Gluténmentes pékség - Kenyerek és péksütemények élesztővel, sütőporral, szódabikarbónával vagy kovásszal
További információk
| Tömeg | 812,000 g |
|---|---|
| Méretek | 23 × 193 × 237 mm |
| ISBN | 9789636147983 |
| Kiadási év | 2025 |
| Lapszám | 240 |
| Szerző | |
| Kiadó | |
| Termékcsoport | |
| Kötési mód | keménytábla |
Leírás
A Gluténmentes pékség bővített és átdolgozott kiadásában a korábbi 50 recepten túl több mint 20 újat, valamint rengeteg hasznos tippet és technikai tanácsot találunk. Az élesztős, sütőporos és szódabikarbónás változatoknak köszönhetőe...
A Gluténmentes pékség bővített és átdolgozott kiadásában a korábbi 50 recepten túl több mint 20 újat, valamint rengeteg hasznos tippet és technikai tanácsot találunk. Az élesztős, sütőporos és szódabikarbónás változatoknak köszönhetően akkor is bátran elkezdhetjük a kenyérsütést, ha nem szeretnénk kovásszal dolgozni. De ha mégis kovászos kenyérre vágyunk, akkor a gluténmentes kovász készítésének titkait is megtudhatjuk. És hogy a többféle ételérzékenység mellett élvezhető, frissen sült pékáru teljes élményt nyújtson, változatos mentes kencék készítésében is segít.
Egy csipet tudás, nagy adag szeretet – és otthon is igazi mentes pékmester
válhat belőlünk.
Horváth Judit a Mentes Kovászműhely Facebook-csoport alapítója, receptfejlesztő és főzőtanfolyamok vezetője. Munkájában régóta összekapcsolja három hivatását: a cukrászatot, az írást és az oktatást.
„Horváth Judit neve garancia arra, hogy a gluténmentes sütés ne kényszer, hanem valódi élmény legyen. Receptjei mögött érezhetően komoly tudás áll. Könyve azoknak nagy segítség, akik szeretnének mentesen is finom, egészséges és változatos pékárut fogyasztani.”
Libor Mária, Limara péksége
További információk
| Tömeg | 812,000 g |
|---|---|
| Méretek | 23 × 193 × 237 mm |
| ISBN | 9789636147983 |
| Kiadási év | 2025 |
| Lapszám | 240 |
| Szerző | |
| Kiadó | |
| Termékcsoport | |
| Kötési mód | keménytábla |
Leírás
A Gluténmentes pékség bővített és átdolgozott kiadásában a korábbi 50 recepten túl több mint 20 újat, valamint rengeteg hasznos tippet és technikai tanácsot találunk. Az élesztős, sütőporos és szódabikarbónás változatoknak köszönhetőe...
A Gluténmentes pékség bővített és átdolgozott kiadásában a korábbi 50 recepten túl több mint 20 újat, valamint rengeteg hasznos tippet és technikai tanácsot találunk. Az élesztős, sütőporos és szódabikarbónás változatoknak köszönhetően akkor is bátran elkezdhetjük a kenyérsütést, ha nem szeretnénk kovásszal dolgozni. De ha mégis kovászos kenyérre vágyunk, akkor a gluténmentes kovász készítésének titkait is megtudhatjuk. És hogy a többféle ételérzékenység mellett élvezhető, frissen sült pékáru teljes élményt nyújtson, változatos mentes kencék készítésében is segít.
Egy csipet tudás, nagy adag szeretet – és otthon is igazi mentes pékmester
válhat belőlünk.
Horváth Judit a Mentes Kovászműhely Facebook-csoport alapítója, receptfejlesztő és főzőtanfolyamok vezetője. Munkájában régóta összekapcsolja három hivatását: a cukrászatot, az írást és az oktatást.
„Horváth Judit neve garancia arra, hogy a gluténmentes sütés ne kényszer, hanem valódi élmény legyen. Receptjei mögött érezhetően komoly tudás áll. Könyve azoknak nagy segítség, akik szeretnének mentesen is finom, egészséges és változatos pékárut fogyasztani.”
Libor Mária, Limara péksége
Kapcsolódó termékek
- -10%
MEDITERRÁN KONYHA - Egyszerű vacsorák - 125 finom és egészséges fogás
Suzy Karadsheh125 könnyen elkészíthető, szezonális, a mediterrán étrenden alapuló egészséges fogás, amelyet a család minden tagja imádni fog! A laktató egytálételek, gyorsan elkészíthető grillezeBővebben...?Eredeti ár:9990 FtOriginal price was: 9990 Ft.Online ár:8991 FtCurrent price is: 8991 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:9990 FtOriginal price was: 9990 Ft.Online ár:8991 FtCurrent price is: 8991 Ft.
