Nagyszüleink kenyere mentesen - A mentes kovászműhely legjobb receptjei

További információk
Tömeg | 1290,000 g |
---|---|
Méretek | 30 × 118 × 248 mm |
ISBN | 9789635655489 |
Kiadási év | 2024 |
Lapszám | 344 |
Szerző | |
Kiadó | |
Termékcsoport | |
Kötési mód | keménytábla |
Leírás
Lehet-e a gluténmentes péksütemény valódi kulináris élmény?
Horváth Judit közel 100 mentes receptje között mindenki megtalálhatja a kedvencét. Kenyérfélék és péksütemények színes palettáját vonultatja fel, az egyszerű vidéki cipótól kezdve az alternatív liszttel készült és gabonamentes kenyereken át az ünnepi fogásokig, de megkóstolhatjuk a nagyvilág kenyereit is. Nem tiltólistás többé a ...
Lehet-e a gluténmentes péksütemény valódi kulináris élmény?
Horváth Judit közel 100 mentes receptje között mindenki megtalálhatja a kedvencét. Kenyérfélék és péksütemények színes palettáját vonultatja fel, az egyszerű vidéki cipótól kezdve az alternatív liszttel készült és gabonamentes kenyereken át az ünnepi fogásokig, de megkóstolhatjuk a nagyvilág kenyereit is. Nem tiltólistás többé a bagett és a pizza, a kakaós csiga és a túrós batyu, a lángos és a croissant, ráadásul a mentes változat is ízletes és foszlós, sőt még egészséges is, hiszen mind mesterséges adalékanyagok nélkül készült.
A szerző a receptek mellett megosztja a mentes sütés minden titkát, az alapanyag-ismerettől kezdve a kovászolásig, a kelesztésig és a sütésig, sőt a tárolásra és a maradék felhasználására is remek ötleteket ad.
Nagyszülei kenyérsütési hagyományait megőrizve – ahol szükséges, modernizálva – könyve egyszerre tiszteleg az étel és az ősök előtt.
Horváth Judit cukrász, a Mentes Kovászműhely Facebook-csoport alapítója. A Fenséges mentes sütemények és a Fermentált konyha című könyvek társszerzője. Mentes főzőtanfolyamokat tart, recepteket fejleszt.
A könyvet a Nagykun 2000 Mg. Zrt. támogatta.
További információk
Tömeg | 1290,000 g |
---|---|
Méretek | 30 × 118 × 248 mm |
ISBN | 9789635655489 |
Kiadási év | 2024 |
Lapszám | 344 |
Szerző | |
Kiadó | |
Termékcsoport | |
Kötési mód | keménytábla |
Leírás
Lehet-e a gluténmentes péksütemény valódi kulináris élmény?
Horváth Judit közel 100 mentes receptje között mindenki megtalálhatja a kedvencét. Kenyérfélék és péksütemények színes palettáját vonultatja fel, az egyszerű vidéki cipótól kezdve az alternatív liszttel készült és gabonamentes kenyereken át az ünnepi fogásokig, de megkóstolhatjuk a nagyvilág kenyereit is. Nem tiltólistás többé a ...
Lehet-e a gluténmentes péksütemény valódi kulináris élmény?
Horváth Judit közel 100 mentes receptje között mindenki megtalálhatja a kedvencét. Kenyérfélék és péksütemények színes palettáját vonultatja fel, az egyszerű vidéki cipótól kezdve az alternatív liszttel készült és gabonamentes kenyereken át az ünnepi fogásokig, de megkóstolhatjuk a nagyvilág kenyereit is. Nem tiltólistás többé a bagett és a pizza, a kakaós csiga és a túrós batyu, a lángos és a croissant, ráadásul a mentes változat is ízletes és foszlós, sőt még egészséges is, hiszen mind mesterséges adalékanyagok nélkül készült.
A szerző a receptek mellett megosztja a mentes sütés minden titkát, az alapanyag-ismerettől kezdve a kovászolásig, a kelesztésig és a sütésig, sőt a tárolásra és a maradék felhasználására is remek ötleteket ad.
Nagyszülei kenyérsütési hagyományait megőrizve – ahol szükséges, modernizálva – könyve egyszerre tiszteleg az étel és az ősök előtt.
Horváth Judit cukrász, a Mentes Kovászműhely Facebook-csoport alapítója. A Fenséges mentes sütemények és a Fermentált konyha című könyvek társszerzője. Mentes főzőtanfolyamokat tart, recepteket fejleszt.
A könyvet a Nagykun 2000 Mg. Zrt. támogatta.

