TARTINE - Péksütemények és desszertek a világ leghíresebb pékségéből

    Chad Robertson
    Értékelés: 0 / 5

    Original price was: 6900 Ft.Current price is: 5865 Ft.

    checkRendelhető
    A termék vásárlása után 580 pont jár!

    További információk

    Tömeg1500,000 g
    Méretek30 × 225 × 260 mm
    ISBN

    9789635650156

    Kiadási év

    2020

    Lapszám

    328

    Szerző

    Kiadó

    Termékcsoport

    Kötési mód

    keménytábla

    Leírás

    Ki tudna ellenállni egy frissen sült, illatozó, gyönyörűen megfont briósnak, egy légiesen könnyű vajas croissant-nak? Netán egy narancsos-fahéjas csigának, vagy egy krémes sajttortának?
    A San Franciscó-i Tartine pékség fantasztikus receptjeit követve a legkedveltebb péksütemények mellett piték, aprósütemények, ünnepi desszertek előállításának titkait is elleshetjük. A világhírű pékség izgalmas, új hozzávalókkal és technológiákkal dolgozik, emellett me...
    Ki tudna ellenállni egy frissen sült, illatozó, gyönyörűen megfont briósnak, egy légiesen könnyű vajas croissant-nak? Netán egy narancsos-fahéjas csigának, vagy egy krémes sajttortának?
    A San Franciscó-i Tartine pékség fantasztikus receptjeit követve a legkedveltebb péksütemények mellett piték, aprósütemények, ünnepi desszertek előállításának titkait is elleshetjük. A világhírű pékség izgalmas, új hozzávalókkal és technológiákkal dolgozik, emellett megtanítja az alapokat is, a cukrászkrémtől a tökéletes omlós tészta elkészítéséig.
    A több mint 120 receptet – a mai ízlésnek megfelelően teljes kiőrlésű és gluténmentes változatokkal is – 150 lenyűgözően szép fotó teszi még ellenállhatatlanabbá.

    Tartine – ott a helye minden házipék és hobbicukrász polcán.

    „Hiánypótló könyv részletes, jól variálható alapreceptekkel, kreatív formázási tippekkel, könnyen elérhető, szezonális alapanyagokkal. Kezdő, haladó és kalandvágyó otthonsütőknek egyaránt ajánlom!”
    Szabadfi Szabolcs
    Szabi, a pék
    BővebbenKevesebb

    További információk

    Tömeg1500,000 g
    Méretek30 × 225 × 260 mm
    ISBN

    9789635650156

    Kiadási év

    2020

    Lapszám

    328

    Szerző

    Kiadó

    Termékcsoport

    Kötési mód

    keménytábla

    Leírás

    Ki tudna ellenállni egy frissen sült, illatozó, gyönyörűen megfont briósnak, egy légiesen könnyű vajas croissant-nak? Netán egy narancsos-fahéjas csigának, vagy egy krémes sajttortának?
    A San Franciscó-i Tartine pékség fantasztikus receptjeit követve a legkedveltebb péksütemények mellett piték, aprósütemények, ünnepi desszertek előállításának titkait is elleshetjük. A világhírű pékség izgalmas, új hozzávalókkal és technológiákkal dolgozik, emellett me...
    Ki tudna ellenállni egy frissen sült, illatozó, gyönyörűen megfont briósnak, egy légiesen könnyű vajas croissant-nak? Netán egy narancsos-fahéjas csigának, vagy egy krémes sajttortának?
    A San Franciscó-i Tartine pékség fantasztikus receptjeit követve a legkedveltebb péksütemények mellett piték, aprósütemények, ünnepi desszertek előállításának titkait is elleshetjük. A világhírű pékség izgalmas, új hozzávalókkal és technológiákkal dolgozik, emellett megtanítja az alapokat is, a cukrászkrémtől a tökéletes omlós tészta elkészítéséig.
    A több mint 120 receptet – a mai ízlésnek megfelelően teljes kiőrlésű és gluténmentes változatokkal is – 150 lenyűgözően szép fotó teszi még ellenállhatatlanabbá.

    Tartine – ott a helye minden házipék és hobbicukrász polcán.