- Nincs készleten-10%
A kiemelkedő vezetők négy titka - Az átlátható és egészséges szervezetek működtetése
Patrick LencioniVárható megjelenés:2025-08-19Mit csinálnak másképp a kiemelkedően teljesítő szervezetek vezetői? A legendás szervezetfejlesztési tanácsadó, Patrick Lencioni tanmeséjéből megtudhatjuk, hogy a tartós siker záloga azBővebben...?Eredeti ár:5990 FtOriginal price was: 5990 Ft.Online ár:5391 FtCurrent price is: 5391 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:5990 FtOriginal price was: 5990 Ft.Online ár:5391 FtCurrent price is: 5391 Ft.
- -15%
Nagyszüleink kenyere mentesen - A mentes kovászműhely legjobb receptjei
Horváth JuditMi a kívül ropogós, belül foszlós mentes kenyér titka? Lehet-e a gluténmentes péksütemény valódi kulináris élmény? Horváth Judit közel 100 mentes receptje között mindenki megtBővebben...?Eredeti ár:11900 FtOriginal price was: 11900 Ft.Online ár:10115 FtCurrent price is: 10115 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:11900 FtOriginal price was: 11900 Ft.Online ár:10115 FtCurrent price is: 10115 Ft.
- -15%
Fenséges mentes sütemények - 100 glutén- és tejmentes recept
Horváth JuditMentesen is fenségesen? Több mint 100 recept bizonyítja, hogy lehetséges! Azoknak sem kell lemondaniuk a desszertek adta élvezetről, mennyei ízekről, akik glutén- vagy tejérzékenyek, neBővebben...?Eredeti ár:9500 FtOriginal price was: 9500 Ft.Online ár:8075 FtCurrent price is: 8075 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:9500 FtOriginal price was: 9500 Ft.Online ár:8075 FtCurrent price is: 8075 Ft.
- -15%
Fermentált konyha - Több mint 100 recept erjesztett alapanyagokból a reggelitől a vacsoráig
Horváth JuditAz erjesztett ételeket a legtöbben savanyúságként, ételek kísérőiként fogyasztjuk, pedig változatos, egészségtudatos, finom fogásokat is készíthetünk belőlük. A szerzők a fermentáBővebben...?Eredeti ár:8500 FtOriginal price was: 8500 Ft.Online ár:7225 FtCurrent price is: 7225 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:8500 FtOriginal price was: 8500 Ft.Online ár:7225 FtCurrent price is: 7225 Ft.
Termékértékelés
Leírás
Friss kenyérillat, ropogós kiflik és bagettek, foszlós péksütemények – mindez glutén és tej nélkül! Azoknak sem kell többé kompromisszumot kötni, akiknek mentesen kell táplálkozniuk, és szeretik a hagyományos ízeket.
A Gluténmentes pékség bővített és átdolgozott kiadásában a korábbi 50 recepten túl több mint 20 újat, valamint rengeteg hasznos tippet és technikai tanácsot találunk. Az élesztős, sütőporos és szódabikarbónás változatoknak köszönhetően akkor is bátran elkezdhetjük a kenyérsütést, ha nem szeretnénk kovásszal dolgozni. De ha mégis kovászos kenyérre vágyunk, akkor a gluténmentes kovász készítésének titkait is megtudhatjuk. És hogy a többféle ételérzékenység mellett élvezhető, frissen sült pékáru teljes élményt nyújtson, változatos mentes kencék készítésében is segít.
Egy csipet tudás, nagy adag szeretet – és otthon is igazi mentes pékmester
válhat belőlünk.
Horváth Judit a Mentes Kovászműhely Facebook-csoport alapítója, receptfejlesztő és főzőtanfolyamok vezetője. Munkájában régóta összekapcsolja három hivatását: a cukrászatot, az írást és az oktatást.
„Horváth Judit neve garancia arra, hogy a gluténmentes sütés ne kényszer, hanem valódi élmény legyen. Receptjei mögött érezhetően komoly tudás áll. Könyve azoknak nagy segítség, akik szeretnének mentesen is finom, egészséges és változatos pékárut fogyasztani.”
Libor Mária, Limara péksége
Szerző:Horváth Judit Kiadó:BookLab
További információk
| Tömeg | 812,000 g |
|---|---|
| Méretek | 23 × 193 × 237 mm |
| ISBN | 9789636147983 |
| Kiadási év | 2025 |
| Lapszám | 240 |
| Szerző | |
| Kiadó | |
| Termékcsoport | |
| Kötési mód | keménytábla |
Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.






Értékelések
Még nincsenek értékelések.