Szeszfőzés házilag - Útmutató kezdő és haladó házipárlat-készítőknek

    Aaron Hyde
    Értékelés: 0 / 5

    Original price was: 9775 Ft.Current price is: 8309 Ft.

    checkRendelhető
    A termék vásárlása után 830 pont jár!
    Kategóriák ,

    További információk

    Tömeg640,000 g
    Méretek19 × 190 × 235 mm
    ISBN

    9789635096343

    Kiadási év

    2023

    Lapszám

    224

    Szerző

    Kiadó

    Termékcsoport

    Kötési mód

    puha kötés

    Leírás

    TANULD MEG A HÁZI LEPÁRLÁS ÖSSZES FORTÉLYÁT – BELEÉRTVE AZ ALAPOKAT, AZ ÍZFEJLESZTÉST ÉS A PALACKOZÁST – EBBŐL AZ IRÁNYADÓ KÉZIKÖNYVBŐL!
    Akár arról keresel egyértelmű, érthető információkat, hogy miképpen készítsd el az első párlatodat, akár gyakorlott házipárlat-főzőnek mondhatod magadat, ha tovább szeretnéd tökéletesíteni az italaidat, jó helyen jársz. Ebben az útmutatóban Aaron Hyde minősített szakember avat be a különböző eljárások kuli...
    TANULD MEG A HÁZI LEPÁRLÁS ÖSSZES FORTÉLYÁT – BELEÉRTVE AZ ALAPOKAT, AZ ÍZFEJLESZTÉST ÉS A PALACKOZÁST – EBBŐL AZ IRÁNYADÓ KÉZIKÖNYVBŐL!
    Akár arról keresel egyértelmű, érthető információkat, hogy miképpen készítsd el az első párlatodat, akár gyakorlott házipárlat-főzőnek mondhatod magadat, ha tovább szeretnéd tökéletesíteni az italaidat, jó helyen jársz. Ebben az útmutatóban Aaron Hyde minősített szakember avat be a különböző eljárások kulisszatitkaiba, a fermentáció fázisától a lepárlás folyamatain át az érlelésig és a lehetséges keverések készítéséig. A könyvben olvashatsz:
    O A lepárlásról: Az alapokról, a desztilláció elméletéről, a különböző lepárlókészülék-dizájnokról, a párlatokról és hozzávalóikról.
    O A lepárlás előtti teendőkről: Ismerd meg a fermentáció folyamatait, készítsd el a saját cefrédet!
    O A lepárlás folyamatáról: Ez a lényeg! Az útmutató leghosszabb része e témát járja körül, bemutatva a modern desztillációs technikákat, a lepárlás folyamatát, a kulcsfontosságú döntéseket, a folyamatvezérlést, a szesz begyűjtését és további desztillációs lépcsőket.
    O A lepárlás utáni eljárásokról: Az ízvilág kifejlesztéséről, illetve kontrollálásáról, az alkohol szűréséről, az érlelés folyamatáról, a minőségi szempontokról, a keverésről, továbbá a palackozásról és a tárolásról is hasznos ismereteket szerezhetsz.
    O Receptek: Akár bourbont, akár skót whiskyt, gint, rumot vagy vodkát szeretnél készíteni, ha lépésről lépésre követed a szerző instrukcióit, tökélyre fejlesztheted a tudományodat.
    Megbízható és kipróbált információival ez a kötet a párlatkészítés új sztenderdjét teremti meg.
    BővebbenKevesebb
    Kategóriák ,