    „Hiánypótló könyv részletes, jól variálható alapreceptekkel, kreatív formázási tippekkel, könnyen elérhető, szezonális alapanyagokkal. Kezdő, haladó és kalandvágyó otthonsütőknek egyaránt ajánlom!”
    Szabadfi Szabolcs
    Szabi, a pék
    BővebbenKevesebb

    Original price was: 6900 Ft.Current price is: 5865 Ft.

    checkRendelhető
    A termék vásárlása után 580 pont jár!
    Értékelés: 0 / 5

    Kapcsolódó termékek

      • Nincs készleten
      Tartine kenyér - A tökéletes kovászos kenyér titka a világ leghíresebb pékségéből
      • Wok ételek /F. Horváth Ilona 99 receptje 14.
        • -15%
            Wok ételek /F. Horváth Ilona 99 receptje 14.
          • Wok ételek /F. Horváth Ilona 99 receptje 14.

            F. Horváth Ilona
            Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra - legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora - használható recepteket ajánl. F. Horv
            Bővebben...
          • Original price was: 498 Ft.Current price is: 423 Ft.
          • Értékelés: 0 / 5
            Original price was: 498 Ft.Current price is: 423 Ft.
          • Nincs készleten
          33 kenyér és péksütemény /Lépésről lépésre
          • Nincs készleten
            -15%
              Nincs készleten
            33 kenyér és péksütemény /Lépésről lépésre
          • 33 kenyér és péksütemény /Lépésről lépésre

            Válogatás
            Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva
            Bővebben...
          • Original price was: 590 Ft.Current price is: 502 Ft.
          • Értékelés: 0 / 5
            Original price was: 590 Ft.Current price is: 502 Ft.
          • Nincs készleten
          33 wokban készült étel /Lépésről lépésre
          • Nincs készleten
            -15%
              Nincs készleten
            33 wokban készült étel /Lépésről lépésre
          • 33 wokban készült étel /Lépésről lépésre

            Csigó László
            Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva
            Bővebben...
          • Original price was: 590 Ft.Current price is: 502 Ft.
          • Értékelés: 0 / 5
            Original price was: 590 Ft.Current price is: 502 Ft.
          • BORBAN A VIGASSÁG /AJÁNDÉKTÁSKÁVAL
            • -15%
                BORBAN A VIGASSÁG /AJÁNDÉKTÁSKÁVAL
              • BORBAN A VIGASSÁG /AJÁNDÉKTÁSKÁVAL

                Válogatás
                Borban a vígasság, ezt nem lehet tagadni. Sok búfelejtő korty édesített már meg keserű napokat. Vígasság és igazság jól megférnek együtt a borban és e könyv lapjain is. Remek költői
                Bővebben...
              • Original price was: 1499 Ft.Current price is: 1274 Ft.
              • Értékelés: 0 / 5
                Original price was: 1499 Ft.Current price is: 1274 Ft.

            Termékértékelés

            Leírás

            Ki tudna ellenállni egy frissen sült, illatozó, gyönyörűen megfont briósnak, egy légiesen könnyű vajas croissant-nak? Netán egy narancsos-fahéjas csigának, vagy egy krémes sajttortának?
            A San Franciscó-i Tartine pékség fantasztikus receptjeit követve a legkedveltebb péksütemények mellett piték, aprósütemények, ünnepi desszertek előállításának titkait is elleshetjük. A világhírű pékség izgalmas, új hozzávalókkal és technológiákkal dolgozik, emellett megtanítja az alapokat is, a cukrászkrémtől a tökéletes omlós tészta elkészítéséig.
            A több mint 120 receptet – a mai ízlésnek megfelelően teljes kiőrlésű és gluténmentes változatokkal is – 150 lenyűgözően szép fotó teszi még ellenállhatatlanabbá.

            Tartine – ott a helye minden házipék és hobbicukrász polcán.

            „Hiánypótló könyv részletes, jól variálható alapreceptekkel, kreatív formázási tippekkel, könnyen elérhető, szezonális alapanyagokkal. Kezdő, haladó és kalandvágyó otthonsütőknek egyaránt ajánlom!”
            Szabadfi Szabolcs
            Szabi, a pék
            Szerző:Chad Robertson Kiadó:HVG Könyvek

            További információk

            Tömeg1500,000 g
            Méretek30 × 225 × 260 mm
            ISBN

            9789635650156

            Kiadási év

            2020

            Lapszám

            328

            Szerző

            Kiadó

            Termékcsoport

            Kötési mód

            keménytábla

            Értékelések

            Még nincsenek értékelések.

            Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.