Kapcsolódó termékek
- -10%
Gluténmentes pékség - Kenyerek és péksütemények élesztővel, sütőporral, szódabikarbónával vagy kovásszal
Horváth JuditFriss kenyérillat, ropogós kiflik és bagettek, foszlós péksütemények – mindez glutén és tej nélkül! Azoknak sem kell többé kompromisszumot kötni, akiknek mentesen kell táplálkozniuk,Bővebben...Eredeti ár:8500 FtOriginal price was: 8500 Ft.Online ár:7650 FtCurrent price is: 7650 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:8500 FtOriginal price was: 8500 Ft.Online ár:7650 FtCurrent price is: 7650 Ft.
- -15%
Fenséges mentes sütemények - 100 glutén- és tejmentes recept
Horváth JuditMentesen is fenségesen? Több mint 100 recept bizonyítja, hogy lehetséges! Azoknak sem kell lemondaniuk a desszertek adta élvezetről, mennyei ízekről, akik glutén- vagy tejérzékenyek, neBővebben...Eredeti ár:9500 FtOriginal price was: 9500 Ft.Online ár:8075 FtCurrent price is: 8075 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:9500 FtOriginal price was: 9500 Ft.Online ár:8075 FtCurrent price is: 8075 Ft.
- -15%
Fermentált konyha - Több mint 100 recept erjesztett alapanyagokból a reggelitől a vacsoráig
Horváth JuditAz erjesztett ételeket a legtöbben savanyúságként, ételek kísérőiként fogyasztjuk, pedig változatos, egészségtudatos, finom fogásokat is készíthetünk belőlük. A szerzők a fermentáBővebben...Eredeti ár:8500 FtOriginal price was: 8500 Ft.Online ár:7225 FtCurrent price is: 7225 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:8500 FtOriginal price was: 8500 Ft.Online ár:7225 FtCurrent price is: 7225 Ft.
- -15%
MENEKÜLÉS A 14-ES TÁBORBÓL /ÉSZAK-KOREÁBÓL A SZABADSÁGBA
Blaine HardenAz utóbbi évek egyik legsokkolóbb tényfeltáró könyve Sin Donghjok huszonhárom éves rabságának és szökésének története. Sin Donghjok az első észak-koreai rab, aki kényszermunkatBővebben...Eredeti ár:3200 FtOriginal price was: 3200 Ft.Online ár:2720 FtCurrent price is: 2720 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:3200 FtOriginal price was: 3200 Ft.Online ár:2720 FtCurrent price is: 2720 Ft.
- Nincs készleten-10%
KÉPES BANKTÖRTÉNET / MAGYAR PÉNZINTÉZETEK A KEZDETEKTŐL AZ ÁLLAMOSÍTÁSIG
Tomka BélaA magyar banktörténetet, kezdeteitől az államosításig, könyvünkben a történelem alakító eseményeinek hátterével ismerheti meg az olvasó. A szerző, Tomka Béla professzor, a banktörtBővebben...Eredeti ár:2940 FtOriginal price was: 2940 Ft.Online ár:2646 FtCurrent price is: 2646 Ft.- Értékelés: 0 / 5
Eredeti ár:2940 FtOriginal price was: 2940 Ft.Online ár:2646 FtCurrent price is: 2646 Ft.
Termékértékelés
Leírás
Mi a kívül ropogós, belül foszlós mentes kenyér titka?
Lehet-e a gluténmentes péksütemény valódi kulináris élmény?
Horváth Judit közel 100 mentes receptje között mindenki megtalálhatja a kedvencét. Kenyérfélék és péksütemények színes palettáját vonultatja fel, az egyszerű vidéki cipótól kezdve az alternatív liszttel készült és gabonamentes kenyereken át az ünnepi fogásokig, de megkóstolhatjuk a nagyvilág kenyereit is. Nem tiltólistás többé a bagett és a pizza, a kakaós csiga és a túrós batyu, a lángos és a croissant, ráadásul a mentes változat is ízletes és foszlós, sőt még egészséges is, hiszen mind mesterséges adalékanyagok nélkül készült.
A szerző a receptek mellett megosztja a mentes sütés minden titkát, az alapanyag-ismerettől kezdve a kovászolásig, a kelesztésig és a sütésig, sőt a tárolásra és a maradék felhasználására is remek ötleteket ad.
Nagyszülei kenyérsütési hagyományait megőrizve – ahol szükséges, modernizálva – könyve egyszerre tiszteleg az étel és az ősök előtt.
Horváth Judit cukrász, a Mentes Kovászműhely Facebook-csoport alapítója. A Fenséges mentes sütemények és a Fermentált konyha című könyvek társszerzője. Mentes főzőtanfolyamokat tart, recepteket fejleszt.
A könyvet a Nagykun 2000 Mg. Zrt. támogatta. Szerző:Horváth Judit Kiadó:HVG Könyvek
További információk
Tömeg | 1290,000 g |
---|---|
Méretek | 30 × 118 × 248 mm |
ISBN | 9789635655489 |
Kiadási év | 2024 |
Lapszám | 344 |
Szerző | |
Kiadó | |
Termékcsoport | |
Kötési mód | keménytábla |
Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.