    További információk

    Tömeg640,000 g
    Méretek19 × 190 × 235 mm
    ISBN

    9789635096343

    Kiadási év

    2023

    Lapszám

    224

    Szerző

    Kiadó

    Termékcsoport

    Kötési mód

    puha kötés

    Leírás

    TANULD MEG A HÁZI LEPÁRLÁS ÖSSZES FORTÉLYÁT – BELEÉRTVE AZ ALAPOKAT, AZ ÍZFEJLESZTÉST ÉS A PALACKOZÁST – EBBŐL AZ IRÁNYADÓ KÉZIKÖNYVBŐL!
    Akár arról keresel egyértelmű, érthető információkat, hogy miképpen készítsd el az első párlatodat, akár gyakorlott házipárlat-főzőnek mondhatod magadat, ha tovább szeretnéd tökéletesíteni az italaidat, jó helyen jársz. Ebben az útmutatóban Aaron Hyde minősített szakember avat be a különböző eljárások kuli...
    TANULD MEG A HÁZI LEPÁRLÁS ÖSSZES FORTÉLYÁT – BELEÉRTVE AZ ALAPOKAT, AZ ÍZFEJLESZTÉST ÉS A PALACKOZÁST – EBBŐL AZ IRÁNYADÓ KÉZIKÖNYVBŐL!
    Akár arról keresel egyértelmű, érthető információkat, hogy miképpen készítsd el az első párlatodat, akár gyakorlott házipárlat-főzőnek mondhatod magadat, ha tovább szeretnéd tökéletesíteni az italaidat, jó helyen jársz. Ebben az útmutatóban Aaron Hyde minősített szakember avat be a különböző eljárások kulisszatitkaiba, a fermentáció fázisától a lepárlás folyamatain át az érlelésig és a lehetséges keverések készítéséig. A könyvben olvashatsz:
    O A lepárlásról: Az alapokról, a desztilláció elméletéről, a különböző lepárlókészülék-dizájnokról, a párlatokról és hozzávalóikról.
    O A lepárlás előtti teendőkről: Ismerd meg a fermentáció folyamatait, készítsd el a saját cefrédet!
    O A lepárlás folyamatáról: Ez a lényeg! Az útmutató leghosszabb része e témát járja körül, bemutatva a modern desztillációs technikákat, a lepárlás folyamatát, a kulcsfontosságú döntéseket, a folyamatvezérlést, a szesz begyűjtését és további desztillációs lépcsőket.
    O A lepárlás utáni eljárásokról: Az ízvilág kifejlesztéséről, illetve kontrollálásáról, az alkohol szűréséről, az érlelés folyamatáról, a minőségi szempontokról, a keverésről, továbbá a palackozásról és a tárolásról is hasznos ismereteket szerezhetsz.
    O Receptek: Akár bourbont, akár skót whiskyt, gint, rumot vagy vodkát szeretnél készíteni, ha lépésről lépésre követed a szerző instrukcióit, tökélyre fejlesztheted a tudományodat.
    Megbízható és kipróbált információival ez a kötet a párlatkészítés új sztenderdjét teremti meg.
    BővebbenKevesebb

    Original price was: 9775 Ft.Current price is: 8309 Ft.

    checkRendelhető
    A termék vásárlása után 830 pont jár!
    Értékelés: 0 / 5

    Kapcsolódó termékek

      • Nincs készleten
      33 salátakülönlegesség /Lépésről lépésre
      • Nincs készleten
        -15%
          Nincs készleten
        33 salátakülönlegesség /Lépésről lépésre
      • 33 salátakülönlegesség /Lépésről lépésre

        Csigó László
        Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva
        Bővebben...
      • Original price was: 590 Ft.Current price is: 502 Ft.
      • Értékelés: 0 / 5
        Original price was: 590 Ft.Current price is: 502 Ft.
      • Wok ételek /F. Horváth Ilona 99 receptje 14.
        • -15%
            Wok ételek /F. Horváth Ilona 99 receptje 14.
          • Wok ételek /F. Horváth Ilona 99 receptje 14.

