Fenséges mentes sütemények - 100 glutén- és tejmentes recept

További információk
Tömeg | 1070,000 g |
---|---|
Méretek | 27 × 188 × 248 mm |
ISBN | 9789635653478 |
Kiadási év | 2023 |
Lapszám | 264 |
Szerző | |
Kiadó | |
Termékcsoport | |
Kötési mód | keménytábla |
Leírás
Több mint 100 recept bizonyítja, hogy lehetséges!
Azoknak sem kell lemondaniuk a desszertek adta élvezetről, mennyei ízekről, akik glutén- vagy tejérzékenyek, netán a tojást is nélkülözniük kell.
Ha egy jól ismert klasszikusra vágyunk, mint a linzer, az isler vagy a zserbó; netán nosztalgikus hangulatban nagymamáinkat megidéző sütire áhítozunk, mint a hatlapos és a mézeskrémes, a női szeszély, a néró vagy a lakodalmas barack, mo...
Több mint 100 recept bizonyítja, hogy lehetséges!
Azoknak sem kell lemondaniuk a desszertek adta élvezetről, mennyei ízekről, akik glutén- vagy tejérzékenyek, netán a tojást is nélkülözniük kell.
Ha egy jól ismert klasszikusra vágyunk, mint a linzer, az isler vagy a zserbó; netán nosztalgikus hangulatban nagymamáinkat megidéző sütire áhítozunk, mint a hatlapos és a mézeskrémes, a női szeszély, a néró vagy a lakodalmas barack, mostantól mentesen is elkészíthetjük. Kalandozhatunk a retró cukik világában is, míg Duna-hullámot, piramis vagy puncsszeletet falatozunk; a kávé mellé kínált francia madeleine vagy olasz cantucci pedig a határokon túlra repít. A hétköznapokat megédesítő desszertek mellől nem hiányoznak az ünnepi torták sem, mint a dobostorta, a Fekete-erdő vagy a sajttorták különböző változatai. Ez utóbbihoz magunk is elkészíthetjük a növényi alapú sajtot, hiszen ebben a pazarul fotózott könyvben számtalan tippet, alapreceptet, is találhatunk.
Horváth Judit mentes recepteket fejleszt. A Mentes Kovászműhely Facebook-csoport alapítója, mentes főzőtanfolyamokat tart, képzett cukrász. A híres angliai Cake&Bake Show, valamint a Cake International versenyein többször nyert, 2013-ban pedig megkapta a Cupcake of the Year díjat. Külföldi magazinokban is jelentek meg receptjei.
Egri Katalin a gasztronómia világában érzi magát igazán otthon. Képzett csokoládémester, barista, cukrász, pék és regisztrált sajtbíráló. Judittal nemcsak a barátságuk és a sütés szeretete köti össze, hanem most már ez a könyv is.
További információk
Tömeg | 1070,000 g |
---|---|
Méretek | 27 × 188 × 248 mm |
ISBN | 9789635653478 |
Kiadási év | 2023 |
Lapszám | 264 |
Szerző | |
Kiadó | |
Termékcsoport | |
Kötési mód | keménytábla |
Leírás
Több mint 100 recept bizonyítja, hogy lehetséges!
Azoknak sem kell lemondaniuk a desszertek adta élvezetről, mennyei ízekről, akik glutén- vagy tejérzékenyek, netán a tojást is nélkülözniük kell.
Ha egy jól ismert klasszikusra vágyunk, mint a linzer, az isler vagy a zserbó; netán nosztalgikus hangulatban nagymamáinkat megidéző sütire áhítozunk, mint a hatlapos és a mézeskrémes, a női szeszély, a néró vagy a lakodalmas barack, mo...
Több mint 100 recept bizonyítja, hogy lehetséges!
Azoknak sem kell lemondaniuk a desszertek adta élvezetről, mennyei ízekről, akik glutén- vagy tejérzékenyek, netán a tojást is nélkülözniük kell.
Ha egy jól ismert klasszikusra vágyunk, mint a linzer, az isler vagy a zserbó; netán nosztalgikus hangulatban nagymamáinkat megidéző sütire áhítozunk, mint a hatlapos és a mézeskrémes, a női szeszély, a néró vagy a lakodalmas barack, mostantól mentesen is elkészíthetjük. Kalandozhatunk a retró cukik világában is, míg Duna-hullámot, piramis vagy puncsszeletet falatozunk; a kávé mellé kínált francia madeleine vagy olasz cantucci pedig a határokon túlra repít. A hétköznapokat megédesítő desszertek mellől nem hiányoznak az ünnepi torták sem, mint a dobostorta, a Fekete-erdő vagy a sajttorták különböző változatai. Ez utóbbihoz magunk is elkészíthetjük a növényi alapú sajtot, hiszen ebben a pazarul fotózott könyvben számtalan tippet, alapreceptet, is találhatunk.
Horváth Judit mentes recepteket fejleszt. A Mentes Kovászműhely Facebook-csoport alapítója, mentes főzőtanfolyamokat tart, képzett cukrász. A híres angliai Cake&Bake Show, valamint a Cake International versenyein többször nyert, 2013-ban pedig megkapta a Cupcake of the Year díjat. Külföldi magazinokban is jelentek meg receptjei.
Egri Katalin a gasztronómia világában érzi magát igazán otthon. Képzett csokoládémester, barista, cukrász, pék és regisztrált sajtbíráló. Judittal nemcsak a barátságuk és a sütés szeretete köti össze, hanem most már ez a könyv is.

