| Kiadó | |
| Termékcsoport | |
| Kötési mód | keménytábla |
Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.






Értékelések
Még nincsenek értékelések.