            F. Horváth Ilona
            Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra - legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora - használható recepteket ajánl. F. Horv
            Bővebben...
          • Original price was: 498 Ft.Current price is: 423 Ft.
          • Értékelés: 0 / 5
            Original price was: 498 Ft.Current price is: 423 Ft.
          • Nincs készleten
          33 kenyér és péksütemény /Lépésről lépésre
          • Nincs készleten
            -15%
              Nincs készleten
            33 kenyér és péksütemény /Lépésről lépésre
          • 33 kenyér és péksütemény /Lépésről lépésre

            Válogatás
            Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva
            Bővebben...
          • Original price was: 590 Ft.Current price is: 502 Ft.
          • Értékelés: 0 / 5
            Original price was: 590 Ft.Current price is: 502 Ft.
          • Nincs készleten
          33 wokban készült étel /Lépésről lépésre
          • Nincs készleten
            -15%
              Nincs készleten
            33 wokban készült étel /Lépésről lépésre
          • 33 wokban készült étel /Lépésről lépésre

            Csigó László
            Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva
            Bővebben...
          • Original price was: 590 Ft.Current price is: 502 Ft.
          • Értékelés: 0 / 5
            Original price was: 590 Ft.Current price is: 502 Ft.
          • BORBAN A VIGASSÁG /AJÁNDÉKTÁSKÁVAL
            • -15%
                BORBAN A VIGASSÁG /AJÁNDÉKTÁSKÁVAL
              • BORBAN A VIGASSÁG /AJÁNDÉKTÁSKÁVAL

                Válogatás
                Borban a vígasság, ezt nem lehet tagadni. Sok búfelejtő korty édesített már meg keserű napokat. Vígasság és igazság jól megférnek együtt a borban és e könyv lapjain is. Remek költői
                Bővebben...
              • Original price was: 1499 Ft.Current price is: 1274 Ft.
              • Értékelés: 0 / 5
                Original price was: 1499 Ft.Current price is: 1274 Ft.

            Termékértékelés

            Leírás

            TANULD MEG A HÁZI LEPÁRLÁS ÖSSZES FORTÉLYÁT – BELEÉRTVE AZ ALAPOKAT, AZ ÍZFEJLESZTÉST ÉS A PALACKOZÁST – EBBŐL AZ IRÁNYADÓ KÉZIKÖNYVBŐL!
            Akár arról keresel egyértelmű, érthető információkat, hogy miképpen készítsd el az első párlatodat, akár gyakorlott házipárlat-főzőnek mondhatod magadat, ha tovább szeretnéd tökéletesíteni az italaidat, jó helyen jársz. Ebben az útmutatóban Aaron Hyde minősített szakember avat be a különböző eljárások kulisszatitkaiba, a fermentáció fázisától a lepárlás folyamatain át az érlelésig és a lehetséges keverések készítéséig. A könyvben olvashatsz:
            O A lepárlásról: Az alapokról, a desztilláció elméletéről, a különböző lepárlókészülék-dizájnokról, a párlatokról és hozzávalóikról.
            O A lepárlás előtti teendőkről: Ismerd meg a fermentáció folyamatait, készítsd el a saját cefrédet!
            O A lepárlás folyamatáról: Ez a lényeg! Az útmutató leghosszabb része e témát járja körül, bemutatva a modern desztillációs technikákat, a lepárlás folyamatát, a kulcsfontosságú döntéseket, a folyamatvezérlést, a szesz begyűjtését és további desztillációs lépcsőket.
            O A lepárlás utáni eljárásokról: Az ízvilág kifejlesztéséről, illetve kontrollálásáról, az alkohol szűréséről, az érlelés folyamatáról, a minőségi szempontokról, a keverésről, továbbá a palackozásról és a tárolásról is hasznos ismereteket szerezhetsz.
            O Receptek: Akár bourbont, akár skót whiskyt, gint, rumot vagy vodkát szeretnél készíteni, ha lépésről lépésre követed a szerző instrukcióit, tökélyre fejlesztheted a tudományodat.
            Megbízható és kipróbált információival ez a kötet a párlatkészítés új sztenderdjét teremti meg. Szerző:Aaron Hyde Kiadó:Scolar Kiadó

            További információk

            Tömeg640,000 g
            Méretek19 × 190 × 235 mm
            ISBN

            9789635096343

            Kiadási év

            2023

            Lapszám

            224

            Szerző

            Kiadó

            Termékcsoport

            Kötési mód

            puha kötés

            Értékelések

            Még nincsenek értékelések.

            Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.