Kapcsolódó termékek
- -10%
Gluténmentes pékség - Kenyerek és péksütemények élesztővel, sütőporral, szódabikarbónával vagy kovásszal
Horváth JuditFriss kenyérillat, ropogós kiflik és bagettek, foszlós péksütemények – mindez glutén és tej nélkül! Azoknak sem kell többé kompromisszumot kötni, akiknek mentesen kell táplálkozniuk,Bővebben...Eredeti ár:8500 FtOriginal price was: 8500 Ft.Online ár:7650 FtCurrent price is: 7650 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:8500 FtOriginal price was: 8500 Ft.Online ár:7650 FtCurrent price is: 7650 Ft.
- -15%
Nagyszüleink kenyere mentesen - A mentes kovászműhely legjobb receptjei
Horváth JuditMi a kívül ropogós, belül foszlós mentes kenyér titka? Lehet-e a gluténmentes péksütemény valódi kulináris élmény? Horváth Judit közel 100 mentes receptje között mindenki megtBővebben...Eredeti ár:11900 FtOriginal price was: 11900 Ft.Online ár:10115 FtCurrent price is: 10115 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:11900 FtOriginal price was: 11900 Ft.Online ár:10115 FtCurrent price is: 10115 Ft.
- -15%
Fermentált konyha - Több mint 100 recept erjesztett alapanyagokból a reggelitől a vacsoráig
Horváth JuditAz erjesztett ételeket a legtöbben savanyúságként, ételek kísérőiként fogyasztjuk, pedig változatos, egészségtudatos, finom fogásokat is készíthetünk belőlük. A szerzők a fermentáBővebben...Eredeti ár:8500 FtOriginal price was: 8500 Ft.Online ár:7225 FtCurrent price is: 7225 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:8500 FtOriginal price was: 8500 Ft.Online ár:7225 FtCurrent price is: 7225 Ft.
- -15%
MENEKÜLÉS A 14-ES TÁBORBÓL /ÉSZAK-KOREÁBÓL A SZABADSÁGBA
Blaine HardenAz utóbbi évek egyik legsokkolóbb tényfeltáró könyve Sin Donghjok huszonhárom éves rabságának és szökésének története. Sin Donghjok az első észak-koreai rab, aki kényszermunkatBővebben...Eredeti ár:3200 FtOriginal price was: 3200 Ft.Online ár:2720 FtCurrent price is: 2720 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:3200 FtOriginal price was: 3200 Ft.Online ár:2720 FtCurrent price is: 2720 Ft.
- Nincs készleten-10%
KÉPES BANKTÖRTÉNET / MAGYAR PÉNZINTÉZETEK A KEZDETEKTŐL AZ ÁLLAMOSÍTÁSIG
Tomka BélaA magyar banktörténetet, kezdeteitől az államosításig, könyvünkben a történelem alakító eseményeinek hátterével ismerheti meg az olvasó. A szerző, Tomka Béla professzor, a banktörtBővebben...Eredeti ár:2940 FtOriginal price was: 2940 Ft.Online ár:2646 FtCurrent price is: 2646 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:2940 FtOriginal price was: 2940 Ft.Online ár:2646 FtCurrent price is: 2646 Ft.
Termékértékelés
Leírás
Mentesen is fenségesen?
Több mint 100 recept bizonyítja, hogy lehetséges!
Azoknak sem kell lemondaniuk a desszertek adta élvezetről, mennyei ízekről, akik glutén- vagy tejérzékenyek, netán a tojást is nélkülözniük kell.
Ha egy jól ismert klasszikusra vágyunk, mint a linzer, az isler vagy a zserbó; netán nosztalgikus hangulatban nagymamáinkat megidéző sütire áhítozunk, mint a hatlapos és a mézeskrémes, a női szeszély, a néró vagy a lakodalmas barack, mostantól mentesen is elkészíthetjük. Kalandozhatunk a retró cukik világában is, míg Duna-hullámot, piramis vagy puncsszeletet falatozunk; a kávé mellé kínált francia madeleine vagy olasz cantucci pedig a határokon túlra repít. A hétköznapokat megédesítő desszertek mellől nem hiányoznak az ünnepi torták sem, mint a dobostorta, a Fekete-erdő vagy a sajttorták különböző változatai. Ez utóbbihoz magunk is elkészíthetjük a növényi alapú sajtot, hiszen ebben a pazarul fotózott könyvben számtalan tippet, alapreceptet, is találhatunk.
Horváth Judit mentes recepteket fejleszt. A Mentes Kovászműhely Facebook-csoport alapítója, mentes főzőtanfolyamokat tart, képzett cukrász. A híres angliai Cake&Bake Show, valamint a Cake International versenyein többször nyert, 2013-ban pedig megkapta a Cupcake of the Year díjat. Külföldi magazinokban is jelentek meg receptjei.
Egri Katalin a gasztronómia világában érzi magát igazán otthon. Képzett csokoládémester, barista, cukrász, pék és regisztrált sajtbíráló. Judittal nemcsak a barátságuk és a sütés szeretete köti össze, hanem most már ez a könyv is. Szerző:Horváth Judit Kiadó:HVG Könyvek
További információk
Tömeg | 1070,000 g |
---|---|
Méretek | 27 × 188 × 248 mm |
ISBN | 9789635653478 |
Kiadási év | 2023 |
Lapszám | 264 |
Szerző | |
Kiadó | |
Termékcsoport | |
Kötési mód | keménytábla |
Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.